خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
از اونجایی که میخوام 42اینچ بگیرم w800b در سایز 42 دارای motionflow 200 و 3d active
توی مدلw804a که motionflow 400 با 3d passive
والا درسته توی passi e رزولیشن کم میشه اما خیلی بهتره من هردو رو امتحان کردم active واقعا توی فیلمهای طولانی اذیت میکنه من اواتار رو که دیدم با اینکه وسط فیلم ۱۵دقیقه استراحت دادم وقتی تموم شد چشمهام واقعا میسوختن اما توی passive این حالت کمتر بود.وزن زیادشونم که دیگه نگو .
اما کیفیت active چیزی دیگست نسبت به passive بهتره.توی تصاویر 2d در تلوزیون 3d active تصاویر جالبترن توی passive معمولین.این تجربه من بود بین سونی و ال جی که از نزدیک دیدم

آها اوکی . ببین دیگه چیکار میکنی اون یکی هم که از نزدیک دیدی هر کدوم خوشت اومد بگیر

میگم داداش برو تو یکی از نمایندگی ها کار کن حرفه ای جواب میدی:d;)
برای اینکه اسپم نشه دوستانی که w904 یا w670 دارن این مشکل بازتاب نور رو چجوری حل کردن؟
برای من تو روز چون روبروی پنچره هست بازتاب نور خیلی اذیت میکنه.

خودم از این اخلاق عذاب میکشم! هرچی این review ها میخونی بدتر میشه بعدش نگاه میکنم میبینم خب این قابلیت میخوام یا اصلا ایجور نباشه که به درد نمیخوره . بودجه محدود ، افاده ها اوه بیا ببین. حالا دیگه هیچی راضیم نمیکنه یه ایراد رو همه گذاشتم و حالا کاملا ریلکس منتظر مدلای 2014 که اونارو مدل 32 سامسونگ رضایت دادم فعلا (مجبوریه دیگه):))

من مانیتورم نور خورشید برمیگرده یه ملافه مخمل کلفت زور کردم مامانم گرفت که از بغل و پایین های پنجره جلوتره قشنگ جلو نور
میگیره:d

یه نصیحت دوستانه اینقدر حساس نباش:d
منم خودم مثل تو رویو کل تی وی های تاپ 2013 رو خوندم و تصمیم گرفته بودم که پلاسما پانا بگیرم و بقیه به چشمم نمیومدن.ولی چون پانا لعنتی تو ایران نمایندگی درست حسابی نداره و مدلای جدیدش رو وارد نکردن رفتم سراغ سونی و واقعا الان راضی هستم.تنها بدیش مشکل رفلکس نور تو صحنه های تاریک و تو روز هست.اگر میخوای از خریدت لذت ببری نباید زیاد ریزش رو در بیاری:d

قبول دارم . ولی خیلی سخته واقعا مخصوصا من که کلا وسواسیم

دوتا مانیتور یکی lcd یکی led گرفتم کلا من تا حالا انقدر ازشون ایراد گرفتم که دوستم یکی مثل من داشت میگفت هرکار میکنم این ایرادا که میگی من ندارم:d مال تو خرابه حتمی !

آخرین ویرایش:
خودم از این اخلاق عذاب میکشم! هرچی این review ها میخونی بدتر میشه بعدش نگاه میکنم میبینم خب این قابلیت میخوام یا اصلا ایجور نباشه که به درد نمیخوره . بودجه محدود ، افاده ها اوه بیا ببین. حالا دیگه هیچی راضیم نمیکنه یه ایراد رو همه گذاشتم و حالا کاملا ریلکس منتظر مدلای 2014 که اونارو مدل 32 سامسونگ رضایت دادم فعلا (مجبوریه دیگه):))

من مانیتورم نور خورشید برمیگرده یه ملافه مخمل کلفت زور کردم مامانم گرفت که از بغل و پایین های پنجره جلوتره قشنگ جلو نور میگیره:d
منم خودم مثل تو رویو کل تی وی های تاپ 2013 رو خوندم و تصمیم گرفته بودم که پلاسما پانا بگیرم و بقیه به چشمم نمیومدن.ولی چون پانا لعنتی تو ایران نمایندگی درست حسابی نداره و مدلای جدیدش رو وارد نکردن رفتم سراغ سونی و واقعا الان راضی هستم.تنها بدیش مشکل رفلکس نور تو صحنه های تاریک و تو روز هست.اگر میخوای از خریدت لذت ببری نباید زیاد ریزش رو در بیاری:d

دوستان من به یه مشکل خوردم
تلویزیون من f8000 ، سر ساعت ١٢ یا ١٢:٣٠ شب،یهو پیغام میده : تلویزیون به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد تا ١ دقیقه دیگه،برای اینکه خاموش نشه اوکی بزنید
نمیدونم چه جوری غیر فعالش کنم؟
کجای منو هست نمیدونم
یکی راهنمایی کنه...

حسین این رفلکسو سامسونگ هم داره....

Last edited by a moderator:
دوستان من به یه مشکل خوردم
تلویزیون من f8000 ، سر ساعت ١٢ یا ١٢:٣٠ شب،یهو پیغام میده : تلویزیون به صورت اتوماتیک خاموش خواهد شد تا ١ دقیقه دیگه،برای اینکه خاموش نشه اوکی بزنید
نمیدونم چه جوری غیر فعالش کنم؟
کجای منو هست نمیدونم
یکی راهنمایی کنه...
من سامسنوگ ندارم ولی کار کردم باهاش.تو تنظیمات حتما هست گزینه ای مثل خاموش شدن تی وی در ساعت مشخص یا همچین چیزی.
حسین این رفلکسو سامسونگ هم داره....
خیلی اذیت میکنه تو روز منزل ما هم جوری هست که نمیتونم جای تلویزیون رو تغییر بدم و مجبورا گذاشتیم جایی که روبرو پنجره هست.فیلم دیدن تو روز عذابه:d
سلامم دوستان بین 32 اینچ ها اینو بگیرم
sony w670 یا اینو LG la66000 ؟
اگر برای بازی کردن میخوای w670 اگر برای خونه میخوای ال جی.سونی سه بعدی نداره

من سامسنوگ ندارم ولی کار کردم باهاش.تو تنظیمات حتما هست گزینه ای مثل خاموش شدن تی وی در ساعت مشخص یا همچین چیزی.

خیلی اذیت میکنه تو روز منزل ما هم جوری هست که نمیتونم جای تلویزیون رو تغییر بدم و مجبورا گذاشتیم جایی که روبرو پنجره هست.فیلم دیدن تو روز عذابه:d

هر چی گشتم پیداش نکردم،نمیدونم کدوم قسمته،هر شب باید ok بزنم تا خاموش نشه!

سلام و ارادت
دوستان من دو تا led سونی خریدم یکی w670 سایز 32 اینچ بعنوان مانیتور کامپیوتر و یکی w904 سایز 55 اینچ واسه بازی و ... هر دوی اونا را با فلش آپدیت کردم حالا یه سوال برام پیش اومده حجم هر دو آپدیت دقیقا 190 مگابایته و سریالشون هم دقیقا یکیه آیا این عادیه؟ از تو خود سایت سونی آسیا گرفتم. و سوال بعدی اینه که اگه اپدیت را اشتباه نصب کنی مثلا یه مدل را واسه مدل دیگه چه مشکلی پیش میاد؟ و در آخر این آپدیت ها اصلا چه تاثیری دارن چون من هیچی متوجه نشدم؟
ممنون

سلام میخواستم بدونم f8000 که سری 8 سامسونگ و محصول 2013 هم هست برای بازی با ps4 خوبه جواب میده یا نه.بعد شنیدم فیش hdmi ورژن 1.4 اگر بگیری بازیو با کیفیت بهتری میتونی بازی کنی روی ps4 یا هر فیش hdmi بگیرم موردی نداره

سلام میخواستم بدونم f8000 که سری 8 سامسونگ و محصول 2013 هم هست برای بازی با ps4 خوبه جواب میده یا نه.بعد شنیدم فیش hdmi ورژن 1.4 اگر بگیری بازیو با کیفیت بهتری میتونی بازی کنی روی ps4 یا هر فیش hdmi بگیرم موردی نداره
رو ps3 هم فیش 1.4 کیفیت بمراتب بهتری به نسبت 1.3 میداد چه برسه به ps4

با سلام به همه دوستان
من دو روز پیش مدل سونی زیر رو گرفتم بدون گارانتی
KDl-42W8028B
یه مدل جدید سونی هست که ظاهرا مختص روسیه ساخته شده چون دفترچش روسی هست
رسیور سرخود هم داره که سیگنالهای S2 رو هم میگیره
در کل رسیور بدی نیست و امکانات مناسبی هم داره ولی خب یه مشکل نرم افزاری پیدا کرده

خلاصه قیمتش بدون گارانتی 3.5 درومد البته گرون بهم دادن

خلاصه بعد از یه روز استفاده کنترلش رو تشخیص نمیده و مشکل نرم افزاری داره و بعد از یه دقیقه مدام ریست میشه و با ریست فاکتوری هم یه چند ساعتی فقط درست کار کرد
خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که چکار باید کرد؟
خود فروشنده میگفت با نرم افزار مشکلش حل میشه
خواستم بدونم ایا نباید حداقل برای این محصولات بدون گارانتی حداقل یه مهلت تست 48 ساعته میدادن
چون بعضی فروشگاهها دیدم مهلت تست هم میدن

ضمن اینکه اگر با نرم افزار مشکلش حل بشه در اینده احتمالش هست مجدد این حالت دوباره پیش بیاد؟
خلاصه یه راهنمایی کنید چکار کنم
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or