درود على آقا
شما دو روزه ميگردى بابت 4K . بنده بيش از 10 ماهه مدل 55X9004A 4K رو دارم. و از اواخر 91 به بعد دنبال اين دستگاه بودم.
اگه براى PC ميخوايى PC ارزش 4K رو نداره.(تجربه 10 ماهه منه)
تو حالت 4K موقعى رو 30hz هست كه شما محتواى 4K ببينى. اونم تو مدل سرى X9004A ولى مدل مشابه اين كه تو USA با نام X900A هستش با آپديت 4.101AAA كه اوايل دى ماه گذشته براى USA ارائه شد توانست اين مدل رو از USB2 به USB3. و از 4K 30hz به 4K 60hz و از HDMI 1.4 به HDMI 2.0 تبديل كنه. ولى متاسفانه هنوز مدل آسياى پاسفيك كه X9004A باشه آپديت ارتقاء ارائه نشده. بازى 4K نداريم كه بخواين فريم بالا باشه.
در ضمن HDMI 2.0 هم بيش از 3 ماهه اومده ولى ايران نيومده. من خودم اين مدل رو از آمازون سفارش دادم.
NEW 2.0 HDMI - Super Speed [18Gbps] HDMI M/M Cable 6FT/1.8M - 4 Pack Gold for 3D 4K PC, PS3, XBOX, Mobile Devices:Amazon:Electronics
براى 1080P هم 120hz واقعى و 960hz مجازى هست. حالا ببين چه بلايى سر FULL HD مياره. در ضمن 960hz مجازى در 4K هم كاربرد داره.اينپوت لگ اين TV تو حالت معمولى 40ms هست.كه تو بازى پايينتر هم مياد، تا حالا مشكلى از اين TV تو 10 ماه نديدم.
حالت بازى رو خودش اتوماتيك تنظيم ميكنه.و كيفيت فوق العاده ميره بالا.
مديا درست و درمون هم داره. دستگاه FMP-X1 كه براى دانلود و استريم فيلم و سريال و كليپ 4K.براى اروپا هم با نام FMP-X10 تا ماه بعد مياد.
البته من FMP-X1 رو از سايت آمازون خريدم ولى بايد اكتيو شه كه الان يك هفته هست نتونستم اكتيوش كنم.(مخصوص USA )
البته قبلاً SONY اعلام كرده بود كه در آينده آپديتى براى PS4 ارائه ميشود كه PS4 رو از HDMI 1.4 به HDMI 2.0 و توانايى دانلود فيلم و سريال 4K از PSN و پخش ديسكهاى آينده تا نيم ترابايت ( آرشيوال ديسك) براى ذخيره فيلمهاى 4K زيپ نشده تا 500 گيگ.
اكثر كسايى كه با 4K مشكل دارن مدل LG هست كه اينپوت لگ 84ms داره.
در ضمن سرى X9B 2014 هم USB3 و هم 4K 60hz و هم HDMI 2.0 هست.
عزيز اينهايى كه گفتم تجربه نزديك به دو سال تئورى و اينترنتى و 10 ماه تجربى.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام عزیز.
اولا ممنونم که وقت گذاشتی و با حوصله اونم با گوشی مطالب رو نوشتی.
قصد جسارت نداشتم.
اگه دقت کنین نوشتم 2 روزه که 24 ساعته دارم تحقیق میکنم.
تقریبا تمام کارام رو گذاشتم زمین تا این مورد رو بررسی کنم.
نه که تا همین دیروز نمیدونستم 4K چی هستش.
راستش من سفارش 55x9004 رو دادم.
اونم بدون تحقیق کامل و فقط طبق نظرات موافق.
ولی از شانس من شرکت فعلا فروش نداره.
واسه همین و به توصیه یکی از دوستان که گویا سامسونگ 85 رو از نزدیک دیده و باهاش به مشکل خورده بود ، من تصمیم گرفتم یکم بیشتر دقیق بشم.
اینو با جرات میگم که سایتی نمونده که نخوندم و ویدیویی نبوده که ندیدم.
دونه دونه بر اساس نوشته های شما پیش میرم.
اتفاقا من مخالفم.
PC تنها وسیله ای هستش که 4K رو لازم کرد.
PC از چند سال پیش نشون داد که FHD پایان قصه نیست.
hdmi 1.4 فقط میتونه 30hz رو پوشش بده.
hdmi 2.0 میتونه 4k رو 60hz ساپورت کنه.
خوب من هم 4k رو میگیرم که باهاش بشینم 4k ببینم.
ولی نمی تونم refresh rate کمتر از 60 رو تحمل کنم که مال 15 سال پیشه.
سونی تنها شرکتی هستش که ادعا کرده با آپدیت نرم افزاری میخواد hdmi 1.4 رو به hdmi 2.0 تبدیل کنه.
سامسونگ قراره با کیت این کار رو انجامش بده.
اگه قرار بر نرم افزاری بودن باشه amd و nvidia هم با یه آپدیت بایوس این کار رو میکردن.
ولی اینی که میفرمایین usb 2.0 رو به usb 3.0 تبدیل کرده من در عجبم.
چون این 2 تا از لحاظ سخت افزاری با هم فرق دارن.
در ضمن گیریم tv با آپدیت مشکلش حل شد که باز شک دارم.
شما کدوم دستگاهی رو سراغ داری که فراگیر شده باشه و hdmi 2.0 داشته باشه ؟
دیگه فراگیر تر از PC نداریم که.
اونم تا امروز که نداشته.
در مورد گیم هم که میفرمایین 4k با فریم بالا نداریم پس اینهمه هزینه برای SLI برای چی هستش ؟ (البته مربوط به کنسول نمیشد این قسمت )
در مورد کابل هم که خریداری کردین کاش دست نگه میداشتین.
چون طبق نظر سایت hdmi.org همون کابلهای 1.4 از پس تصاویر 4k برمیان و هیچ فرقی بین کابل 1.4 و 2.0 نیست فقط و فقط برای سودجویی فروشنده ها هست این کار.
حتی درگاه hdmi هم تغییری نکرده ولی باز دلیل نمیشه که با یه آپدیت نرم افزاری بخوان این مسئله رو حل کنن.
اگر هم با آپدیت نرم افزاری حل کنن فقط اسمش رو عوض کردن.
این عین نوشته دوست من تو فروم اورکلاکینگ هیروز هست.
با اپدیت فریمور ایا میشه از تمام مزایای hdmi2
مانند انتقال صوت 32 کاناله بدون فشرده سازی
پشتیبانی از فرمت dolby atome با 64 کانال
عمق رنگ 10 و 12 بیت در وضوح 4k با فریم 60 پشتیبانی کرد
هر چند از نظر سایز و شکل تفاوتی وجود نداره بین 1.4 و 2 ولی ایا امکان پذیر هست. الان برندی مانند سامسونگ با کیت ارتقاء سخت افزاری از hdmi2 پشتیبانی میکنه
در مورد hz تلویزیون همیشه باید به دنبال هرتز واقعی بود نه اون عدد مجازی.
بله هرتز خیلی خوبی داره ولی فقط 1080.
ما این تلویزیون رو برا 1080 نمیگیریم.
شما یوتوب رو بگرد ببین چند درصد ویدیوهاش 4k هستن ؟
یوتوب تو 1080 اش مونده.
وقتی میگم مدیای درست درمونی براش نیست ، نه که اصلا نباشه .
تک و توک هست فعلا.
البته قرار نیست اینجوری بمونه.
کانال های خصوصی و سرورهای private و psn هم عمومیت ندارن.
در ضمن فراموش نکنیم که ما تو ایران زندگی میکنیم. شما رو نمیدونم.
با این وضع نت و قیمتها و سرعت اینترنت ما تو دانلود divx اش موندیم . دیگه 4K رو خدا داند.
در مورد ps4 هم باز میگم فقط سونی هستش که ادعا میکنه با آپدیت نرم افزاری 1.4 رو به 2.0 تبدیل میکنه.
الان کارت R9-295X2 هم hdmi 2.0 نداره. دیگه این که میتونست داشته باشه. یا حداقل میگفتن با آپدیت بایوس امکانش هست.
البته هیچ چیز غیر ممکن نیست ولی تا امروز که خبر خوبی در این مورد نیومده.
من اصلا صحبتی از lg نمی کنم چون هیچ چی در موردش نمیدونم.
ممنونم که نظرات و تجربیات خودتون رو شریک شدین . هدف فروم هم همینه تا هرکی بتونه تصمیم درست رو بر اساس دانش خودش بگیره.
- - -ویرایش - - -
خودت دیگه تهشو دراوردی:d
دقیقا اگه بزاری رو 1080 کیفیت رزولیشن به پای native تی وی های 1080 نمیرسه و اگه بزاری رو 4k upscale میشه
حرفات درسته اما یه چیز بگم 30 هرتز بودن روی 4k اصلا مشکلی نیست که روش زوم کردی چون تمام تی وی های 4k سامسونگ ال جی سونی از لحاظ سخت افزاری هیچ کمبودی ندارن و فقط یه اپدیت فریمور میخوان که روش نصب کنی تا hdmi 2.0 ساپورت بکنن .
tv های ساخت 2014 هم که همشون hdmi 2.0 ساپورت میکنن بدون اپدیت
برای مثال این مدل x8504a سونی که الان تو یاران قیمتشم 10.5 تومن هستش سونی تو سایتش اینجوری توضیح داده در موردش
HDMI2.0 Upgradable:The “4K*1 LED TV 65” and 55” X8504A/8500A series will gain the ability to support HDMI Specification Version 2.0 to accommodate 4K/60p *3 content via an internet firmware upgrade through the TV, from the end of 2013.”
===============
اما در مورد بقیه موارد منم با نظرت موافقم که الان موقع خرید 4k نیستش . oled و 4k باید با هم به تولید انبوه و قیمت ارزون برسن تازه بشه تفاوت رو حس کرد و فیلم ها با این رزولیشنم بیاد. بازی هم که تا 4 سال دیگه سخت افزار مناسبش میاد که بتونه رندر بکنه
فقط سونی هستش که ادعای آپدیت رو میکنه.