سلام دوستان.خبری از Metal Gear Solid: Ground Zeroes نیست؟طبیعتا باید قبل از MGS:V منتشر بشه ولی چرا هنوز خبری ازش نیست؟
سعی شده که این تاپیک فقط روی داستان تمرکز کنه:dمتال گیرها وگکو ها و ...اینا خودشون یه تاپیک جدا مبخوان:d!این تاپیک یک قسمت مهم کم داره و اونم توضیحات راجع به انواع Metal Gear ها، AI weapons و Manned و Unmanned Gear ها هستند. خیلی عالی بود از همه دوستانی که برای این مقاله زحمت کشیدند سپاسگزارم.
Legacy Collection تمام MGها و MGSها رو بحز PO روی PS3داره!(صفحه قبل گفتن که:d)ولی فک نکنم MGS4 Special Edition داشته باشیم!یدونه Limited Edition داریم،یدونه Anniversary Edition!فرق "MGS4 special edition" با "legacy collection" چی هست؟؟
بنده بازی کردم:d(البته رو PC با امولاتور دلفین!)ببینم کسی twin snake رو بازی نکرده ؟
خیلی جاش تو کالکشن خالیه : البته من خودم هم بازی نکردم : ینی انحصاری نینتندو هست؟
اشکال گیر کردن تو کاتسینا مربوط قدرت CPUهاس!حتما باید با یه CPU قوی بازی رو اجرا کنی و افت فریم هم حتما میگیری:dممنون.... اتفاقا من خودم عاشق دو تا بازی هستم یکیش متال گیر 1 و اون یکی سایلنت هیل 1 هست که متال گیر رو 3 بار تموم کردم و کلا خیلی دوسش دارم : منتاها گفتم اونم یه تستی بکنیم به عنوان فن ...
با دلفین 4 راحت اجرا میشه که دانلود کنم ؟ چون انگار دیدم تو کات سین ها به مشکل بر میخوره ....
بسیار ممنون.....اشکال گیر کردن تو کاتسینا مربوط قدرت CPUهاس!حتما باید با یه CPU قوی بازی رو اجرا کنی و افت فریم هم حتما میگیری:d
من قدیم هم نسخه ps1 رو بازی کردم و هم نینتندو نسخه پلی1 اون زمان بهتر پسنیدیدم. و ججدیدا با دلفین نسخه نینتندو رو تجربه کردم باید بگم درگل اگر یک دسته xbox 360 چه با سیم چه بدون اون اگر دارید به pc متصل کنید سپس بازی رو روی دلفین با dx 11 بالا بیارید ( البته تنظیمات دسته و دد زون اون بسیار مهمه و اگر کسی خواست بگه براش یه شات بزارم) با این حالاتی که بنده گفتم ( دسته و تنظیمات صحیح اون و dx11 ) از اونجایی که متال گیر بخش مهمیش سکانس ها هستند 100% نسخه نینتندو تجربه بهتری به شما میده مخصوصا در هوش مصنوعی دشمن ها که حقیقتا بینظیر میشه. اما گرافیک زمانی شما بازی رو روی dx11 و باز تنظیمات صحیح اون بزارید حقیقتا گرافیک بازی فراتر از اون نسل و پایینتر از نسل 7 قرار میگیره. و نکته بسیار مهم سکانسها در این نسخه بی نقص کار شده اند. در کل کسانی که خواهان تجربه بازی هستند بنده نسخه نینتندو رو توصیه میکنم " اگر " توانایی اجرای صحیح اونو دارند اگر نه به دلیل کنترل بد با دلفین توسط کیبرد نسخه ps1 توصیه میشه.ببینم کسی twin snake رو بازی نکرده ؟
خیلی جاش تو کالکشن خالیه : البته من خودم هم بازی نکردم : ینی انحصاری نینتندو هست؟