خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
HDMI 1.4 تا 4k و 30فریم رو نشون میده.اگر پایین تر باشه نشون نمیده.لپتاپتون چیه؟

من با چند تا لپتاب SONY اين كار رو كردم ولى متاسفانه گفت ساپورت نميشه اينا فقط 1.4 رو با 60 فريم با كيفيت حداكثر 1080P بتونن پخش كنن. البته لپتاب هاى 4K هم در راهند.
ولى ميخوام از معجزه PS3 Fat بگم كه پارسال قبل از اينكه بفروشمش با آپديتى كه نمى دونم شماره اش چند بود تونستم با برنامه PLAY MEMORIES عكسها رو كه تو اين برنامه شر كرده بودم بصورت 4K ببينم.
بخاطر اين بود كه يه جا چند وقت پيش من گفتم تو تاپيك كه PS4 يه هيولايى تو درون داره ولى همه ميگن نه.
من اين هيولا رو تو PS3 ديدم كه ميگم.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

عزیز ما هم از بانه خریدیم .. خودشون آوردن وصل کردن تو خونه .. با گارانتی 1 ساله .. از سایت اینترنتیه بانه گرفتیم البته..دیگه تو پاچه انداختن نداره که دادا مشکلی باشه بهشون میگی دیگه ...

لطف میکنی این موارد رو بگی؟

1.از کدوم سایت خرید کردی؟ سایت بانه زیاده ....واسم پ خ کن
2.گارانتی شرکتی هست یا بازرگانی ؟
3.چهقدر تفاوت قیمت بود؟
4.هزینه گارانتی چهقدر گرفتن؟
5.هزینه باربری چهقدر شد؟
6.چند روزه رسید؟
آخه من میخام خرید کنم از بانه اما:

خیلیا میگن اکثرن رفرش شده هستن.یکی از آشناهای ما خریده از بانه.بعد یک ماه نصفه صفحه تی وی سیاه شده.یکی هم هست خریده الان یک ساله هیچ مشکلی نداشته.یکی از دوستام هم خریده w670 میگفت وقتی آوردن همش حواسم به تصویر بود پیکسل سوخته ای چیزی نداشته باشه.صبح که بیشتر دقت کردم دیدم قاب تی وی سمت راست یکم باد کرده اومده بالا.معلوم بود تو باربری بش فشار اومده....لطف میکنی به سوالا پاسخ بدی

والا من همین الان هدفونم رو به Audio out تی وی وصل کردم و اتوماتیک هدفون شناخت.تو تنظیماتش همچین گزینه ای هم نبود.
البته میشد صدا رو کم یا زیاد کرد.سیستم صوتی شما تنظیمات کم یا زیاد کردن صدا رو نداره؟
توی هدفون که شکی نیست او کی باید باشه.
داره کم و زیاد کردن.
ولی سوال اصلی من اینه و مشکلم<اگر اون خروجی فقط واسه ی هدفون تعبیه شده باشه وقتی به سیستم صوتی وصلش کنم خیلی صدا کم میشه حتی روی بیشترین حالت سیستم صوتیم! سره همین داشتم سرچ میکردم توی فروم های خارجی یکی گفت توی تنظیمات ساند تیوی باید جای تنظیم داشته باشه که هدفون باشه یا هو تیتر یا همون AUDIO OUT.
ممنون

لطف میکنی این موارد رو بگی؟

1.از کدوم سایت خرید کردی؟ سایت بانه زیاده ....واسم پ خ کن
2.گارانتی شرکتی هست یا بازرگانی ؟
3.چهقدر تفاوت قیمت بود؟
4.هزینه گارانتی چهقدر گرفتن؟
5.هزینه باربری چهقدر شد؟
6.چند روزه رسید؟
آخه من میخام خرید کنم از بانه اما:

خیلیا میگن اکثرن رفرش شده هستن.یکی از آشناهای ما خریده از بانه.بعد یک ماه نصفه صفحه تی وی سیاه شده.یکی هم هست خریده الان یک ساله هیچ مشکلی نداشته.یکی از دوستام هم خریده w670 میگفت وقتی آوردن همش حواسم به تصویر بود پیکسل سوخته ای چیزی نداشته باشه.صبح که بیشتر دقت کردم دیدم قاب تی وی سمت راست یکم باد کرده اومده بالا.معلوم بود تو باربری بش فشار اومده....لطف میکنی به سوالا پاسخ بدی

1 - دادا اونو خصوصی کردم واستون
2 - شرکتی هست و گفت که اگه هر ایرادی دیدی از جمله همین پیکسل سوخته میتونین بیارین اینجا یا ما میایم خودمون میبریم .. البته گفت باید تست شه اگه تعمیر نشد عوض میشه . گفت شک نکنین تو این یک سال کاملا جواب گوییم ... ( این حرفو خود کسی که نصب کرد تو خونمون گفت ) آدم خوبی نشون میداد و خیلی محترم.
3 - داش اینو من چک کردم حدود 600 650 فاصله قیمت بود ... البته قیمتا بالا پایین میکرد تو همین سایت مورد نظر ولی حدود 50 ت به ما تخفیف داد .
4 -داش حدود 100 ت که بیانه دادیم تا بیارن و 100 ت هم نصب و گارانتی .. حالا شاید این هزینشو زرنگ بازی در آورده باشن ولی در کل مناسب بود برای ما چون نصبشم دردسر داشت .. خودم دیدم داره وصل میکنه و ارزش این پول رو برای گارانتی هم داشت به نظرم .. این 1 سالو تضمین داده ... ایشالله که حرفشون درست باشه .
5 - خودشون با ماشین شخصی آوردن ..
6 - یک روزو نیم رسید عزیز و ساعت 8 صبح آوردن واسمون

================
دادا والا ما این الجی 47 اینج رو با 4 تا عینک سه بعدی که داره و این چیزای جزئی و پول آوردنشو گارانتی .. واقعا مناسب بود و ارزش داشت به نظرم .. تا الانم خیلی عالی بوده از هر لحاظ .. البته بازی نکردم توش ولی کیفیت تصویر خیلی توپ و باحاله .. سه بعدیشم که خیلی حال داد یه فیلم دیدم توش گرخیدم :دی
================
پول هم حضوری بهشون دادیم ... اون پول اولیه هم برای بیانه بود فقط
================
برای دریافت قیمت دقیق هم باید بهشون زنگ بزنین چون هر روز احتمال تغییر هستش
================
در کل خودمم به بابام گفتم اینا خطرین یهو زرنگ بازی در میارن اما دیدم نه آدمای درستین ..
به هر حال در خدمتم سوالی هست

آخرین ویرایش:
یعنی تفاوت W804 و W670 توی 3D بودن W804 هست؟
تفاوت دیگه ای ندارن؟ مثل کیفیت تصویر؟
سلام
مشهودترین تفاوتشون توی 3D هستش
البته W804 چهارتا پورت HDMI داره W670 فقط دوتا پورت HDMI داره
از طرفی خوب کیفیت W804 بالاتره اما بنظر من W670 میتونه گزینه اقتصادی تری باشه ودر عین حال با کیفیتی خوب کلا اگر پول داری W804 بردار
این نظره منه امیدوارم دوستان هم کمکت کنن;)

یعنی تفاوت W804 و W670 توی 3D بودن W804 هست؟
تفاوت دیگه ای ندارن؟ مثل کیفیت تصویر؟
پنلاشون فرق میکنن.w804 پنلش IPS هست و w670 VA.
همین تفاوت تو عمق رنگ مشکی و روشنایی و زاویه دید تاثیر داره.
اینجا میتونید ریویو های جفتشون رو مطالعه کنید تا تفاوتاشون رو ببینید:
Sony KDL-47W805A/ KDL47W805 (W8) Review
Sony KDL32W653/ KDL-32W653A (W6) Review

سلام به عزیزان دل

قصد خرید PS4 رو تا تابستون دارم
یه 47LW9500 دارم، میخواستم بدونم کاملا جوابگو هستش؟
من موقعی که با USB فیلم میبینم هیچ مشکلی تو صحنه های سریع ندارم ولی نمیدونم چرا وقتی شبکه ها رو نگاه میکنم تو بعضی صحنه های سریع یه جوری میشه، مثلا تو فوتبال اگه یکی یه سانتی یا شوتی بکنه توپه محو میشه، با اینکه نوشته 400 هرتزی هستش واقعا تجعب داره همچین چیزی
به نظرتون مشکلش چیه؟ چند نفر بهم گفتن مشکل از شبکه های ایران و ر.س.ی.و.ر معمولی هستش که دارم ، میگن که باید یه دونه از مدل های HD اش رو بگیرم، درسته این حرف؟
یا اینکه یه دونه جدید باید بخرم؟
یه مورد دیگه اینکه قصد خرید یه پروژکتور رو دارم،چه مدلی رو میتونی بهم پیشنهاد بدین؟ چه برندی خوبه و اینکه حدودا چه قدر هزینه اش میشه
پیشاپیش هم از وقت و حوصله و صبری که برای بنده میگذارین سپاسگذارم @};-

سلام دوستان گل !
واقعیت من موقع خرید تلویزیون خیلی دقت کردم و حسابی بازار تهران و شهرستان ها رو زیر رو کردم یه مدل پیدا کردم خوراک بازی و فیلم هستش !!

مدل تلویزیونی که من در حال حاضر دارم و میخوام با PS4 ازش استفاده کنم مدل پلاسما فوق هوشمند سامسونگ سه بعدی 51 اینچ هست که واقعا دیگه پیدا نمیشه و کمیابه عجیب . اما عالیه ...
مدل TV : PS51E6950 واقعا عالیه !!
بهترین کیفیت تو سری پلاسما های سامسونگ داره و حتی با مدل های عالی پاناسونیک رقابت میکنه ...
به نظرم دوستان روی این مدل فکر کنن ...

تو انتخابت شک نکن. 8600 بهتره...البته به بودجه شما هم بستگی داره...

یعنی با 66100 خیلی تفاوت داره؟
ارزش داره ادم 1 تومان بیشتر بده برا 86000 ؟
من خوندم واسه 66100 زده بود Led Plus و واسه 86000 زده بود Ips، اگه اشتباه نکنم تفاوت اصلیش تو همین بخش باشه نه ؟

Send from my Xperia Z using Tapatalk

یعنی با 66100 خیلی تفاوت داره؟
ارزش داره ادم 1 تومان بیشتر بده برا 86000 ؟
من خوندم واسه 66100 زده بود Led Plus و واسه 86000 زده بود Ips، اگه اشتباه نکنم تفاوت اصلیش تو همین بخش باشه نه ؟

اینجا خودت مقایسه کن: مقایسه کالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or