خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان من واسه سیستم و ps4 دارم مانیتور میگیرم
امشب سیستم که خواستم سفارش بدم یارو گفتش ایسوس نداره ولی این مدل از همشون بهتره
ببینید درسته یا که نه؟
LG 23 EA63V
با قیمت 770 تومن
IPS و 5 میلی ثانیه هستش
کیفیتش چطوره؟
یارو کلابرداره ولش کن

دوستان من واسه سیستم و ps4 دارم مانیتور میگیرم
امشب سیستم که خواستم سفارش بدم یارو گفتش ایسوس نداره ولی این مدل از همشون بهتره
ببینید درسته یا که نه؟
LG 23 EA63V
با قیمت 770 تومن
IPS و 5 میلی ثانیه هستش
کیفیتش چطوره؟
سلام
مانیتور بدی نیستش اما ایسوس چیزه دیگری هستش ایه نازل نشده که حتما باید از فروشنده محترم ذکر شده خریدکنید من سایتی رو که مانیتور ایسوس رو موجود دارن رو براتون پ.خ میکنم میتونید از اونجا تهیه بفرمایید

32‏ اینچ
فول اچ دی
سه بعدی
چی پیشنهاد میکنید ؟

اصلا قید 32 اینچ زدن همشون

تنها انتخاب شما سه بعدی اگه میخوای باشه و 32 اینچ مدل f6450 سامسونگ 32 اینچ هستش با گارانتی 1800 تومن و بدون گارانتیشم نیست اونوقت 100 هرتزم هست احتمالا 120 هم نیست . از اون طرف مگه اینکه مخ آدم تاب داشته باشه وقتی f6100 مدل 40 اینچش 2 تومن هستش

به هرحال اگه قید سه بعدی بزنی sony w670 هستش 100 هرتزی و قیمت 1300 بانه ای (اگه این 120هرتز بود میخریدمش سه بعدیشم مهم نیست)

ال جی هم داره قیمت بانه ای 900 تومن اون دیگه نه سه بعدی داره و رفرش ریت هم 60 هرتز هست

کلا روی هم رفته به نظر من هیچ کدوم این 32 اینچ ها ایده آل نیست من خودم قصد خرید داشتم ولی اون چیزی که راضیم کنه با قیمت خوب پیدا نکردم فعلا بیخیال شدم تا تولیدات 2014 تکمیل بشه ببینم چی میشه

خب دوستان من پولم جوره دیگ واقعا بیشتر 700-800 ندارم بخدا قیمت بالا تر پیشنهاد ندین :دی

میگم مانیتور vn247H ایسوس رو بردارم یا چیزه بهترم هست ؟ واسه PS4 میخوام .

بعد یه سوال : میتونم هم کامپیوتر و هم Ps4 رو هم زمان کابل هاشون رو به مانیتور وصل کنم یا نه ؟ منظورم مثل TV هست که هم Ps4 وصل میکنی هم ماهواره و ....

خب دوستان من پولم جوره دیگ واقعا بیشتر 700-800 ندارم بخدا قیمت بالا تر پیشنهاد ندین :دی

بعد یه سوال : میتونم هم کامپیوتر و هم Ps4 رو هم زمان کابل هاشون رو به مانیتور وصل کنم یا نه ؟ منظورم مثل TV هست که هم Ps4 وصل میکنی هم ماهواره و ....

الکی میگه! بازم داری رو کن :دی

آره انتخاب خوبیه مدل پنل ips هم هستش VX239H که انتخابش با خودته صفحه قبل جفتش مقایسه شده vn247H vs VX239H

بچه ها 120 هرتز کافیه ؟
ممنون میشم ببینید f5000 سامسونگ مشخصاتش چطور هست به کار میاد ؟

120 هرتز واقعی برای تصویر دو بعدی کافی و کامل و مناسبه و 240 هرتز واقعی برای سه بعدی

نه این سری قدیمی شده دیگه بدرد گیم نمیخوره 60 هرتز هستش و سه بعدی هم نداره

بله عزیز vn247H دوتا hdmi و یه D-sub داره.

سلام من samsung 32f5550 رو دارم بدرد بازی میخوره

بازی که میشه کرد معمولیه دیگه .

تلویزیون های الان مخصوصا 32 اینچ هنوز به تکامل کامل و قیمت مناسب نرسیدن

اگر میخوای اوکی باشه باید 120 هرتز باشه سه بعدی داشته باشه(حالا سه بعدی سلیقه ای من خوشم نمیاد ولی مجبوری اینم قبول کنی چون اینجوری داره پیش میره تکنولوژی و پولش باید بدی) که اینا رو تلویزیون های گرون قیمتی هستن

تلویزیون های امروزی مثلا گیم بازی میکنیم سخت افزار نمیکشه و یا کنسول هستش و 30 فریم . کندی تصویر پوشش میدن و با تکرار هر فریم و تکنیک های دیگه مثل نور پس زمینه Black Lite و یا مثلا ایجاد یه فریم سیاه در بین فریم ها و ... همه اینا روی هم سعی میکنن تصویر روون بکنن بدون نیاز به سخت افزار سریع تر

اصلا قید 32 اینچ زدن همشون

تنها انتخاب شما سه بعدی اگه میخوای باشه و 32 اینچ مدل f6450 سامسونگ 32 اینچ هستش با گارانتی 1800 تومن و بدون گارانتیشم نیست اونوقت 100 هرتزم هست احتمالا 120 هم نیست . از اون طرف مگه اینکه مخ آدم تاب داشته باشه وقتی f6100 مدل 40 اینچش 2 تومن هستش

به هرحال اگه قید سه بعدی بزنی sony w670 هستش 100 هرتزی و قیمت 1300 بانه ای (اگه این 120هرتز بود میخریدمش سه بعدیشم مهم نیست)

ال جی هم داره قیمت بانه ای 900 تومن اون دیگه نه سه بعدی داره و رفرش ریت هم 60 هرتز هست

کلا روی هم رفته به نظر من هیچ کدوم این 32 اینچ ها ایده آل نیست من خودم قصد خرید داشتم ولی اون چیزی که راضیم کنه با قیمت خوب پیدا نکردم فعلا بیخیال شدم تا تولیدات 2014 تکمیل بشه ببینم چی میشه

این چطوره ؟
sony 32EX720
قدیمیه به درد میخوره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or