abtinhitodie
کاربر سایت
دوستان یه سوال مهم داشتم؟نائومی خائن بود یا اینا همش نقشه بوده برا کمک به اسنیک؟
دوستان یه سوال مهم داشتم؟نائومی خائن بود یا اینا همش نقشه بوده برا کمک به اسنیک؟
یعنی تو کل این 16 سال زندگیم متال گیر تنها بازی بود که هیچی از داستانش نفهمیدم اینقدر تو داستانش اسنیک هست ادم قاطی میکونه چند ماه پیش داشتم متال گیر 1 بازی میکردم این سالید اسنیک که بیگ باس باهاش صحبت میکرد من با خودم میگفتم این اسنیک (فکر میکردم همون بیگ باسه) چطوری داره با خودش حرف میزنه اصلا کل بازی من داشتم به این قضیه فکر میکردم تا الان که فهمیدم بیگ باس سه تا پسر داره ولی بازم 80 درصد بازی رو نفمیدم ولی بازم افرین به خاطر این مطالبی که نوشتی =d> خوب من الان برم یه 6 7 بار دیگه داستانو بخونم ببینم بالاخره میتونم داستان این بازی رو بفهمم
بله pdf خیلی بهتره اگه اینکارو بکنید؟؟؟خیلی خیلی عالیه این مقاله
میگم نمیشه اینو بصورت یه فایل pdf دربیارید ؟؟با اسم خودتون هم منتشر کنیدش
اینجا بعضیا اومدن هی پست دادن و لابلاش شما پاسخ دادین که بعضیاش به داستان ربط داره اگه اینا بصورت جامع بشه خیلی خوبه
اگه اینا از هم تفکیک بشن خیلی بهتره
باو اونکه خوبه:dاون شکنجه توی PW سرویس کرد مارو لامصب:dتوی متالگیر سالید 1 وقتی اسلات داره اسنیک رو شکنجه میکنه چجوری باید مقاومت کنیم؟ من هر چقدر هم سریع
دکمه رو میزنم باز هم نمیشه
باو اونکه خوبه:dاون شکنجه توی PW سرویس کرد مارو لامصب:d
بهترین کار اینه که اصن به مانیتور نگاه نکنی و فقط به دکمه زنی ادامه بدی!اینجور حواست اصن پرت نمیشه!