خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
مبارک باشه پیکسل هاش برات بچرخه...راضی هستی ؟

ممنونم
خداییش اخرتشه ,من اصلا محو دیزاینش شدم
کیفیتش که خداس
با xbox360 بازی RDR رو دارم روش اجرا میکنم
خیلی با کیفیته باوا:-o
اصلا هم تو هیچ صحنه سریعی تار نمیشه
البته میخواستم با RDR افتتاحش بکنم
وگرنه باید اینفیموس رو روش اجرا بکنم تا کیفیت اصلی رو به چشم ببینم
انشالله که هر کس دقیقا به اون چیزی که میخواد برسهl-)

با سلام. تلوزیون سونی47 اینچ مدل w804 واسه استفاده روزمره و فیلم و بازی با PS3 و PS4 میخام بگیرم. مناسب بازی مخصوصا PS4 هست؟
سلام آقا رامین این Tv فوق العاده هستش
در ضمن سری W سونی برای گیم طراحی شده در خریدش شک نکن

سلام دوستان اقا من بین این دوتا گیر کردم البته واسه گیم نمیخوام لطفا راهنماییم کنید که کدومشونو بخرم...
[h=1]LG 47LA66100 vs[/h][h=1]LG 47LM76100-FG[/h]

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها منم میخوام یه مانیتور بگیرم که کامپیوتر و کنسول رو با هم استفاده کنم
مانیتور های ایسوس زیاد تعریف میکنن ازشون
من این هارو دیدم

ASUS VE247H 24inch
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�
2میلی ثانیه - 24اینچ - کنتراست 10,000,000:1

این هم عینه بالایی انگار مدل جدید تره
ASUS VN247H LED 24inch
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل�

و این 23 اینچه
VX238H

به نظرتون کدومش بهتره و اصلا ایسوس رو مناسب میدونید؟!

سلام
بچه ها منم میخوام یه مانیتور بگیرم که کامپیوتر و کنسول رو با هم استفاده کنم
مانیتور های ایسوس زیاد تعریف میکنن ازشون
من این هارو دیدم

ASUS VE247H 24inch
2میلی ثانیه - 24اینچ - کنتراست 10,000,000:1

این هم عینه بالایی انگار مدل جدید تره
ASUS VN247H LED 24inch

و این 23 اینچه
VX238H

به نظرتون کدومش بهتره و اصلا ایسوس رو مناسب میدونید؟!
سلام ایسوس برند خوبی هستش خیالت راحت همین رو انتخاب کن
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل

دوستان من هرچی میگردم این مانیتور Asus Vn247H رو تو شیراز پیدا نمیکنم !!! کسی میدونه کجا داره تو شیراز و قیمتش چنده ؟ خواهش میکنم یکی میدونه بگه که گیرم مرسی

اقا من از این جور چیزا هیچ سر در نمیارم . یک مانیتور میخوام برای PS4 و کامپیوتر با قیمت متوسط . راهنمایی کنین چی بگیرم
سلام این گزینه مناسبی هستش در خریدش شک نکن دوست من:
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل

سری w904یه اپشن داره مخصوص گیم برای تنظیم رنگ و شفافیت تصویر.
منم یه تلویزیون سری ۶ سامسونگ دارم، B650. گذاشتمش روی حالت بازی. نور و رنگش فوق العادست. رنگ سیاه hdmi ش هم فوق العادست. خیلی نمایش با کیفیتی داره. این سری از سامسونگو با سونی مقایسه میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or