خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام تا ٤٣ اينچ كدوم پلاسما واسه بازي عاليه؟همشون كه با تغيير زاويه تصويرشون بد ميشن كه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

خب مگه آیه نازل شده حتما پلاسما بگیری.پلاسما فقط سری V پاناسونیک.که قیمتشون بالاست.اما واسه بازی کیفیت رو دستشون نیست.شما باید اول بودجه رو مشخص کنی تا بتونی انتخاب کنی

١٥٠٠٠٠ حداكثر

بهترین انتخاب های ممکن :

Sony 32W670 , LG 32LA6600

هر دو یک قیمت هستن. 1.700 اگه قابلیت 3D , Smart واست مهمه LG

- - -ویرایش - - -

پلاسما مارك پانا ٣٢ داره؟٤٨٥٠ سامسونگ چطوره؟٤٣ اينچ ١٦٠٠٠٠٠

عزیز جان بنده به عنوان کسی که کله صفخات این تاپیک رو خوندم و این 2 مدل تی وی رو دارم فقط اینو میدونم :

1.با 1.600 سمت هیچ پلاسمایی نرو . برندش هم فرق نداره
2.به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرو..چون گرونیش فقط قابلیت اسمارت بودنشه.طوله عمره ضعیفی دارن.
3. بین این دو مدل یکیو انتخاب کن ..هیچ انتخاب دیگه ای ندازی : Sony 32W670 , LG 32LA6600

پلاسما واسه بازي كدومش عاليه

دوست عزیز پالاسما سایز کوچک نداره و همه 40 و 42 به بالا هستن و پالاسما فول اچ دی خوب قیمت بالایی داره و قیمت 3میلیون به بالا دارن همون طور که دوستان گفتن با بودجه شما فقط همون 2 مدل هم خونی میکنه

من الان خودم ال جي ٧٦١٠٠ ٤٣ اينچ دارم.ال اي دي..ميخاستم بدونم تا ٣ تومن از اين بهترهم هست؟

راستي براي يه خونه ي كوچيك ميخام...چيزي كه هر ماه دو سه بار بيشتر باهاش بازي نميكنيم.اسمارت وًسه بعدي هم نميخام.فقط بازي.از ايكس ويژن تعريف ميكنن..

Last edited by a moderator:
یه پیشنهاد دارم واسه دوستانی که میخوان از کنسول تو اتاقشون یا از فاصله کمتر از 2 متر استفاده کنند. دوستان بهتره مانیتور 24 اینچ تهیه کنند چون مانیتورها واسه استفاده در فاصله نزدیک ساخته شدند، درست برعکسه تلویزیونها که باید با فاصله زیاد ازشون استفاده کنید. پیشنهاد من ASUS VN247H هست. اگه زبانتون خوبه میتونید review این مانیتور رو بخونید که خیلی ازش تعریف کردند.

یه پیشنهاد دارم واسه دوستانی که میخوان از کنسول تو اتاقشون یا از فاصله کمتر از 2 متر استفاده کنند. دوستان بهتره مانیتور 24 اینچ تهیه کنند چون مانیتورها واسه استفاده در فاصله نزدیک ساخته شدند، درست برعکسه تلویزیونها که باید با فاصله زیاد ازشون استفاده کنید. پیشنهاد من ASUS VN247H هست. اگه زبانتون خوبه میتونید review این مانیتور رو بخونید که خیلی ازش تعریف کردند.
کاملا تایید میشه این مانیتور فوق العادس من دارمش ، مخصوصا اسپیکراش اگه یه هدفون درست حسابیم داشته باشین دیگه هیچی کم نداره.

منم همینو خریدم همراه کنسول .. خیلی هم عالیه و کیفیتشم خیلی خوب

یعنی کمتر از 6 . 7 سال عمر میکنن ؟ فک نکنم دوست من ... خیلی ها دارن استفاده میکنن و مشکلی ندارن ... ممکنه به خاطر مونتاژ داخلی درصدی خرابی بیشتر شده ولی نمیشه به سری LED هاش بسط داد
دوست خوبم من به طور میانگین گفتم و در قیاس با سونی.
چون اشنا زیاد دارم اینو میگم به نسبت سونی خرابی سامسونگ بالاتره.
شما ببین رو هر تی وی چقدر سود میکنه که واسه عید رو تی وی هاش خوبش تخفیف 4.500 میلیونی :-o داد.
در کل من نظر شخصیم رو گفتم و دوستان مختارن با هر چی که فکر میکنن بهتره حال کنن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or