دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

ممنون :دی
با پی اس4 اون مراحل اولیه رو که میرم آی پی آدرس رو میگیره ولی اینترنت کانکشن failed میشه ...
برای انتقال فایل pc و 4 همزمان باید به نت وصل باشند ؟

من تا مرحله آخرش رفتم ولی در آخر وقتی باید به PS دوباره IP بدی دیگه به اینترنت وصل نمیشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟

PC به نت وصل باشه کافیه ، اما بهتر هست هر دو به نت وصل باشند
فایروال ، انتی ویروس و .... رو به طور کامل Disable کنید ، دقت کنید که IP درست رو برای start اه b4ylife وارد کرده باشید ، یک سری هیتلر شکن ها Interface هایی ایجاد می کنند که شبیه به کارت شبکه شما عمل می کنند

داداش من الان یه اپدیت دارم دانلود میکنم که لینکشو با ps3prox گرفتم. دیگه نیازی نیست دوباره با این برنامه لینک دانلود بگیرم ؟ چون حجم ابدیت بالاست اگه مشکلی پیش میاد از اول دانلود کنم

آخرین ویرایش:
داداش من الان یه اپدیت دارم دانلود میکنم که لینکشو با ps3prox گرفتم. دیگه نیازی نیست دوباره با این برنامه لینک دانلود بگیرم ؟ چون حجم ابدیت بالاست اگه مشکلی پیش میاد از اول دانلود کنم

لینک دانلودی که به شما داده درسته ، همون رو دانلود کنید
اما برای انتقال باید از این برنامه استفاده کنید

آرش جان ارور cannot dl میده ( برنامه ign رو تست زدم که کم حجم باشه )
بنظرت مشکل از چیه ؟
فقط وقتی برنامه رو با پی سی دان میکردم اصلا نه b4y life رو قطع کردم نه تنظیمات 4 رو عوض کردم .کار خاصی رو از قلم انداختم ؟

آرش جان ارور cannot dl میده ( برنامه ign رو تست زدم که کم حجم باشه )
بنظرت مشکل از چیه ؟
فقط وقتی برنامه رو با پی سی دان میکردم اصلا نه b4y life رو قطع کردم نه تنظیمات 4 رو عوض کردم .کار خاصی رو از قلم انداختم ؟

به احتمال خیلی زیاد Java نصب ندارید

آقا برنامه خیلی عالیه ممنون از سازندش فقط مشکل من اینه که knack رو خریدم الان میخوام دانلود کنم کلی پارت داره حدود 4 گیگشو دانلود کردم با pc پارت بعدیش توی pkg grabber _2.pkg نشون میده!!نمیخوام 35 گیگ دانلود کنم واسه هیچی:(کاش میشد ورژن بعدی هر جه زودتر بیاد

اقا این برنامه واسه اپدیتای ps3 جواب میده ؟ چون با ps3prox دیگه نمیشه اپدیتای ps3 ریخت.

PS3 توسط این برنامه ساپورت نمی شه (شاید کار کنه اما به طور رسمی ساپورت نمی شه) و این برنامه برای Vita و PS4 طراحی شده

کلا رو ویندوز 8 برنامش دانلود میکنه ولی نمیشه رو 4 ریخت

روی ویندوز 8 تست شده و مشکلی نداره

آقا برنامه خیلی عالیه ممنون از سازندش فقط مشکل من اینه که knack رو خریدم الان میخوام دانلود کنم کلی پارت داره حدود 4 گیگشو دانلود کردم با pc پارت بعدیش توی pkg grabber _2.pkg نشون میده!!نمیخوام 35 گیگ دانلود کنم واسه هیچی:(کاش میشد ورژن بعدی هر جه زودتر بیاد

من الان نفهمیدم چی شد :d
شما بازی رو خریدی خوب بالاخره یه حجمی داره مثلا 35 گیگ ، باید دانلودش کنی تا انتقال بدی دیگه :d
نسخه بعدی قراره چی کار کنه مگه؟ :d
شما بعد از _ عدد ها رو اضافه کن دانلود کن انتقال بده

PS3 توسط این برنامه ساپورت نمی شه (شاید کار کنه اما به طور رسمی ساپورت نمی شه) و این برنامه برای Vita و PS4 طراحی شده

روی ویندوز 8 تست شده و مشکلی نداره

من الان نفهمیدم چی شد :d
شما بازی رو خریدی خوب بالاخره یه حجمی داره مثلا 35 گیگ ، باید دانلودش کنی تا انتقال بدی دیگه :d
نسخه بعدی قراره چی کار کنه مگه؟ :d
شما بعد از _ عدد ها رو اضافه کن دانلود کن انتقال بده

دوست عزیز من میخوام اینکارو کنم وقتی _۱ اضافه میکنم یا _۲ لینکه اصلا دانلود نمیشه و تایم اوت میده فقط پارت _۰ هست که سالمه

اسم فایل این هست

JP9000-CUSA00014_00-KNACK00000000000_0.pkg

Sent from my HTC Desire 600 dual sim using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من میخوام اینکارو کنم وقتی _۱ اضافه میکنم یا _۲ لینکه اصلا دانلود نمیشه و تایم اوت میده فقط پارت _۰ هست که سالمه

اسم فایل این هست

JP9000-CUSA00014_00-KNACK00000000000_0.pkg

Sent from my HTC Desire 600 dual sim using Tapatalk

لینکش رو بزارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or