خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
2600 گرفتم از کرمانشاه !!!
تو بانه از همین مدلای مونتاژ ایران رو میدن 1300 ؟

تلویزیون شما 42 ایتنچ هست. تو بانه از 1900 تا 2200 ایناست.
منم با گارانتی ایران گرفتم 2690 تازه!!!!
32 اینچش هم توی بانه 1300 هست با گارانتی حدود 1700-1900

سلام
می خواستم بپرسم که ps4 از lcd های 1080i پشتیابانی می کنه یا باید یک تلویزیون جدید بخرم.
درضمن در رنج 22 اینچ چه TV monitor هایی رو با قیمت مناسب پیشنهاد می کنید
باتشکر

آخرین ویرایش:
سلام يكى بچه ها تنظيماتى براى تصوير شفاف تر تو بازى تلويزيون سونى داده بودن تو تاپيك من انجام دادم خوب جواب داد ولى حالا تنظيمات كارخانه برگردوندم اصلا به دلم نميچسبه هر چي تو تاپيك ميگردم پيدا نميشه كسى نداره اون تنظيمات

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
می خواستم بپرسم که ps4 از lcd های 1080i پشتیابانی می کنه یا باید یک تلویزیون جدید بخرم.
درضمن در رنج 22 اینچ چه TV monitor هایی رو با قیمت مناسب پیشنهاد می کنید
باتشکر

سلام

بله ساپورت میکنه

7-1024x768.jpg

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5046
HDfury output VGA, Component, HDMI and DVI-D from the PS4 : HDFury.com

کنسول ها یه چند سالی که از عمرشون میگذره زپرتی میشن! کیفیت تصویر و رزولیشن انقدر پایین میاد که حال ادم بهم میخوره . در این شرایط دستت به هیچ چیزی بند نیستش غیر از تلویزیونت که با کیفیت باشه بتونی تصویر تنظیم کنی و کلا کیفیت بهتر بکنی یکم. پس شما هم حتما عوض کن
در مورد مانیتور هم من پیشنهاد نمیکنم کنسول با مانیتور بازی کنی چون اوایل احساس نمیکنی ولی بعدا که کیفیت بازی ها کم شده مانیتور ها تنظیمات کمی دارن و زیاد نمیتونی تغییر ایجاد بکنی

اگه 22 میخوای این مدل ips هستش که کیفیت رنگ و تصویر بهتر باشه همچنین اگه خواستی فاصله بگیری و بازی کنی زاویه دید داشته باشه
https://www.asus.com/Monitors_Projectors/VX229H/

قمتشم 720 تومن

اینم مدل پنل معمولیش که پاسخ دهی پیکسلش سریعتره

http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VX228H/

قیمتشم 10 تومنی از بالایی کمتر

سلام يكى بچه ها تنظيماتى براى تصوير شفاف تر تو بازى تلويزيون سونى داده بودن تو تاپيك من انجام دادم خوب جواب داد ولى حالا تنظيمات كارخانه برگردوندم اصلا به دلم نميچسبه هر چي تو تاپيك ميگردم پيدا نميشه كسى نداره اون تنظيمات

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام اگر منظورتون این تنظیمات هستش بفرمایین

تنظیمات عمومی
نورزمینه:7
تصویر:95
روشنایی:55
رنگ:60
تمایل رنگ:0
دمای رنگ:خنثی
وضوح:75
کاهش پارازیت/کاهش نویز MPEG/کاهش صدای نقطه به نقطه:خاموش
خلق واقعیت:اتوماتیک
ردیابی منطقه ویدیو:اتوماتیک
درجه بندی نرم:خاموش
سینمادرایو:خاموش

تنظیمات پیشرفته
تصحیح کننده سیاه:زیاد
تقویت کنتراست بهینه:متوسط
گاما:1-
محدودکننده نور خودکار:خاموش
سفیدشفاف:زیاد
رنگ زنده:متوسط
توازن سفیدی:بهره آبی 4-
تویت کننده جز:متوسط
تقویت کننده گوشه:متوسط
طبیعی سازی صورت:خاموش
سرعت برگزیده نمایش:روشن
حالت حرکت LED:خاموش

اینم پست مربوط به تنظیمات: #961

سلام دوستان . 800 تومن دارم . یه مانیتور واسه بازی با ps4 و استفاده کامپیوتر . کودوم ؟

1. vn247H
2. vx238H

خودم میخوام اولی رو بخرم ولی تو بازار خیلی خیلی کمه . دومی هم همینطور . دیگ دیوونه شدم . مثل اینا با همین مشخصات توی 23.24 اینچ مارک ایسوس با این قیمت چی هست ؟ میخوام مشخصات و کیفیتش مثل این 2 تا باشه ممنون اگه معرفی کنید

سلام دوستان . 800 تومن دارم . یه مانیتور واسه بازی با ps4 و استفاده کامپیوتر . کودوم ؟

1. vn247H
2. vx238H

خودم میخوام اولی رو بخرم ولی تو بازار خیلی خیلی کمه . دومی هم همینطور . دیگ دیوونه شدم . مثل اینا با همین مشخصات توی 23.24 اینچ مارک ایسوس با این قیمت چی هست ؟ میخوام مشخصات و کیفیتش مثل این 2 تا باشه ممنون اگه معرفی کنید

مشخصات مثل این بخوای فقط 22 هستش (مثل اوناست فقط 22)

Monitors & Projectors - VX228H

دوستان تی وی رو هنوز نخریدم ، چون هرچی میگردم تو بازار نیست ! فعلاً منتظرم
فقط خواستم بپرسم :
وقتی فیلمی رو 3 بعدی میبینیم زیرنویس رو میشه راحت خوند ؟؟؟ یا آدم اذیت میشه ؟؟؟؟

دوستان بهترین تنظیملت بر روی tv های سونی رو خوندم اما برای من lcd سامسونگ هست کسی تنظیمات تصویر خوب برای lcd سامسونگ رو بلده؟ یا برای همین سونی رو استفاده کنم؟ :'(

از اونجایی که انتخاب ها تو سایز 32 محدوده من خیلی گشتم اینارو پیدا کردم . فقط LED های 100 هرتز و به بالا هستن مدلهای معمولی کاری ندارم

sony w670 سه بعدی نداره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ خوب با گارانتی 1650 بدون گارانتی 1350
samsung f6450 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ یکم بالاس با گارانتی 1650
LG la66000 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خوب اینپوت لگ عالی با گارانتی 1700
LG la62100 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خوب اینپوت لگ عالی با گارانتی 1500

خودم به شخصه هیچ کدومش به دلم نچسبید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or