من هم احتمال میدم که بیگ باس به اسنیک گفته که پدرشه , قبل اینکه Campbell از اسنیک می خواد که به جزیره Shadow Moses بره و اتفاقی که اونجا افتاده رو میگه , اینطور برداشت کردم که اسنیک میدونسته بیگ باس پدرش هست .
Metal Gear و Metal Gear 2 : Solid Snake رو خیلی خیلی وقت پیش تو MGS3 Subsistence تموم کردم .
در واقع بعد از اینکه Solid Snake از اتمام ماموریت Zanzibar Land باز نشسته میشه و بعد ها که در کلبه ای بوده و کماندو های نیروی ویژه میان در اون منطقه ای که Solid Snake بوده تا ببرنش پیش Roy Campbell , طبق دیالوگ های رد و بدل شده بین اسنیک و کمپل که به اسنیک میگه یک گروه تروریستی که از اعضای سابق Fox Hound بودن و به ساختمان تاسیسات انهدام تسلیحات اتمی آمریکا حمله کردن که خواستشون جسد بیگ باس به خاطر نمونه سلول های ژنتیکیش و پول زیاد هست که Solid Snake با شنیدن اسم BigBoss تعجب میکنه و وحشت زده میشه میگه : بیگ باس ؟! و Campbell هم میگه : آره درسته پدرت !
پس با این حساب اسنیک می دونسته که BigBoss پدرش هست چون Campbell که بهش گفت پدرت , اسنیک واکنشی نشون نمی ده پس بیگ باس به اسنیک گفته که پدرشه .
شایدم احتمال درستی نباشه :d