w904 رو توصیه میکنید ؟ امروز قرار برام بیارن..اما بچه ها میگن 3d ایش چون active هست بدرد بازی نمیخوره !! اصلا w904 اکتیو هست ؟ واقعا به درد بازی کردن نمیخوره ؟ ضد حال نزنید بهمون
چیزی که جاله اینه که اگر واقعا active به درد بازی کردن نمی خورد سونی تو Playstation 3d Display از تکنولوژی Active استفاده نمی کرد.
داداش حتمن اپدیت کن.خوب یه چند ساعتی هست به دستم رسیده این تی وی ( w904a )
رنگبندی تصویر فوقوالعادست...رفرش تصویر با توجه به قابلیت MotionFlow واقعا زیباست..تا نبینید متوجه حرفم نمی شید...شارپ بودن تصویر هم که دیگه اخرشه.
اما ایراداتی که من میتونم به این تی وی بگیرم اینه که روشنایی کاستوم خوبی نداره و فقط با ویژگی Blacklight میشه تصویر رو روشنتر کرد...3d اش هم عالیه ولی چشم من بعد از 30 دقیقه مقداری خسته شد..نمیدونم چون چشم عادت نداشت ایجوری شد یا این که کلا 3d های active این شکلیه.
نو بادی؟درود دوستان یه تلویزیون پلاسما با کانتراست ۱به سه میلیون و زمان پاسخدهی ۱میلی ثانیه خوبه برای بازی با پی اس ۴ ؟پیشاپیش ممنون.
داداش من زیاد در مورد \لاسما اطلاعات ندارم فقط میدونم پلاسما یا خیلی خوبه واسه بازی یا خیلی بد .. . اون خوباشم قیمتاش بالاست . بالای 4 5 تومن . پاناسونیک پلاسماهای خوبی داره ... دیگه خودت ببیننو بادی؟
مبارک باشهخوب یه چند ساعتی هست به دستم رسیده این تی وی ( w904a )
رنگبندی تصویر فوقوالعادست...رفرش تصویر با توجه به قابلیت MotionFlow واقعا زیباست..تا نبینید متوجه حرفم نمی شید...شارپ بودن تصویر هم که دیگه اخرشه.
اما ایراداتی که من میتونم به این تی وی بگیرم اینه که روشنایی کاستوم خوبی نداره و فقط با ویژگی Blacklight میشه تصویر رو روشنتر کرد...3d اش هم عالیه ولی چشم من بعد از 30 دقیقه مقداری خسته شد..نمیدونم چون چشم عادت نداشت ایجوری شد یا این که کلا 3d های active این شکلیه.
تی وی خوبیه مخصوصا برای گیم.این تاپیک رو بخونید.
خوب یه چند ساعتی هست به دستم رسیده این تی وی ( w904a )
البته رضا جان این گزینه تو شب خیلی بدرد میخوره.شاید تو روز باعث تاریک شدن تصویر بشه ولی تو شب نمیزاره تصویر بیش از حد روشن بشه و چشمو اذیت کنه.درود
مباركا باشه
حس گر نور محيط رو خاموش كن.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
البته رضا جان این گزینه تو شب خیلی بدرد میخوره.شاید تو روز باعث تاریک شدن تصویر بشه ولی تو شب نمیزاره تصویر بیش از حد روشن بشه و چشمو اذیت کنه.
این دیگه کاملن سلیقه ای هستش .. من کلن نور زمینه رو زیاد میزارم و روشنایی رو 45 میزارم.البته رضا جان این گزینه تو شب خیلی بدرد میخوره.شاید تو روز باعث تاریک شدن تصویر بشه ولی تو شب نمیزاره تصویر بیش از حد روشن بشه و چشمو اذیت کنه.
موافقم گزینه جالبی نیست کلن.درود
مباركا باشه
حس گر نور محيط رو خاموش كن.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk