خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام بچه ها من تا ماه اینده می خواهم پی اس4 بخرم وتنها مانیتوری که براش دارم چون بودجه خرید مانیتور ندارم ایکس ویژن مدل 22 اینچ هست برای بازی های فول اچ دی که به مشکل برنمی خورم که عد ببخشید کیفیتش در حد فول اچ دی ساده که هست یا نه

من کلا تو این زمینه ها آماتورم . چجوری باید خروجی بگیرم ؟ باند میخواد چی میخواد ؟
سلام اگر مانیتورت خروجی هدفون داشته باشه اونطوری میشه صدا رو از اسپیکر گرفت یعنی اون فیشی رو که میزنی پشت کیست باید بزنی تو خروجی هدفون مانیتورت البته اگر داشته باشه یه راهه دیگه اینه که یه اسپیکر داشته باشی که خروجی اپتیکال داشته باشه اونجوری هم یه کابل اپتیکال باید بخری از کنسول بزنی به اسپیکر که البته در حالت دوم کیفیت بهتری رو به شما میده البته اسپیکرهایی که اپتیکال دارن یه مقدار گرون هستن

تلویزیون زیر 30اینچ ، LED و HD خوب و ارزون چه نوعی گیر میاد ؟ اگه میشناسین معرفی کنین ، خیلی ممنون .

فکره تی وی به هیچ عنوان نکن.از هر مارک و برند هم باشه فرق نداره.یک انتخاب ویژه داری :

مانیتور : Asus VN247h Full HD

دلیلی نمیبینم مشخصات رو بگم از هر نظر عالیه.اینو کاربرای فروم تایید میکنن....بهترین انتخاب ممکن همینه...دنباله جیزه دیگه نباش که پیدا نمیکنی..

فکره تی وی به هیچ عنوان نکن.از هر مارک و برند هم باشه فرق نداره.یک انتخاب ویژه داری :

مانیتور : Asus VN247h Full HD

دلیلی نمیبینم مشخصات رو بگم از هر نظر عالیه.اینو کاربرای فروم تایید میکنن....بهترین انتخاب ممکن همینه...دنباله جیزه دیگه نباش که پیدا نمیکنی..

تایید میشه
دو روزه دارمش و از همه نظر عالیه

عزیزان دل
من قراره فردا یهps4 بگیرم
میخوام تو اتاق خودم بازی بکنم پس نمیتونم از تی وی خونه استفاده بکنم
در نتیجه باید یه مانیتوری یا تی وی 30،32 بگیرم
در اخر اینکه با پول حدود 1 تومن حالا کمی هم بالاتر بهترین تی وی فول اچ دی 30،32 اینچ که تو بازی ها هم از نظر سرعت مشکلی نداشته باشه چی هستش؟
مانیتور 24 اینچی هم باشه جهنم و ضرر قبوله :d

باز هم SONY تلويزيونهاى 4K را تخفيف داد.

X950
65” 65X950B - $7,999
84” 84X950B - $24,999
yqe4ydu6.jpg

X900
55” 55X900B - $3,999
65” 65X900B - $4,999
79” 79X900B - $8,999
a3yturaz.jpg

X850
49” 49X850B - $2,099
55” 55X850B - $2,999
65” 65X850B - $3,999
70” 70X850B - $5,499
7umazyme.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام محمدرضا جان اول از همه که مبارکت باشه من یه سری دستکاریها رو انجام دادم برای حالت Game Mode اینجاست برو شاید به دردت خورد:#961
فقط برو تو Setting بعدش تو قسمت ECO بعدش Power Setting و Light Lensor رو Off کن

مرسی داداش
همرو خاموش کردم.
الان روی گیم استاندارد backlight رو هم کردم ماکسیموم و رنگ هم نیچر باقی گزینه ها هم یا اف یا دست نزدم روی اتو.به نتیجه ی دلخواهم رسیدم که نه خیلی تصویر رنگی باشه نه خیلی کدرو بی روح.خیلی خود سونی خوب کالیبررو انجام داده.
برا ps3 باید اول یه فونت فارسی نصب کنی بعد زیرنویس رو یه تبدیل ساده کنی تاپیک آموزشش اینجا هم هستش ولی تو سایت کنسول هکس تکمیلترشه.
والا توضیحات اینجا که کرم رو راه ننداخت.میشه لینک بدی بهم بی زحمت؟
عزیزان دل
من قراره فردا یهps4 بگیرم
میخوام تو اتاق خودم بازی بکنم پس نمیتونم از تی وی خونه استفاده بکنم
در نتیجه باید یه مانیتوری یا تی وی 30،32 بگیرم
در اخر اینکه با پول حدود 1 تومن حالا کمی هم بالاتر بهترین تی وی فول اچ دی 30،32 اینچ که تو بازی ها هم از نظر سرعت مشکلی نداشته باشه چی هستش؟
مانیتور 24 اینچی هم باشه جهنم و ضرر قبوله
yahoo_4.gif
شما اگه میتونی هزینه کنی:
LG LA62100 32 اینچ 1500 هست.که 3d هم داره و خیلی تیوی خوبیه.
کمتر از سری سامسونگ مدل های F5500-F5550-F5300-F5790 اگر اشتباه نکرده باشم رو میتونین تهیه کنین که از 1200 ایناست تا 1400 بستگی به مدلش.
در اصل میشه سری 5 سامسونگ.
قیمت سری R سونی رو ندارم ولی از اونا هم میتونین تهیه کنین 32 اینچش رو که FHD باشه.

توی بازی ها که مشکلی ندارن؟
3d که مهم نیست واسه من
پس کمترین حدود 1200 هستش اره؟بدون گارانتی چی؟اخه یه مغازه داری گفت تا 1 تومن هم از الجی گیر میاد درسته؟

توی بازی ها که مشکلی ندارن؟
3d که مهم نیست واسه من
پس کمترین حدود 1200 هستش اره؟بدون گارانتی چی؟اخه یه مغازه داری گفت تا 1 تومن هم از الجی گیر میاد درسته؟
سلام
فکر کنم منظورش از این مدلا بوده : قیمت خرید و مشخصات تلویزیون ال ای دی ال جی LG LED 32LN542 در بانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or