خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان توی یه سایتی یکی نظر داده LA66000 عینک 3 بعدی بازی نداره ! مگه عینک هایی که روش هست برای بازی مناسب نیست ؟ مگه چند مدل عینک داریم ؟؟؟

یحتمل اون عینکی رو گفته که دو تصویر در یک تصویر نشون میده... که ماله بازیهایه که تصویر از وسط نصف میشه.

qude4ery.jpg

جديدترين و هفتمين آپديت براى تمام SONY TV هاى مدل 2013 و2014

PKG 4.410GAA

16 APR 2014

ارائه شد.

مزايا: بهبود عملكرد و ثبات تلويزيون اينترنتى

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان همه مدل 42LA66000 رو پیشنهاد میدن ، میخواستم بپرسم این بهتره یا مدل 42LA7400 ؟ چه فرقی دارن به جز ظاهر ؟؟ ارزش 400 تومن اضافه دادن داره ؟؟؟؟
دوستان اگه بخوام الجی بخرم به نظرتون بدون گارانتی بخرم ؟؟؟ براش مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟
میگن مدل 42LA66100 به خاطر باس صداش پیکسلاش میسوزه راسته ؟؟؟
راستی روش دوتا کنترل داره ؟ یکی جادویی یکی معمولی ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من تا ماه اینده می خواهم پی اس4 بخرم وتنها مانیتوری که براش دارم چون بودجه خرید مانیتور ندارم ایکس ویژن مدل 22 اینچ هست برای بازی های فول اچ دی که به مشکل برنمی خورم که عد ببخشید کیفیتش در حد فول اچ دی ساده که هست یا نه کسی نبود جواب بده

اره فکر کنم
این مدل ها که از نظر کیفیت تصویر و از لحاظ لگ نگرفتن تو صحنه های سریع که مشکلی ندارن؟
اگه بخوام یه مانیتور 24 اینچ بگیرم تو محدوده 800 تا 1100 چیا پیدا میشه؟

سلام بچه ها من تا ماه اینده می خواهم پی اس4 بخرم وتنها مانیتوری که براش دارم چون بودجه خرید مانیتور ندارم ایکس ویژن مدل 22 اینچ هست برای بازی های فول اچ دی که به مشکل برنمی خورم که عد ببخشید کیفیتش در حد فول اچ دی ساده که هست یا نه کسی نبود جواب بده
سلام
ببین مهدی جان اگر مانیتورت رزولشون 1080*1920 رو ساپورت کنه دراین صورت مشکلی با بازیهای Full Hd ندارین ومیتونید بازی کنید و لذت ببرین
فکر کنم ایم مانیتورتون باشه درسته :
- - -ویرایش - - -

اره فکر کنم
این مدل ها که از نظر کیفیت تصویر و از لحاظ لگ نگرفتن تو صحنه های سریع که مشکلی ندارن؟
سلام
من این TV رو نداشتم باهاش کار نکردم پس نمیتونم اظهارنظر کنم اما این دوستمون این مدل رو خریداری کردن از ایشون مشورت بگیرید: phoenix666
به نظرم اگر میخوایی مانیتور بگیری این گزینه خوبیه :

اره فکر کنم

عزیز من اصلا و ابدا این مدلای الجی رو پیشنهاد نمیدم
2.3 هفته وقت گذاشتم رو این مدل ... بیشتر سایتها به اشتباه درج کردن full hd هست
حتی من تو نمایندگی های جمهوری دیدم یه چسب گنده زدن رو تی وی که فول هست تا این که این لینک رو دیدم :
LG LED 32LN5440B - تلویزیون ال ای دی ال جی 32LN54400B
قسمت نظرات رو بخونید این ln5440b همون مدل ln5420 هست اما بدنش ماته
خلاصه تماس گرفتم با گلدیران که گفتن پنل این tv فول نیست هیچ جای کارتنشم قید نشده فول اچدی اما تو خیلی از سایتها و حتی نمایندگی ها این مدل رو جای فول میندازن به ملت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مانیتور از 800 تا 1.30 3تا انتخاب داری
ASUS VN247 : این 24 اینچه 830 تومن
ASUS VX239H : این 23 اینچ هست و دیزاین متفاوت تری داری 810 تا 850
ASUS MX239H : این هم فرقش با VX فقط رنگ پایه و بدنه و اسپیکرهاشه برای همین 200 تومن گرونتره 1.30 قیمتشه

پیشنهاد من بین این 3 مورد قطعا VX239H هست چون
با MX از لحاظ تصویری هیچ فرقی نداره 200 ارزونتره قابلیت MHL هم داره
از VN بهتره چون IPS هست با اینکه زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیس اما من با PS4 تست کردم فوق العاده خوب جواب میده

آخرین ویرایش:
دوستان همه مدل 42LA66000 رو پیشنهاد میدن ، میخواستم بپرسم این بهتره یا مدل 42LA7400 ؟ چه فرقی دارن به جز ظاهر ؟؟ ارزش 400 تومن اضافه دادن داره ؟؟؟؟
دوستان اگه بخوام الجی بخرم به نظرتون بدون گارانتی بخرم ؟؟؟ براش مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟
میگن مدل 42LA66100 به خاطر باس صداش پیکسلاش میسوزه راسته ؟؟؟
راستی روش دوتا کنترل داره ؟ یکی جادویی یکی معمولی ؟؟
مهمترین فرقش توی فرکانس رفرش تصویره که la7400 240 HZ هستش که خیلی بهتره برای بازی و صحنه های سریع ورزشی
با گارانتی بهتره خیالت هم راحته چون گلدیران خدماتش خوبه
همه مدلهای la سری 2013 باس دارند من خودم دارم حدود سه ماهه مشکل نداشته تا حالا
توی بعضی هایش دو تایی ولی بعضی دیگه یدونه مجیک کنترل رو داره (برای من دو تاشو داشت ) فکرکنم به سری بسته بندی ربط داشته باشه چون جدیدا یکی داره

مهمترین فرقش توی فرکانس رفرش تصویره که la7400 240 HZ هستش که خیلی بهتره برای بازی و صحنه های سریع ورزشی
با گارانتی بهتره خیالت هم راحته چون گلدیران خدماتش خوبه
همه مدلهای la سری 2013 باس دارند من خودم دارم حدود سه ماهه مشکل نداشته تا حالا
توی بعضی هایش دو تایی ولی بعضی دیگه یدونه مجیک کنترل رو داره (برای من دو تاشو داشت ) فکرکنم به سری بسته بندی ربط داشته باشه چون جدیدا یکی داره
مطمئنید 6610 240 هرتز نیست ؟ چون توی دیجی نوشته هست !
شما 7400 دارید ؟؟
آخه تفاوت قیمت با گارانتی خیلی زیاده !

دوستان ضمن پاسخ دادن به پیام قبلیم
کسی میدونه که آیا در LA66100 هم مانند LA7400 از پنل IPS استفاده شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و این که اینپوت لگشون فرق داره و 7400 بهتره یا نه ؟؟؟؟؟

Last edited by a moderator:
مطمئنید 6610 240 هرتز نیست ؟ چون توی دیجی نوشته هست !
شما 7400 دارید ؟؟
آخه تفاوت قیمت با گارانتی خیلی زیاده !

کسی میدونه که آیا در LA66100 هم مانند LA7400 از پنل IPS استفاده شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان گول این عدد نخورید من قصد خرید داشتم خیلی گشتم زیر و بم همشو دراوردم مخصوصا جریان هرتز خیلی برام مهم بودش
این شکرتا سعی دارن که با این عدد ها گولمون بزنن من خودم قصد خرید یه 32 اینچ داشتم با پنل واقعی 120 هرتزی که قابلیت motion interpolation داشته باشه (خیلی برام مهمه این مورد) اخرشم هم به این نتیجه رسیدم که همشون دروغ گو هستن

الان در مورد la 66100 رفرش ریت واقعی 100 هرتز هستش و مدل la7400 رفرش ریت واقعی 240 هستش

سلام
ببین مهدی جان اگر مانیتورت رزولشون 1080*1920 رو ساپورت کنه دراین صورت مشکلی با بازیهای Full Hd ندارین ومیتونید بازی کنید و لذت ببرین
- - -ویرایش - - -
ببخشید وممنون ولی مال من22 اینچ هست اما مدل 22D20 هست فرقی که نداره یا فرق داره

سلام
- - -ویرایش - - -
ببخشید وممنون ولی مال من22 اینچ هست اما مدل 22D20 هست فرقی که نداره یا فرق داره
سلام
مهدی جان نه مشکلی نداره مدلی که شما دارین Full Hd هستش یعنی از رزولشون 1080*1920 ساپورت میکنه و در اجرای بازیها مشکلی نداره

مانیتور از 800 تا 1.30 3تا انتخاب داری
ASUS VN247 : این 24 اینچه 830 تومن
ASUS VX239H : این 23 اینچ هست و دیزاین متفاوت تری داری 810 تا 850
ASUS MX239H : این هم فرقش با VX فقط رنگ پایه و بدنه و اسپیکرهاشه برای همین 200 تومن گرونتره 1.30 قیمتشه

پیشنهاد من بین این 3 مورد قطعا VX239H هست چون
با MX از لحاظ تصویری هیچ فرقی نداره 200 ارزونتره قابلیت MHL هم داره
از VN بهتره چون IPS هست با اینکه زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیس اما من با PS4 تست کردم فوق العاده خوب جواب میده

یعنی میگین 5 میلی خوبه و مشکلی تو صحنه های سریع ندارد؟
از چندین نفر پرسیدم میگن 24 اینچ سایز ایده ال هستش درسته؟
Ips خیلی تاثیر داره؟
نظرتون درباره 27"VS247HR چیه؟ قیمتش هم 800 این وراست

آخرین ویرایش:

و این که اینپوت لگشون فرق داره و 7400 بهتره یا نه ؟؟؟؟؟
تمامی سری la از ips پنل استفاده شده
اینپوت لگ 7400 خوبه یه سایت در این مورد تست میکنه:
Display Lag's Input Lag Database: Best HDTVs & Monitors for Gaming

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or