SonyComputer
کاربر سایت
مانیتور LG 23 EA63V به قیمت 770 تومن توسط اینجانب خریداری شد
با تشکر از راهنمایی های دوستان عزیز
مبارک باشه پیکسل هاش برات بچرخه...راضی هستی ؟
مانیتور LG 23 EA63V به قیمت 770 تومن توسط اینجانب خریداری شد
با تشکر از راهنمایی های دوستان عزیز
مبارک باشه پیکسل هاش برات بچرخه...راضی هستی ؟
سلام آقا رامین این Tv فوق العاده هستشبا سلام. تلوزیون سونی47 اینچ مدل w804 واسه استفاده روزمره و فیلم و بازی با PS3 و PS4 میخام بگیرم. مناسب بازی مخصوصا PS4 هست؟
سلام آقا رامین این Tv فوق العاده هستش
در ضمن سری W سونی برای گیم طراحی شده در خریدش شک نکن
سلام ایسوس برند خوبی هستش خیالت راحت همین رو انتخاب کنسلام
بچه ها منم میخوام یه مانیتور بگیرم که کامپیوتر و کنسول رو با هم استفاده کنم
مانیتور های ایسوس زیاد تعریف میکنن ازشون
من این هارو دیدم
ASUS VE247H 24inchلیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�
2میلی ثانیه - 24اینچ - کنتراست 10,000,000:1
این هم عینه بالایی انگار مدل جدید تره
ASUS VN247H LED 24inchلیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�
و این 23 اینچه
VX238Hلیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�
به نظرتون کدومش بهتره و اصلا ایسوس رو مناسب میدونید؟!
سلام این گزینه مناسبی هستش در خریدش شک نکن دوست من:اقا من از این جور چیزا هیچ سر در نمیارم . یک مانیتور میخوام برای PS4 و کامپیوتر با قیمت متوسط . راهنمایی کنین چی بگیرم
بله با خیال راحت میتونید تهیش کنید و لذت ببریدگزینه مطمئنی هست ؟ یعنی تا آخر نسل میتونم ازش استفاده کنم ؟ خیلی دو به شکم . آخه خیلی تعریف مانیتور های ال جی و سامسونگ رو شنیدم
منم یه تلویزیون سری ۶ سامسونگ دارم، B650. گذاشتمش روی حالت بازی. نور و رنگش فوق العادست. رنگ سیاه hdmi ش هم فوق العادست. خیلی نمایش با کیفیتی داره. این سری از سامسونگو با سونی مقایسه میکنن.سری w904یه اپشن داره مخصوص گیم برای تنظیم رنگ و شفافیت تصویر.