خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
با وصل کردن هدست که صدای تی وی قطع نمیشه عزیز.من خودم چون اکثرا شبها آنلاین بازی میکنم و کلا با صدای بلند عادت به بازی کردن دارم از هدست استفاده میکنم.صدای تی وی رو Mute میکنم و صدای Headset رو زیاد میکنم.

قسمت Settings / Sound
ممنون که پاسخ دادی داداش
تونستم درستش کنم
مشکل از منو فارسیش بود
رفتم توی منو مخفیش و گذاشتمش روی uk حالا درست شد
باز هم تشکر که پاسخ دادید
( راستی حالا مستقیم که میزنم صدای tv قطع میشه و صدای هدست وصل میشه )

آخرین ویرایش:
برای شما چه tv هست ؟
مال من توی تنضیمات میرم قسمت صدا اما صدای هدست نداره میذارمش روی بلندگوی خارجی اما صدایی نمیاد !!
اگه مال شما هم سامسونگ هست میشه بهم بگید دقیقا" کجاش هست ؟ میتونه بخاطر هدستم باشه ؟
آیا tv ها هدست های که usb هستن رو قبول میکنن ؟
ممنون هم بای پاسخ دادنتون !!

دوست عزیز همیشه سعی کن واسه تنظیم کردن دوایس هایی که داری زبان رو انگلیسی کنی.زبان فارسی که باشه بعضی واژه ها نامفهوم میشن.
شما اول زبان رو انگلیسی کن مطمعا باش سریع پیداش میکنی.تی وی من سونی هست.متاسفانه سامسونگ نیست.اما کلا سیستم تنظیمات همه برندها تقریبا یکیه.منوی Sound , Picture ,و..... تفکیک شدست.

ممنون که پاسخ دادی داداش
تونستم درستش کنم
مشکل از منو فارسیش بود
رفتم توی منو مخفیش و گذاشتمش روی uk حالا درست شد
باز هم تشکر که پاسخ دادید
( راستی حالا مستقیم که میزنم صدای tv قطع میشه و صدای هدست وصل میشه )

منکه خدمت شما ارض کردم :d

منکه خدمت شما ارض کردم :d
آقا سعید جان من قبل اینکه بهم بگید تو نت یه سرچ کردم متوجه چطور توی منو مخفی شدن شدم و در اصل ناحیه رو گذشتم uk که جدا از زبان هست
در اصل مشکل از این بود که برای فارسی کردن منو ناحیه رو گذاشته بودن روی ناحیه ایران که این مشکل ایجاد شده بود و هدفون کار نمیکرد

ولی واقعا" همین که جواب دادید به سوالم 1 دنیا ارزش داره داداش :x
دمت گرم

آخرین ویرایش:
دوستان الان آدم بخواد یه تی وی سه بعدی فول اچ دی 40 اینچ بخره که در وهله اول قیمتش زیاد نباشه و در وهله دوم کیفیت قابل قبولی داشته باشه طوری که قابل رقابت با بهترین ها باشه چی هست ؟؟؟
دوستمون LG LA6600 رو گفتن ، انتخاب دیگری هم هست ؟

دوستان الان آدم بخواد یه تی وی سه بعدی فول اچ دی 40 اینچ بخره که در وهله اول قیمتش زیاد نباشه و در وهله دوم کیفیت قابل قبولی داشته باشه طوری که قابل رقابت با بهترین ها باشه چی هست ؟؟؟
دوستمون LG LA6600 رو گفتن ، انتخاب دیگری هم هست ؟
سلام
همون مدل LG که مده نظرتون هست خیلی خوبه (LA 6600) اما اگر 3D براتون مهم نیست میتونید روی این گزینه هم فکر کنید Sony_42 W670 اینم مشخصاتش: KDL-32W670A : W670A Series : BRAVIA™ HD TV (LED & LCD) : Sony Middle East & Africa

سلام
همون مدل LG که مده نظرتون هست خیلی خوبه (LA 6600) اما اگر 3D براتون مهم نیست میتونید روی این گزینه هم فکر کنید Sony_42 W670 اینم مشخصاتش: KDL-32W670A : W670A Series : BRAVIA™ HD TV (LED & LCD) : Sony Middle East & Africa
ممنون
3D برام مهمه آخه
بر فرض هم که مهم نباشه ، اون سونی چه فرقی میتونه توی کیفیت با این الجی داشته باشه ؟؟؟ من که درک نمیکنم چون دیگه الان همه تی وی ها کیفیت هاشون فوق العاده شده

ممنون
3D برام مهمه آخه
بر فرض هم که مهم نباشه ، اون سونی چه فرقی میتونه توی کیفیت با این الجی داشته باشه ؟؟؟ من که درک نمیکنم چون دیگه الان همه تی وی ها کیفیت هاشون فوق العاده شده
سلام مجدد آرمان جان اگر 3D براتون مهم هستش دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه و بهتره LG LA6600 رو برداری خوبه انصافا;)

اقا منم رفتم W670 42 گرفتم با گارانتی چقدرم گرون درومد پام...
این زیرنویس لامصب رو هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد زبون فارسی رو بشناسه؟
این تی وی کیفیت رنگ هاش زیادی طبیعی هست حس میکنم نسبت به LCD قبلی سامسونگم نور صفحش کمه یه مقدار... کالیبریشن خاصی داره؟
از نظر کیفیت فوق العادست,اینپوت لگش عالیه! اصلا گیم تازه حال میده,زاویه دیدش خوبه,رفلکت نورش خیلی کم و مناسبه (اگه این چراغ کوفتیه دسته PS4 بذاره)
پ ن: با اینکه تی وی فوقالعاده خوبیه یه مقدار روی مخم هست چرا LG نگرفتم یا سامسونگ.فقط و فقط به دلیل زیرنویس فارسی و قیمت پایینتر.این PS3 احمقم اخر نتوستم حالیش کنم زیرنویس فارسی رو.

این تی وی کیفیت رنگ هاش زیادی طبیعی هست حس میکنم نسبت به LCD قبلی سامسونگم نور صفحش کمه یه مقدار... کالیبریشن خاصی داره؟
از نظر کیفیت فوق العادست,اینپوت لگش عالیه! اصلا گیم تازه حال میده,زاویه دیدش خوبه,رفلکت نورش خیلی کم و مناسبه (اگه این چراغ کوفتیه دسته PS4 بذاره)
پ ن: با اینکه تی وی فوقالعاده خوبیه یه مقدار روی مخم هست چرا LG نگرفتم یا سامسونگ.فقط و فقط به دلیل زیرنویس فارسی و قیمت پایینتر.این PS3 احمقم اخر نتوستم حالیش کنم زیرنویس فارسی رو.

حسگر نورش حتماً روشنه
خاموش كن
احتياج به تنظيم دقيق داره

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام محمدرضا جان اول از همه که مبارکت باشه من یه سری دستکاریها رو انجام دادم برای حالت Game Mode اینجاست برو شاید به دردت خورد:#961
فقط برو تو Setting بعدش تو قسمت ECO بعدش Power Setting و Light Lensor رو Off کن

آخرین ویرایش:
برا ps3 باید اول یه فونت فارسی نصب کنی بعد زیرنویس رو یه تبدیل ساده کنی تاپیک آموزشش اینجا هم هستش ولی تو سایت کنسول هکس تکمیلترشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or