خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
در مورد 6610 هم من صفحه قبل اشتباه کردم فکر کردم 6100 هستش اما الان دیدم این مدل هم 120 هرتز هستش اما اینو شک دارم شما فعلا تمرکزت رو 6610 اصلا نزار چون اطلاعات مطمئنی دقیق ازش پیدا نکردم
سعید جان خیلی ممنون
منظور این قسمت حرفت رو متوجه نشدم ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟؟
پس 42LA7400 شکی توش نیست ؟؟؟ بخرمش ؟؟
==================================
دوستان دیگه هم لطفاً نظر بدن دوست دارم نظر دوستان دیگه هم بدونم
آقایون
gaffari1361 ، vivaz360 ، M@SOUD64 ،R.I.P

نظر شما هم برام مهم هستش لطف میکنید اگه نظر بدید به این کامنتم :

دوستان من نظرم از 42LA66000 به 42LA7400 تغییر کرد
اول هفته دارم میرم که بخرمش (بدون گارانتی)
اگر فکر میکنید اشتباه میکنم بگید تا نخرمش
اگر فکر میکنید هزینه اضافی دارم میدم و همون 66000 کافی هست و به جز از لحاظ هرتز فرقی نداره بگید تا همون رو بخرم
لطفاً اگه نظری دارید بفرمایید
3 تومن میخوام هزینه کنم ، تا 3 تومن چیز بهتری یه وقت نمیتونم بخرم ؟؟؟؟؟
ممنون
=============
دوستان توی بعضی سایت های فروشگاه بانه یه مدل نوشته 42LA6600 ، این فرقی با همون 66000 و 66100 داره یا همونه ؟؟؟؟؟

لطفاً دل بسوزونید و راهنمایی کنید موضوع 3 تومن پول بی زبونه :biggrin1:
ممنون میشم
خیلی ممنون

سعید جان خیلی ممنون
آقایون

خیلی ممنون

منظورم این بودش که مدل ال جی la6610 رو بهش فکر نکن زیاد اطلاعاتی ازش پیدا نکردم . اگه میخوای همون la6600 خوبه

سونی w804 مدل 42 اینچ هم قیمت همین ال جی ولی نسبت قیمت به کارایی حرفی برای گفتن نداره
مدل سامسونگ f6400 هستش مدل 46 اینچ که به جاش پنلش ضعیفتره و 100 یا شایدم 120 هرتزه
و در اخر همین ال جی la7400 هستش

به نظر من باید ببینی تلویزیون با کیفیت تر اگه میخوای همین la7400 ولی اگه بزرگتر مد نظرته f6400 سامسونگ 46 اینچ . اون مدل سونی w804 هم 42 اینچ کلا هیچ جوره با عقل جور نمیشه که بخوای بخریش

پس شد:

بزرگتر : f6400 سامسونگ 46 اینچ

با کیفیت تر : la7400 ال جی 42 اینچ

هیچ کدوم تر : سونی w804 هم 42 اینچ

یه سوال خیلی ساده :D وقتی مانیتور خاموشه ، ps4 روشن کنم،اتوماتیک خود مانیتور روشن نمیشه :D ?! سوال بود دیگه یهو پیش اومد!

استندبای باشه یعنی کامل خاموش نکنی مانیتور کابل hdmi بهشون وصل باشه آره دیگه . ولی کامل خاموش کنی مانیتور نه روشن نمیشه :d

البته یه حالت دیگم داره که وقتی ps4 روشن میکنی مانیتور روشن نمیشه به جاش از توش یه صدایی میاد که میگه روشن نمیشم بیا بخورمت. یو ها ها هاا:d

سعید جان خیلی ممنون
آقایون

خیلی ممنون

داداش والا نمیدونم شما خواستت از تی وی چیه.
اگر زیرنویس و 3D برات مهمه برو سمت LG.
اگر طبیعی بودن شدید رنگ ها برات مهمه و زیرنویس و 3d برات مهم نیست برو سراغ W804 sony ;که برای گیمینگ از باقی بهتره.
اگر میخوای همه چیز داشته باشی کیفیت پنلتم خوب باشه سایز بزرگ هم باشه Samsung F6450 میتونه انتخاب خوبی باشه.
راستی من قیمت LG بدون گاارنتی رو ندارم,ولی خودم میخواستم بگیرم :LG رو با گلدیران میخریدم چون گاارنتی خوبیه و اونقدر روی گارانتی نمیکشه.در مورد LG ها 66000 خوبه.تفاوتی معمولا توی سری هایی که 100 اینا داره جلوش نیست (معمولا واسه ی منتاژ منطقست)... و مسلما سری 7 LG از 6 اش بهتر هست و اینکه ارزش هزینه ی بیشتر رو داره یا نه به شما بستگی داره.
پاشو برو مغازه ها یه نگاه از نزدیک بنداز...یکی از دلایلی که من از خیر LG گذشتم (کنترل زشتش ) و بازتاب نوز زیاد از صفحش نسبت به بقیه بود!
از سامسونگم سر این گذشتم چون حوصله کالیبره کردنشو نداشتم از بس رنگاش اقراق شدست...البته خدایی حرف نداشتن هم کیفیت هم طراحی.
الانم Sony W670 دارم با همه چیش حال میکنم ولی یکم ناارحتم که 2 تا HDMI بیشتر نمیخوره و 3D هم نداره و زیرنویس فارسی رو هم نمیخونه.این همه پول ادم شد تی وی گیمم فقط (هدفمم همین بود البته).ولی به کیفیت پنل و زیباییش میرزید.
باز انتخاب با شماست باید ببینی چی میخوای توی این رنج همشون خوبن.

سعید جان خیلی ممنون
آقایون

خیلی ممنون
سلام
ارمان جان
ببینید شما تصمیم به خرید این Tv گرفتین پس دیگه دو دل نباشین
کلا اگر مثلا بخواهین نظرات مختلف رو بدونید پس نظر خودتون چی میشه؟ پس دوست عزیز موقع خرید اینقدر وسواسی نباشید
در کل Tv مناسبی هستش اما همونطور که خودتون گفتین ونظر بنده حقیر رو خواسته بودین من تو این رنج قیمت W804 از برند سونی رو انتخاب میکردم البته این نظر من بود
اما در کل میگم اگر از LG خوشتون اومده به خودت ونظرت احترام بزار و بخرش
همین;)

آخرین ویرایش:
داداش والا نمیدونم شما خواستت از تی وی چیه.
اگر زیرنویس و 3D برات مهمه برو سمت LG.
اگر طبیعی بودن شدید رنگ ها برات مهمه و زیرنویس و 3d برات مهم نیست برو سراغ W804 sony ;که برای گیمینگ از باقی بهتره.
اگر میخوای همه چیز داشته باشی کیفیت پنلتم خوب باشه سایز بزرگ هم باشه Samsung F6450 میتونه انتخاب خوبی باشه.
راستی من قیمت LG بدون گاارنتی رو ندارم,ولی خودم میخواستم بگیرم :LG رو با گلدیران میخریدم چون گاارنتی خوبیه و اونقدر روی گارانتی نمیکشه.در مورد LG ها 66000 خوبه.تفاوتی معمولا توی سری هایی که 100 اینا داره جلوش نیست (معمولا واسه ی منتاژ منطقست)... و مسلما سری 7 LG از 6 اش بهتر هست و اینکه ارزش هزینه ی بیشتر رو داره یا نه به شما بستگی داره.
پاشو برو مغازه ها یه نگاه از نزدیک بنداز...یکی از دلایلی که من از خیر LG گذشتم (کنترل زشتش ) و بازتاب نوز زیاد از صفحش نسبت به بقیه بود!
از سامسونگم سر این گذشتم چون حوصله کالیبره کردنشو نداشتم از بس رنگاش اقراق شدست...البته خدایی حرف نداشتن هم کیفیت هم طراحی.
الانم Sony W670 دارم با همه چیش حال میکنم ولی یکم ناارحتم که 2 تا HDMI بیشتر نمیخوره و 3D هم نداره و زیرنویس فارسی رو هم نمیخونه.این همه پول ادم شد تی وی گیمم فقط (هدفمم همین بود البته).ولی به کیفیت پنل و زیباییش میرزید.
باز انتخاب با شماست باید ببینی چی میخوای توی این رنج همشون خوبن.

منم Sony W670 دارم تی وی خوبیه .قیمتش مناسبه با توجه به امکاناتش . این2 تا HDMI خیلی کمه نمیدونم چرا 2 تا دیگه نذاشتند.

مولتی مدیا هم هست بیشتر فرمت رو میخونه مدل قبلی نمیخوند باید تبیدیل میکردی ولی نمیدونم چرا زیرنویس فارسی رو نمیخونه بد نشون میده روش های زیادی و امتحان کردم نشد .

دیروز تونستم از نزدیک و کامل با w904 کار کنم .. واقعن جای هیچ حرفی توش نیست عالی بود کیفیت تصویر.
بیشتر از حده انتظارم بود.
در کل اگه بودجشو دارید تو انتخابش شک نکید.

دوستانی که تیوی تا 3 تومن میخوان بدون گارانتی به نظرم42 اینچ la8600 یا la7400 عالی هستش منم نظرم روی این 2تا هستش روی 47 مدل 6600 فکر کردم اما اینا بهترن
ساموسنگ هم بخاظر کیفیت کمش بیخیال شدم -سونی هم زیادی گرونه و یه سزی امکانات نداره
فلیپس سری 7 و پانا سزی6 هم خوبن اما اینا هم مثل سونین

سعید جان خیلی ممنون
آقایون

خیلی ممنون
بقول دوستان توی تصویر سونی w 804 شکی نیست ولی من با همون قیمت lg 42la86000 رو انتخاب کردم که از نظر امکانات جانبی ( دو تیونره و usb 3.0 و...) بهتر هستش و شما برای بازی استفاده کنی نظر من روی la7400 هستش.

قیمتهای بروز tv های سونی البته تو بانه.

w904 a سایز 46 قیمت 5 تومن
w904 a سایز 55 قیمت 7.200
----------------
w804 سایز 47 قیمت 3.800
w804 سایز 55 قیمت 5.750
w804 سایز 42 قیمت 2.800
--------------
w800 سایز 47 قیمت 3.650
w800 سایز 55 قیمت 5.200
w800 سایز 42 قیمت 2.650
--------------
hx925 سایز 46 قیمت 4.750

درود
به همه بچه هاى گل بازيسنتر
عزيزان لازم شد كه من حقير سراپا تقصير يه مسائلى رو به حضورتان برسانم.
بعد از اينهمه صفحه كه اين تاپيك به پيش رفته متاسفانه هنوز اكثر بچه ها هدفشون از خريد TV رو نمى دونن.
اول بايد ببينيد يك TV خوب بايد چه ويژگى هايى داشته باشه.
بعدش از يه TV بايد انتظار رفرش بالا و همينطور هرتز بالا و رنگ زنده و روشن و اينپوت لگ پايين نسبت به بودجه اى كه در نظر گرفته ايم داشته باشيم.
بعضى ها انتظار دارن با TV بتونن مَلّق هم بزنن . احياناً تمام كارهاى اينترنتيشون و همينطور مثل اُون جعبه مجهول پيتزا هم سفارش بِدن. و به فيس دوغ و تو ئي تر و دانلود فيلم هم انجام بدن.
اين كارهارو با دستگاههاى ديگه هم ميشه انجام داد مثل زيرنويس و يا اِسمارت بودن و يا حتى ريس يور داشتن و همينطور هارد داشتن و ضبط كردن.
هر چه كارايى جانبى TV بيشتر بشه احتمال خرابيش هم بيشتره مطمئن باشيد.
بابا به خدا اين تلويزيونه نه سفينه فضايى.
اميدوارم كسى از حرفاى صدمَن يه غازم نرنجه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or