خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان نظرتون درباره Sony KDL-47W804 چیه ؟ تلویزیون خوبیه ؟

از نظر من نه !

این تلویزیون 100 هرتز واقعی هستش با توجه به هزینه ای که میکنید اصلا منطقی نیست زیر 120 هرتز بخرید

حالا اینجور که من فهمیدم ساخت فیلیپینش 120 هرتزی هست که فکر نکنم اصلا گیر بیاد تو ایران

عالیه.مخصوصا توی رده قیمت خودش (البته منظورم بدون گارانتیش هست)
اینپوت لگ پایین,کیفیت پنل بالا,3d passive خوب.
پارسال توی اکثر ریویو ها یکی از بهترین تی وی ها برای گیمینگ شد فکر میکنم.

دوستان من نظرم از 42LA66000 به 42LA7400 تغییر کرد
اول هفته دارم میرم که بخرمش (بدون گارانتی)
اگر فکر میکنید اشتباه میکنم بگید تا نخرمش
اگر فکر میکنید هزینه اضافی دارم میدم و همون 66000 کافی هست و به جز از لحاظ هرتز فرقی نداره بگید تا همون رو بخرم
لطفاً اگه نظری دارید بفرمایید
3 تومن میخوام هزینه کنم ، تا 3 تومن چیز بهتری یه وقت نمیتونم بخرم ؟؟؟؟؟
ممنون
=============
دوستان توی بعضی سایت های فروشگاه بانه یه مدل نوشته 42LA6600 ، این فرقی با همون 66000 و 66100 داره یا همونه ؟؟؟؟؟

لطفاً دل بسوزونید و راهنمایی کنید موضوع 3 تومن پول بی زبونه :دی
ممنون میشم

آخرین ویرایش:
دوستان من نظرم از 42LA66000 به 42LA7400 تغییر کرد
اول هفته دارم میرم که بخرمش (بدون گارانتی)
اگر فکر میکنید اشتباه میکنم بگید تا نخرمش
اگر فکر میکنید هزینه اضافی دارم میدم و همون 66000 کافی هست و به جز از لحاظ هرتز فرقی نداره بگید تا همون رو بخرم
لطفاً اگه نظری دارید بفرمایید
3 تومن میخوام هزینه کنم ، تا 3 تومن چیز بهتری یه وقت نمیتونم بخرم ؟؟؟؟؟
ممنون
=============
دوستان توی بعضی سایت های فروشگاه بانه یه مدل نوشته 42LA6600 ، این فرقی با همون 66000 و 66100 داره یا همونه ؟؟؟؟؟

لطفاً دل بسوزونید و راهنمایی کنید موضوع 3 تومن پول بی زبونه :دی
ممنون میشم

ببین la6600 رفرش 120 هرتز هستش کاملا اوکی هست برای گیم و بیشترش الکیه اما مدل la7400 رفرش 240 هرتز هستش
فرقی که این وسط میکنه در تصاویر سه بعدی هستش اونجا این 240 به کارت میاد
حالا خودت میدونی من خودم چون 3d اصلا خوشم نمیاد همون 120 هرتزی میخریم
42la6600 منظورش اینه که 42 اینچه در ضمن صفر اضافه جلوش نذار همون 6600 هست صفری که جلوش تو ایران مونتاژ میکنن با گارانتی میزارن

در مورد 6610 هم من صفحه قبل اشتباه کردم فکر کردم 6100 هستش اما الان دیدم این مدل هم 120 هرتز هستش اما اینو شک دارم شما فعلا تمرکزت رو 6610 اصلا نزار چون اطلاعات مطمئنی دقیق ازش پیدا نکردم . چون خیلی زوره آدم با شک 3 تومن پول تلویزیون بده

بنظرتون سری 6 سامسونگ که led 3d هستش 1080p و 400 هرتز هم هست برای ps4 چطوره یعنی بازیها رو میشه با کیفیت واقعیشون رو این تلویزیون دید

400 هرتزی نیستن . 100 هرتز واقعی هستن . ببینید اینارو برمبنای 24 فریم فیلم میسازن 24 ضرب در 4 میشه 96 یا همون 100 پس اگه فریم شما قرار باشه 4 برابر بشه برای گیم 30 فریمی میشه ضرب 4 میشه 120 پس یه تلویزیون 120 هرتزی میتونه کامل باشه برای گیم که برای ما اولویت داره و بتونیم بازی ها رو با فریم کم روون بازی کنیم

آخرین ویرایش:
نظرتون رو این چیه ؟

KDL-46W904A : W904A Series : BRAVIA™ HD TV (LED TV & LCD TV) : Sony Singapore

Motionflow™ XR 800 Hz (for Philippine Motionflow™ XR 960 Hz)

خیلی خوبه 200 و 240 هرتز هستش

دوستان اینطور که من تحقیق کردم تمام مدل های سونی که وارد ایران میشن مربوط به همین آسیا شرقی و جنوب آسیا میشن پس همشون اون قسمت for Philippine براشون صادقه

این شامل حال شما هم میشه و تلویزیون مد نظر شما 120 هرتز واقعی هستش

خوی دوست عزیز saeid72 حالا این تلویزیونی که گفتم خوبه یا نه میتونم بازیای پی اس 4 با کیفیت واقعیشون بازی کنم

خوب هستش مدل های f6300 , f6400 مدلهای 120 هرتزی هستن. اما خب اینا مشکلی که داره ساخت منظقه های مختلف هستش و بعضی هاش 100 هرتزی هستش و اصلا درست مشخص نکرده که 100 هرتزی برای چه مناطقی و 120 برای چه مناطقی

به خاطر همین من پیشنهاد میکنم فعلا کلا سامسونگ بی خیالش بشین چون صادقانه برخورد نکرده در عوض lg , sony انتخاب کنید

-----------------------------------------

دوستانی که قصد خرید دارن حتما مشخص کنن چه سایزی میخوان چون دیدم تو مدل ها یه سری ها توی هر سایز رفرش ریت ممکنه متفاوت باشه

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه 200 و 240 هرتز هستش

دوستان اینطور که من تحقیق کردم تمام مدل های سونی که وارد ایران میشن مربوط به همین آسیا شرقی و جنوب آسیا میشن پس همشون اون قسمت for Philippine براشون صادقه

این شامل حال شما هم میشه و تلویزیون مد نظر شما 120 هرتز واقعی هستش

خوب هستش مدل های f6300 , f6400 مدلهای 120 هرتزی هستن. اما خب اینا مشکلی که داره ساخت منظقه های مختلف هستش و بعضی هاش 100 هرتزی هستش و اصلا درست مشخص نکرده که 100 هرتزی برای چه مناطقی و 120 برای چه مناطقی

به خاطر همین من پیشنهاد میکنم فعلا کلا سامسونگ بی خیالش بشین چون صادقانه برخورد نکرده در عوض lg , sony انتخاب کنید

-----------------------------------------

دوستانی که قصد خرید دارن حتما مشخص کنن چه سایزی میخوان چون دیدم تو مدل ها یه سری ها توی هر سایز رفرش ریت ممکنه متفاوت باشه

200؟ تا 800hz زده رفرش تصویر...مدل های w604a

200 hz هست.

200؟ تا 800hz زده رفرش تصویر...مدل های w604a

200 hz هست.

زده Motion flow 800hz

این تکنولوژی های گول زنک که اینجا برای سونی Motion flow اسمش گذاشتن با شگرد و ترفندهایی سعی میکنه تصویر رو روون بکنه اما رفرش ریت اصلی تصویر برای Motion flow سونی تقریبا و معمولا نصف رفرش ریت واقعی پنل تلویزیون هستش

برای مثال

Motionflow XR 400Hz

• Enhances native 200Hz TV refresh rate
  • Adds new frames to make the image smoother
  • 4 times the natural refresh rate delivers sharp action scenes
که اینجا خط اول مشخص کرده برای motionflow 400hz رفرش ریت اصلی تلویزیون 200 هرتز هستش پس گول اینارو نخورید

1237485069665.jpg

در حال حاظر تلویزیونی بالاتر از 240 هرتز واقعی وجود نداره

اینم توضیحاتش ادرس

Motionflow XR brings fast moving scenes to life in our TVs. | Sony

و توی اینجا هم توضیحاتی داده مثلا سامسونگ Clear Motion Rate 240 رفرش اصلی 120 هستش و حتی 480 و 600 هم باز 120 هستش

Samsung CMR
Though Samsung is fantastic at creative marketing ("LED" TV was its thing), it at least doesn't outright call the TVs with the aforementioned tricks "480Hz" refresh. Instead, it has "CMR" or Clear Motion Rate. "Samsung's more comprehensive Clear Motion Rate takes into account all three factors that contribute to motion clarity: panel refresh rate, image processor speed, and backlight technology." In other words, a TV with a CMR of 240 could be a 120Hz panel, with an average processor, and a scanning backlight, or a 60Hz panel, a fancy processor, and a scanning backlight. It's unlikely a TV with a CMR of 240 would be a 240Hz panel, as such an expensive panel would almost certainly come with one or both the other features. Here's an illustration showing how it gets the numbers.

Samsung_Clear_Motion_Rate.jpg
Samsung links to this article to explain CMR, which is great (there's this one, too), but it doesn't list the actual refresh of its TVs in the specs section for TVs (only the Clear Motion Rate is listed).

http://www.cnet.com/news/fake-refresh-rates-is-your-tv-really-120hz/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or