M@SOUD64
کاربر سایت
سلام من پیداش نکردم میشه مقدارش رو بگی ممنون میشم دوست عزیزمتمامی سری la از ips پنل استفاده شده
اینپوت لگ 7400 خوبه یه سایت در این مورد تست میکنه:
Display Lag's Input Lag Database: Best HDTVs & Monitors for Gaming
سلام من پیداش نکردم میشه مقدارش رو بگی ممنون میشم دوست عزیزمتمامی سری la از ips پنل استفاده شده
اینپوت لگ 7400 خوبه یه سایت در این مورد تست میکنه:
Display Lag's Input Lag Database: Best HDTVs & Monitors for Gaming
تعداد Refresh تصویر بر ثانیه (البته فقط در مورد تلویزیون و برای سیگنال رادیویی فرق داره)دوستان میشه یکی هرتز رو توضیح بده؟
تواین سایت زده 39 میلی ثانیهسلام من پیداش نکردم میشه مقدارش رو بگی ممنون میشم دوست عزیزم
دوستان نظرتون درباره Sony KDL-47W804 چیه ؟ تلویزیون خوبیه ؟
دوستان من نظرم از 42LA66000 به 42LA7400 تغییر کرد
اول هفته دارم میرم که بخرمش (بدون گارانتی)
اگر فکر میکنید اشتباه میکنم بگید تا نخرمش
اگر فکر میکنید هزینه اضافی دارم میدم و همون 66000 کافی هست و به جز از لحاظ هرتز فرقی نداره بگید تا همون رو بخرم
لطفاً اگه نظری دارید بفرمایید
3 تومن میخوام هزینه کنم ، تا 3 تومن چیز بهتری یه وقت نمیتونم بخرم ؟؟؟؟؟
ممنون
=============
دوستان توی بعضی سایت های فروشگاه بانه یه مدل نوشته 42LA6600 ، این فرقی با همون 66000 و 66100 داره یا همونه ؟؟؟؟؟
لطفاً دل بسوزونید و راهنمایی کنید موضوع 3 تومن پول بی زبونه
ممنون میشم
بنظرتون سری 6 سامسونگ که led 3d هستش 1080p و 400 هرتز هم هست برای ps4 چطوره یعنی بازیها رو میشه با کیفیت واقعیشون رو این تلویزیون دید
نظرتون رو این چیه ؟
KDL-46W904A : W904A Series : BRAVIA™ HD TV (LED TV & LCD TV) : Sony Singapore
Motionflow™ XR 800 Hz (for Philippine Motionflow™ XR 960 Hz)
خوی دوست عزیز saeid72 حالا این تلویزیونی که گفتم خوبه یا نه میتونم بازیای پی اس 4 با کیفیت واقعیشون بازی کنم
خیلی خوبه 200 و 240 هرتز هستش
دوستان اینطور که من تحقیق کردم تمام مدل های سونی که وارد ایران میشن مربوط به همین آسیا شرقی و جنوب آسیا میشن پس همشون اون قسمت for Philippine براشون صادقه
این شامل حال شما هم میشه و تلویزیون مد نظر شما 120 هرتز واقعی هستش
خوب هستش مدل های f6300 , f6400 مدلهای 120 هرتزی هستن. اما خب اینا مشکلی که داره ساخت منظقه های مختلف هستش و بعضی هاش 100 هرتزی هستش و اصلا درست مشخص نکرده که 100 هرتزی برای چه مناطقی و 120 برای چه مناطقی
به خاطر همین من پیشنهاد میکنم فعلا کلا سامسونگ بی خیالش بشین چون صادقانه برخورد نکرده در عوض lg , sony انتخاب کنید
-----------------------------------------
دوستانی که قصد خرید دارن حتما مشخص کنن چه سایزی میخوان چون دیدم تو مدل ها یه سری ها توی هر سایز رفرش ریت ممکنه متفاوت باشه
200؟ تا 800hz زده رفرش تصویر...مدل های w604a
200 hz هست.