لطف میکنی این موارد رو بگی؟
1.از کدوم سایت خرید کردی؟ سایت بانه زیاده ....واسم پ خ کن
2.گارانتی شرکتی هست یا بازرگانی ؟
3.چهقدر تفاوت قیمت بود؟
4.هزینه گارانتی چهقدر گرفتن؟
5.هزینه باربری چهقدر شد؟
6.چند روزه رسید؟
آخه من میخام خرید کنم از بانه اما:
خیلیا میگن اکثرن رفرش شده هستن.یکی از آشناهای ما خریده از بانه.بعد یک ماه نصفه صفحه تی وی سیاه شده.یکی هم هست خریده الان یک ساله هیچ مشکلی نداشته.یکی از دوستام هم خریده w670 میگفت وقتی آوردن همش حواسم به تصویر بود پیکسل سوخته ای چیزی نداشته باشه.صبح که بیشتر دقت کردم دیدم قاب تی وی سمت راست یکم باد کرده اومده بالا.معلوم بود تو باربری بش فشار اومده....لطف میکنی به سوالا پاسخ بدی
1 - دادا اونو خصوصی کردم واستون
2 - شرکتی هست و گفت که اگه هر ایرادی دیدی از جمله همین پیکسل سوخته میتونین بیارین اینجا یا ما میایم خودمون میبریم .. البته گفت باید تست شه اگه تعمیر نشد عوض میشه . گفت شک نکنین تو این یک سال کاملا جواب گوییم ... ( این حرفو خود کسی که نصب کرد تو خونمون گفت ) آدم خوبی نشون میداد و خیلی محترم.
3 - داش اینو من چک کردم حدود 600 650 فاصله قیمت بود ... البته قیمتا بالا پایین میکرد تو همین سایت مورد نظر ولی حدود 50 ت به ما تخفیف داد .
4 -داش حدود 100 ت که بیانه دادیم تا بیارن و 100 ت هم نصب و گارانتی .. حالا شاید این هزینشو زرنگ بازی در آورده باشن ولی در کل مناسب بود برای ما چون نصبشم دردسر داشت .. خودم دیدم داره وصل میکنه و ارزش این پول رو برای گارانتی هم داشت به نظرم .. این 1 سالو تضمین داده ... ایشالله که حرفشون درست باشه .
5 - خودشون با ماشین شخصی آوردن ..
6 - یک روزو نیم رسید عزیز و ساعت 8 صبح آوردن واسمون
================
دادا والا ما این الجی 47 اینج رو با 4 تا عینک سه بعدی که داره و این چیزای جزئی و پول آوردنشو گارانتی .. واقعا مناسب بود و ارزش داشت به نظرم .. تا الانم خیلی عالی بوده از هر لحاظ .. البته بازی نکردم توش ولی کیفیت تصویر خیلی توپ و باحاله .. سه بعدیشم که خیلی حال داد یه فیلم دیدم توش گرخیدم
================
پول هم حضوری بهشون دادیم ... اون پول اولیه هم برای بیانه بود فقط
================
برای دریافت قیمت دقیق هم باید بهشون زنگ بزنین چون هر روز احتمال تغییر هستش
================
در کل خودمم به بابام گفتم اینا خطرین یهو زرنگ بازی در میارن اما دیدم نه آدمای درستین ..
به هر حال در خدمتم سوالی هست