از اونجایی که میخوام 42اینچ بگیرم w800b در سایز 42 دارای motionflow 200 و 3d active
توی مدلw804a که motionflow 400 با 3d passive
والا درسته توی passi e رزولیشن کم میشه اما خیلی بهتره من هردو رو امتحان کردم active واقعا توی فیلمهای طولانی اذیت میکنه من اواتار رو که دیدم با اینکه وسط فیلم ۱۵دقیقه استراحت دادم وقتی تموم شد چشمهام واقعا میسوختن اما توی passive این حالت کمتر بود.وزن زیادشونم که دیگه نگو .
اما کیفیت active چیزی دیگست نسبت به passive بهتره.توی تصاویر 2d در تلوزیون 3d active تصاویر جالبترن توی passive معمولین.این تجربه من بود بین سونی و ال جی که از نزدیک دیدم
آها اوکی . ببین دیگه چیکار میکنی اون یکی هم که از نزدیک دیدی هر کدوم خوشت اومد بگیر
میگم داداش برو تو یکی از نمایندگی ها کار کن حرفه ای جواب میدی:d
برای اینکه اسپم نشه دوستانی که w904 یا w670 دارن این مشکل بازتاب نور رو چجوری حل کردن؟
برای من تو روز چون روبروی پنچره هست بازتاب نور خیلی اذیت میکنه.
خودم از این اخلاق عذاب میکشم! هرچی این review ها میخونی بدتر میشه بعدش نگاه میکنم میبینم خب این قابلیت میخوام یا اصلا ایجور نباشه که به درد نمیخوره . بودجه محدود ، افاده ها اوه بیا ببین. حالا دیگه هیچی راضیم نمیکنه یه ایراد رو همه گذاشتم و حالا کاملا ریلکس منتظر مدلای 2014 که اونارو مدل 32 سامسونگ رضایت دادم فعلا (مجبوریه دیگه)
من مانیتورم نور خورشید برمیگرده یه ملافه مخمل کلفت زور کردم مامانم گرفت که از بغل و پایین های پنجره جلوتره قشنگ جلو نور
میگیره:d
یه نصیحت دوستانه اینقدر حساس نباش:d
منم خودم مثل تو رویو کل تی وی های تاپ 2013 رو خوندم و تصمیم گرفته بودم که پلاسما پانا بگیرم و بقیه به چشمم نمیومدن.ولی چون پانا لعنتی تو ایران نمایندگی درست حسابی نداره و مدلای جدیدش رو وارد نکردن رفتم سراغ سونی و واقعا الان راضی هستم.تنها بدیش مشکل رفلکس نور تو صحنه های تاریک و تو روز هست.اگر میخوای از خریدت لذت ببری نباید زیاد ریزش رو در بیاری:d
قبول دارم . ولی خیلی سخته واقعا مخصوصا من که کلا وسواسیم
دوتا مانیتور یکی lcd یکی led گرفتم کلا من تا حالا انقدر ازشون ایراد گرفتم که دوستم یکی مثل من داشت میگفت هرکار میکنم این ایرادا که میگی من ندارم:d مال تو خرابه حتمی !
آخرین ویرایش: