SleepyTurtel
کاربر سایت
من بخوام تلويزيونمو اپديت كنم چيكار بايد كنم؟با اپديت فرقيم ميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام بابک جان اپدیت معمولا برای بهبود عملکرد اپلیکیشنهای خود Tv هستش و اصلا تاثیری رو کیفیت تلویزیون ندارهمن بخوام تلويزيونمو اپديت كنم چيكار بايد كنم؟با اپديت فرقيم ميكنه؟
سلام خواهش میکنم سرعت سوئیچ کانالها که تاثیری داره و بیشتر برای بهبود App تلویزیون هستشتشكر مسعود گل،آيا تو سرعت سوييچ كردن بين كانالها و اپليكيشنها هم تاثير داره آپديت كردن؟
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم
برای کلوپ 10 تا سیستم 32 اینچ میخوام بزارم.شما چه پیشنهادی دارین؟با قیمت مناسب.متشکرم
سلام . بنظر بنده شما اگه بخوای تلویزیون 32 اینچ بزاری با کیفیت خوب هم خرجت خیلی زیاد میشه و هم فضارو زیاد میگیره . به نظر من شما 10 تا مانیتور عالی مثل asus Vn247H بزار قیمتش هم توی مایه 800 تومنه . هم کمتر پات میوفته هم فضای کمتری میگیره و هم کیفیتش خیلی بالاس . بخوای یه تلویزیون این کیفیت بگیری 1.5 میلیون باید بدی . این مانیتور 24 اینچ هم هست .
ASUS - 24" - VN247H - LED ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
دمت گرم داداش
اما زیره 32 نمیشه گذاشت.الان 32 مناسب هست مشگل جا ندارم
سلام دوستان.
من میخوام یه tv برای بازی و فیلم دیدن بگیرم بین این دو مدل که میگم موندم نمیدونم واقعا کدوم بهتره قیمتهاشونم ۱ت اختلاف داره.
2900ت قیمتش LG LA66000
3800ت قیمتش Sony w800b
کسی رفرش ریت واقعی این دو مدل رو میدونه؟ال جی که میگه۴۰۰ سونی میگه ۲۰۰.
با دلیل بنظرتون کدوم سرتره و ارزش داره؟
سلام . دوستان من این مانیتور ـه که پیشنهاد کردین بخرم ، صدا رو باید چه کنم ؟ یه توضیح در این مورد بدین ممنون میشم ، از دیشب درگیر شدم با این فکر
بعد اینکه واقعا کیفیت و سرعت بازی مثل همون تی وی هست یا پایین تر و به چشم میاد ؟