Darkside Fury
کاربر سایت
دوستان به نظرتون 3D ارزش داره که پول اضافی بدم ؟؟؟؟ یا برم همون SONY 42W670 رو بخرم ؟؟؟
دوشتان tv من نمیدونم مشکلش چیه پورت هدستش انگار کار نمیکنه !!!!!!!
تا آخر هم هدست رو میزنم اما بازم نه صدا نمیاره !!!!
( مدلش f5000 سامسونگ هست یعنی خرابه!!!!؟)
دوستان به نظرتون 3D ارزش داره که پول اضافی بدم ؟؟؟؟ یا برم همون SONY 42W670 رو بخرم ؟؟؟
به نظر من واسه ی بازی نه.
من 3D بازی کردم زیاد حال نکردم سلیقه ای هستش.ولی فیلم دیدم بد نبود باحال بود.(فیلم تبلیغاتی دیدم نه طولانی مدت)
من یه مشکلی با این تیوی ال جی داشتم رفتم دیدمش اونم انعکاس بیشتر نور نسبت به سامسونگ و سونی از صفحش بود.
LG LA62100 هم هست قیمتش 1500 هست.در کل تی وی بدی نبود خوب بود.
اگر زیر نویس میخوای 3D میخوای,محیطط پر نور نیست,روی مارک تعصب نداری و روی اینپوت لگ خیلی حساس نیستی ال جی انتخاب بهتریه... اینپوتش نمیدونم چنده یه جا خوندم حدود 35 اینا بود مطمعن نیستم که مناسبه.
--------------
من خودمم بین این 2 مدل خیلی مردد شدم وحشتناک! از یه طرف سونی اینپوت لگ بهتری داره ولی قیمتش الکی گرونه رسما مخصوصا با گارانتی! منم هوم تیتر و باقی وسایلم سونی هست.
از اونور ال جی امکانات مناسبی داره با قیمت و گارانتی مناسب پنل IPS-3D و این جنگولک بازیا.
انتخاب به خودته که چی میخوای و حاظری فقط واسه ی یه اسم سونی پول بیشتر بدی یا نه.
حق با شماست.سونی درسته کیفیت داره ولی بیشتر پوله برندشو میدی.البته ناگفته نمونه دوستان تو این رنج قیمت انتخاب مناسبی هست LG اما با بودجه بالای 3 تا 4 تومن سونی بهترین گزینه هست 100%
ممنونداخل تنظیمات یا صدای هدست فعال نیست یا Mute هست
درود100%
اینم بگم که کیفیت تصویره تلوزیون های 3D بسیار بسیار بالاتره.اینو بنده به شخصه دیدم....
فکر کنم الان معیار میکرو ثانیه باشه که یعنی ۶ میلی شما اینجا میشه ۶۰ میکرو{البته مطمئن نیستم چون منم یه مانیتور دارم که ۳/۴ ساله پیش گرفتم و ۲ ms هستش و طبق گفته شما با پیشرفته تر شدن باید تکنولوژی هم بره بالاتر }تشکر از سعید جان و محمد رضای عزیز
البته ناگفته نمونه که من سونی رو بدون گارانتی میخوام بخرم ها ، و وقتی هم صحبت از بدون گارانتی میشه ، سونی بیشتر از قیمت با گارنتیش کم میشه تا الجی ، درست میکم ؟ حالا چی ؟
بعد اینپوت لگ همون ریسپانس تایم هست منظورتون ؟
چون من 5 سال پیش یه LCD سامسونگ خریده بودم ریپانس تایمش 6 میلی ثانیه هست ، چه جوریه بعد 5 سال پسرفت کردن ؟ 35 میلی ثانیه !!!!! این که دیگه هیچی نمیبینه آدم
مدل تی ویم 40 اینچ A650 هست
نه عزیز چرا رسپانس تایم رو با اینپوت لگ اشتباه میگیرید؟!تشکر از سعید جان و محمد رضای عزیز
البته ناگفته نمونه که من سونی رو بدون گارانتی میخوام بخرم ها ، و وقتی هم صحبت از بدون گارانتی میشه ، سونی بیشتر از قیمت با گارنتیش کم میشه تا الجی ، درست میکم ؟ حالا چی ؟
بعد اینپوت لگ همون ریسپانس تایم هست منظورتون ؟
چون من 5 سال پیش یه LCD سامسونگ خریده بودم ریپانس تایمش 6 میلی ثانیه هست ، چه جوریه بعد 5 سال پسرفت کردن ؟ 35 میلی ثانیه !!!!! این که دیگه هیچی نمیبینه آدم
مدل تی ویم 40 اینچ A650 هست
ممنون
ببخشید میدونید کجاش هست چون من رفتم توی تنضیمات چیز خاصی ندیدم اینو برای این میگم آخه زمانی که هدست رو میزنی اصلا" صدای tv حتی قطع هم نمیشه !!