سلام تا ٤٣ اينچ كدوم پلاسما واسه بازي عاليه؟همشون كه با تغيير زاويه تصويرشون بد ميشن كه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام١٥٠٠٠٠ حداكثر
١٥٠٠٠٠ حداكثر
پلاسما مارك پانا ٣٢ داره؟٤٨٥٠ سامسونگ چطوره؟٤٣ اينچ ١٦٠٠٠٠٠
دوست عزیز پالاسما سایز کوچک نداره و همه 40 و 42 به بالا هستن و پالاسما فول اچ دی خوب قیمت بالایی داره و قیمت 3میلیون به بالا دارن همون طور که دوستان گفتن با بودجه شما فقط همون 2 مدل هم خونی میکنهپلاسما واسه بازي كدومش عاليه
کاملا تایید میشه این مانیتور فوق العادس من دارمش ، مخصوصا اسپیکراش اگه یه هدفون درست حسابیم داشته باشین دیگه هیچی کم نداره.یه پیشنهاد دارم واسه دوستانی که میخوان از کنسول تو اتاقشون یا از فاصله کمتر از 2 متر استفاده کنند. دوستان بهتره مانیتور 24 اینچ تهیه کنند چون مانیتورها واسه استفاده در فاصله نزدیک ساخته شدند، درست برعکسه تلویزیونها که باید با فاصله زیاد ازشون استفاده کنید. پیشنهاد من ASUS VN247H هست. اگه زبانتون خوبه میتونید review این مانیتور رو بخونید که خیلی ازش تعریف کردند.
یه پیشنهاد دارم واسه دوستانی که میخوان از کنسول تو اتاقشون یا از فاصله کمتر از 2 متر استفاده کنند. دوستان بهتره مانیتور 24 اینچ تهیه کنند چون مانیتورها واسه استفاده در فاصله نزدیک ساخته شدند، درست برعکسه تلویزیونها که باید با فاصله زیاد ازشون استفاده کنید. پیشنهاد من ASUS VN247H هست. اگه زبانتون خوبه میتونید review این مانیتور رو بخونید که خیلی ازش تعریف کردند.
دوست خوبم من به طور میانگین گفتم و در قیاس با سونی.یعنی کمتر از 6 . 7 سال عمر میکنن ؟ فک نکنم دوست من ... خیلی ها دارن استفاده میکنن و مشکلی ندارن ... ممکنه به خاطر مونتاژ داخلی درصدی خرابی بیشتر شده ولی نمیشه به سری LED هاش بسط داد