دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

ميگم خوبه جیلبریک کنسول نيست بده ديگه:d

چیزی که زحمت پاش رفته مهم نیست چه کاریو انجام میده ، به نظر من مهم ارزش وقتیه که برای بقیه قائل شدن.
الانم دادن بیرون فردا بگید اینجاش خرابه اونجاش خرابه ، صبر بدید باگ های نرم افزار گرفته بشه ریلیز میشه عجله کار شیطونه.

چیزی که زحمت پاش رفته مهم نیست چه کاریو انجام میده ، به نظر من مهم ارزش وقتیه که برای بقیه قائل شدن.
الانم دادن بیرون فردا بگید اینجاش خرابه اونجاش خرابه ، صبر بدید باگ های نرم افزار گرفته بشه ریلیز میشه عجله کار شیطونه.

قبول دارم عجله ای نیس

08262551804237705807.png

#baylife

نسخه 0.99 Alpha منتشر شد

لینک دانلود:

نیازمندی ها:
Java Runtime Environment 7
Microsoft .Net Framework 2.0 or Higher

نکته:
برای اتصال PS4 به برنامه باید در تنظیمات Network حالت Custom را انتخاب کرده و DNS را در حالت Manual با اعداد 8.8.8.8 و 4.2.2.4 قرار دهید، همچنین تنظیمات pr0xy را باید همانند نسخه قبلی برابر مشخصات وارد شده درون برنامه وارد کنید
برای سرعت بیشتر PS4 را با کابل منتصل کنید

آخرین ویرایش:
روش کار رو هم قشنگ تو پست اول توضیح بده
زحمت کشیدی یه برنامه نوشتی ، دستتم درد نکنه ولی این که کاربرا پاس بدی این ور اون ور نمایه زیاد جالبی نداره
فرض کن یه نفر از گوگل میاد اینجا از تاپیک های قبلی که سر در نمیاره که .

روش کار رو هم قشنگ تو پست اول توضیح بده
زحمت کشیدی یه برنامه نوشتی ، دستتم درد نکنه ولی این که کاربرا پاس بدی این ور اون ور نمایه زیاد جالبی نداره
فرض کن یه نفر از گوگل میاد اینجا از تاپیک های قبلی که سر در نمیاره که .

والا دروغ چرا حالش رو ندارم :d

یکی می گم بنویسه :-??

باشه ممنون که گفتی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or