خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ممنونم از شما..
صفحات قبلیم خوندم مثه اینکه تکلیف روشنه و w670 بهترینه..
فقط یه نکته دیگه: 3d واقعا هیچ اهمیتی نداره؟ همین که این آپشنو نداره یخورده تردید ایجاد میکنه:-/
بله حق با شماست 3D بودن مهمه اما خوب این Tv اونقدری خوب هستش که اون عیبه بزرگ رو یه جورایی پوشش بده

بسیار عالی ..پیدا کردم تو سایت زنبیل..قیمتشم 1.7 هم قیمته w670 ..میدونم که پیشنهاد اولتون w670 هست..به عنوان سوال آخر:
کیفیت تصویرش خیلی تفاوت داره با w670????:)

بسیار عالی ..پیدا کردم تو سایت زنبیل..قیمتشم 1.7 هم قیمته w670 ..میدونم که پیشنهاد اولتون w670 هست..به عنوان سوال آخر:
کیفیت تصویرش خیلی تفاوت داره با w670????:)
من همین LG رو دارم . تنها ایرادش اینه که یه کمی انعکاس نورش بالاست . وگرنه کیفیت تصویر و سه بعدیش خیلی خوبه و شما کاملا راضی خواهی بود

به نظر من تصویر W670 بهتره اما خوب اون هم 3D هستش
من همین LG رو دارم . تنها ایرادش اینه که یه کمی انعکاس نورش بالاست . وگرنه کیفیت تصویر و سه بعدیش خیلی خوبه و شما کاملا راضی خواهی بود
اوکی..دیگه باید تصمیم گرفت..از راهنمایی هاتون بسیار ممنونم..:)
w670 قیمتش 1.250 تومنه تو بانه داداش.
حس بانه نیست :d

سلام دوستان . من هرچی میگردم ماینیتور vn247H asus گیرم نمیاد . دیوونه شدم . حالا اگه کسی تو شیراز یا توی سایتی جایی میشناسه یا میدونه که میفروشن و جای مطمعنی هست قیمتشم خوب و به روز هست بهم معرفی کنه . اگه نه یه مانیتور asus دیگ با همین مشخصات بهم بگین که واسه ps4 مثل همین مانیتور باشه بین 23-24 اینچ عالی باشه و موجود در بازار . قیمتشم همین 800 تومن . ممنون

دوستان این مانیتور خوبه ؟ vx238H

آخرین ویرایش:
بر و بچ كيفيت led هاي سامسونگم بد نيستا من فك ميكنم كيتونه با سوني رقابت كنه
متاسفانه سامسونگ با اینکه با صفحه پر رنگتر محصولاتش(گوشی تی وی مانیتور) از نظر بصری به نوعی ملتو گول میزنه ولی تو عمر مفید اصلن قابل رقابت با سونی نیست.
خرابی محصولات سامسونگ بالاست.

متاسفانه سامسونگ با اینکه با صفحه پر رنگتر محصولاتش(گوشی تی وی مانیتور) از نظر بصری به نوعی ملتو گول میزنه ولی تو عمر مفید اصلن قابل رقابت با سونی نیست.
خرابی محصولات سامسونگ بالاست.
یعنی کمتر از 6 . 7 سال عمر میکنن ؟ فک نکنم دوست من ... خیلی ها دارن استفاده میکنن و مشکلی ندارن ... ممکنه به خاطر مونتاژ داخلی درصدی خرابی بیشتر شده ولی نمیشه به سری LED هاش بسط داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or