دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

من مشکل can't download دارم همه مراحل را انجام دادم فایل را هم addکردم

مشکل ارور در هنگام زدن استارت
کسی به این ارور برخورد کرده?
شما بعد از اینکه فایل رو ادد کردی باید حتما استارت رو بزنی و بعد از کنسول بزنی دانلود کنی....این نکته تو فایل اموزشی اشاره نشده بود..

اگهـ هنگامــ انتقال فایل دیدین دوباره از اینترنت شروع به دانلود کرد، احتمالا لینک دانلود عوض شده. چون به خاطر تعویض لینک، بجای اینکه PC رو PS4 سرور دانلود تشخیص بده، از سرور PSN شروع به دانلود می کنه.
کافیه از قسمت PKG Grabber لینک جدید رو کپی کرده و در قسمت URL وارد کنید. این مشکل رو دیروز من با دموی FIFA14 داشتمــ.

دو سوال از سازنده محترم امکانش هست که یک نفر لینکا رو استخراج کنه بعد بزاره اینجا یا نه هر لینک مال یه دستگاهس؟
برای انتقال فایل هم باید pc به net وصل باشه؟

دو سوال از سازنده محترم امکانش هست که یک نفر لینکا رو استخراج کنه بعد بزاره اینجا یا نه هر لینک مال یه دستگاهس؟
برای انتقال فایل هم باید pc به net وصل باشه؟

PKG ها یکی هستند لایسنس از طریق خود PSN منتقل می شه اما در کل برای انتقال باید لینک های خودتون رو داشته باشید تا درست انتقال داده بشه
بله باید باشه

سلام من امروز همش تو پلی 4 همش تو قسمت internet conection <failed میشم در حالی که تو ip >success میشه! فقط امروز شرکت isp ای پی منو عوض کرد که من اعمال کردم تو برنامه و ps4

امروز داشتم نسخه دموی Trials Fusion رو انتقال می دادم که آخراش دیدم زمان باقیمانده برا اتمام دانلود بالا رفت! دیدم داره ادامه ش رو از اینترنت دانلود می کنه، دقت که کردم متوجه شدم حجمی که برا دمو تو PSN زده بالای 5 گیگه ولی لینکی که دانلود کردمــ 4 گیگ حجم داره. Stop رو از برنامه زدم و دانلود متوقف شد، به قسمت PKG Grabber که مراجعه کردم دیدم لینک ادامه دانلود رو آورده، به عبارتی لینک پارت دوم که 801 مگ حجم داشت. حالا امشب پارت دوم رو میذارم تا دانلود بشه.

اگه دیدین حجمــ لینک دانلود با حجمی که تو PSN زده متفاوته باید ظاهرا باید به این صورت اقدام کرد: پارت اول رو بذارین دانلود بشه، انتقال بدین، هنگام انتقال، وقتی اون حجمی که دانلود کردین رو رد کرد و شروع به ادامه دانلود از PSN کرد، Stop رو بزنید تا دانلود متوقف بشه، به قسمت PKG Grabber مراجعه کنید و لینک پارت بعدی رو بردارین. حالا فردا یه تستی هم می کنم که مشکلی هنگام انتقال پارت بعدی نداشته باشه.

امروز داشتم نسخه دموی Trials Fusion رو انتقال می دادم که آخراش دیدم زمان باقیمانده برا اتمام دانلود بالا رفت! دیدم داره ادامه ش رو از اینترنت دانلود می کنه، دقت که کردم متوجه شدم حجمی که برا دمو تو PSN زده بالای 5 گیگه ولی لینکی که دانلود کردمــ 4 گیگ حجم داره. Stop رو از برنامه زدم و دانلود متوقف شد، به قسمت PKG Grabber که مراجعه کردم دیدم لینک ادامه دانلود رو آورده، به عبارتی لینک پارت دوم که 801 مگ حجم داشت. حالا امشب پارت دوم رو میذارم تا دانلود بشه.

اگه دیدین حجمــ لینک دانلود با حجمی که تو PSN زده متفاوته باید ظاهرا باید به این صورت اقدام کرد: پارت اول رو بذارین دانلود بشه، انتقال بدین، هنگام انتقال، وقتی اون حجمی که دانلود کردین رو رد کرد و شروع به ادامه دانلود از PSN کرد، Stop رو بزنید تا دانلود متوقف بشه، به قسمت PKG Grabber مراجعه کنید و لینک پارت بعدی رو بردارین. حالا فردا یه تستی هم می کنم که مشکلی هنگام انتقال پارت بعدی نداشته باشه.

یک تستر لینک توی نسخه بعدی قرار داده می شه که کل لینک های بازی رو بهتون می ده

فایل های چند پارتی آخرشون _ دارن مثلا پارت اول می شه _0.pkg پارت بعدی می شه _1.pkg و ...

دوستان این روش تاثیری رو نت . تنظیمات مودم یا خود کنسول که نمیذاره ؟ ( خراب کنه )
من متوجه توضیحات صفحه 9 نمیشم . مثلا میگه برید به کنسول و تنظیمات رو دوباره تکرار کنید
یعنی دوباره برم 4.2.2.4 . 8.8.8.8 رو بزنم ؟
بعد وقتی دانلد با پی سی تموم شد ( چون لپتاپ ندارم ) پی سی رو با کابل لن مستقیم به 4 وصل کنم ؟ ( در این صورت ارتباط پی سیم با نت قطع میشه , بدون اینه که پی سی به نت وصل باشه ولی 4 وصل باشه میتونم فایلو انتقال بدم ؟ ) و بعدشم برم اون بازیو دوباره دانلود کنم؟

دوستان این روش تاثیری رو نت . تنظیمات مودم یا خود کنسول که نمیذاره ؟ ( خراب کنه )
من متوجه توضیحات صفحه 9 نمیشم . مثلا میگه برید به کنسول و تنظیمات رو دوباره تکرار کنید
یعنی دوباره برم 4.2.2.4 . 8.8.8.8 رو بزنم ؟
بعد وقتی دانلد با پی سی تموم شد ( چون لپتاپ ندارم ) پی سی رو با کابل لن مستقیم به 4 وصل کنم ؟ ( در این صورت ارتباط پی سیم با نت قطع میشه , بدون اینه که پی سی به نت وصل باشه ولی 4 وصل باشه میتونم فایلو انتقال بدم ؟ ) و بعدشم برم اون بازیو دوباره دانلود کنم؟

من که متوجه سوال شما نشدم

از دوستان خواهش می کنم سوالی مطح می شه اگر در توانشون هست پاسخ بدن

اگه منظورتو درست فهمیده باشم,باید بری یه کارت شبکه بخری برا پی سی که وقتی لن رو به پی اس 4 وصل میکنی کیس از طریف وای فای وصل باشه به اینترنت

ممنون :دی
با پی اس4 اون مراحل اولیه رو که میرم آی پی آدرس رو میگیره ولی اینترنت کانکشن failed میشه ...
برای انتقال فایل pc و 4 همزمان باید به نت وصل باشند ؟

دوستان نیازی نیست حتما با لن وصل بشن با مودم وایرلس هم میتونند این کارو انجام بدن....تفاوت سرعتش کمه با لن...مودم نقش واسطه بین pc و ps4 رو داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or