خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
رفیق با آپدیت نرم افزاری که نمیشه سخت افزار رو ارتقا داد!
فقط محدود به اون مواردی که اشاره شد...

اين مدل رو خود SONY گفته بود كه از نظر سخت افزارى ساپورت ميشه ولى از نظر نرم افزارى قرار بود تا قبل از ژانويه 2014 آپديت انجام بشه كه فكر كنم با آپديت 4.101 انجام گرفت فقط تو آمريكاى شمالى.
مثل PS4 كه از نظر سخت افزارى HDMI 2.0 هست ولى از نظر نرم افزارى 1.4 و فعلاً كيفيت 1080P هست ولى با يه آپديت كيفيت منو و خروجى تصوير به 2160P ارتقاء داده ميشه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

واقعا با آپدیت میشه USB 2.0 رو به 3.0 تبدیل کرد؟!
نه!
آپدیت ربطی به ورژن usb نداره.البته تو کنسول ps4 شنیدم که میگن با آپدیت قراره hdmi 1.4 به 2 افزایش پیدا کنه که این یکم عجیبه!باید در موردش یکم تحقیق کنم ببینم قضیش چیه.

اين مدل رو خود SONY گفته بود كه از نظر سخت افزارى ساپورت ميشه ولى از نظر نرم افزارى قرار بود تا قبل از ژانويه 2014 آپديت انجام بشه كه فكر كنم با آپديت 4.101 انجام گرفت فقط تو آمريكاى شمالى.
مثل PS4 كه از نظر سخت افزارى HDMI 2.0 هست ولى از نظر نرم افزارى 1.4 و فعلاً كيفيت 1080P هست ولى با يه آپديت كيفيت منو و خروجى تصوير به 2160P ارتقاء داده ميشه.

چه جالب
خب این امکانات نسل جدیده مثه اینکه
یعنی سامسونگ کیتش رو با usb 3.0 تحویل ما میده؟!:what:

پس از اول hdmi2 بوده ولی تو تنظیماتش وضوح 4k رو هنوز پشتیبانی نمیکرده

دوستان این تلویزیون های جدید چه سونی مثل 670-804 یا LG 62100-66000 یا سامسونگ 5590-6450 و ... خروجی AUX ندارن؟! برای اینکه صدا رو بندازم روی هوم تیتر! این HT احمق من SPDIF Optical نداره!!!! تنها راهی که داره AUX هست!
مدل هوم تیتر: Sony DAV-DZ640K هست.
لطفا راهنمایی کنین که بد جوری رفته روی مخم این ضقیه که چجوری از TV صدا رو بندازم روی این.
ممنون
کسی پاسخ این سوال رو نمیدونه؟
خروجی HP که کنار TV هست صدای بلند رو میتونه بده به هوم تیتر؟ یعنی به جز هدفون بودن Audio Out هم هست؟

کسی پاسخ این سوال رو نمیدونه؟
خروجی HP که کنار TV هست صدای بلند رو میتونه بده به هوم تیتر؟ یعنی به جز هدفون بودن Audio Out هم هست؟
مدل سونی که داره.ال جی هم باید داشته باشه چون خروجی صدا رو اغلب تی وی ها دارن.برای صدا گرفتن هم یه کابل دو سر 3.5 میلیمتری لازم داری

شاید برای آسیا هم کمی بعد منتشر شه.شایدم از لحاظ سخت افزاری مدلای آسیایی با آمریکاییشون فرق داشته باشن که این آپدیت نیومده.تنها کار صبر کردنه.ولی واقعا hdmi2 یا usb3 به کار شما میاد؟!:-/

y6y8ezu2.jpg

من با برنامه 4K DOWNLODER فيلمهاى كوتاه رو با كيفيت 2160P از YOUTUBE دانلود ميكنم و ميريزم تو USB و ميزنم به USB تلويزيون ولى فقط صدا رو پخش ميكنه و تصوير سياه هست و پيغام ميده فعلاً ساپورت نميشه و احتياج به آپديت دارد.
من اين دستگاه رو از سايت آل ديجيتال سفارشى تقاضا كردم برام از USA بيارن فقط تو آمريكاست 698$ هست.
حدود 50 تا فيلم 4K كوتاه و بلند داره.
و ميتونين از سايت SONY UNLIMITED 4K فيلمها و سريالها و كليپ ها و شوهاى با كيفيت 4K 2160P خريدارى و يا اجاره كنيد.
هر فيلم سينمايى بصورت سوپر زيپ شده حدود 40 گيگابايت هست.

مدل سونی که داره.ال جی هم باید داشته باشه چون خروجی صدا رو اغلب تی وی ها دارن.برای صدا گرفتن هم یه کابل دو سر 3.5 میلیمتری لازم داری

اهان دستت درد نکنه
میدونم دارن منظورم این بود Audio Out هست یا فقط هدفونه چون الان مانیتور منم این خروجی رو داره ولی چون واسه ی هدفون هست وقتی به سیستم صوتی وصلش میکنم با کابل AUX به قولی,یا همون کابلی که شما دادی,صدا بسیار کمه!!!!
توی سونی ها مثل اینکه یه اپشن داره میشه تنظیم کرد برای هدفون باشه یا برای Audio Out.سوال اصلیم این بود اگر کسی میدونه کمکم کنه ممنونش میشم.

y6y8ezu2.jpg

من با برنامه 4K DOWNLODER فيلمهاى كوتاه رو با كيفيت 2160P از YOUTUBE دانلود ميكنم و ميريزم تو USB و ميزنم به USB تلويزيون ولى فقط صدا رو پخش ميكنه و تصوير سياه هست و پيغام ميده فعلاً ساپورت نميشه و احتياج به آپديت دارد.
من اين دستگاه رو از سايت آل ديجيتال سفارشى تقاضا كردم برام از USA بيارن فقط تو آمريكاست 698$ هست.
حدود 50 تا فيلم 4K كوتاه و بلند داره.
و ميتونين از سايت SONY UNLIMITED 4K فيلمها و سريالها و كليپ ها و شوهاى با كيفيت 4K 2160P خريدارى و يا اجاره كنيد.
هر فيلم سينمايى بصورت سوپر زيپ شده حدود 40 گيگابايت هست.

چقدر گرون!!
برای پخش ویدیوهای 4k میتونستین از یه لپتاپ یا pc استفاده کنید.بیشتر فیلمایی 4k اگر بیان به لطف تورنت قابل دانلودن بصورت رایگان!
قیمتش واقعا بالاست.

پس از اول hdmi2 بوده ولی تو تنظیماتش وضوح 4k رو هنوز پشتیبانی نمیکرده

پورتهاى فيش HDMI ورژن 2.1 هست ولى فعلاً ورژن HDMI 1.4 رو از نظر 4K با فريم 30 HZ ساپورت ميكنه.
ولى با يه آپديتى كه معلوم نيست SONY كِى بده ورژن 2.1 با پخش 4K 60Hz ساپورت ميشه. همينطور 2K با 120Hz و HD با 240Hz.
ولى USB3 هست ولى فعلاً از نظر نرم افزارى USB2 رو ساپورت ميكنه تا آپديت.

چقدر گرون!!
برای پخش ویدیوهای 4k میتونستین از یه لپتاپ یا pc استفاده کنید.بیشتر فیلمایی 4k اگر بیان به لطف تورنت قابل دانلودن بصورت رایگان!
قیمتش واقعا بالاست.

شما لپتاپ سراغ دارى 2160P باشه؟
در ضمن قيمت؟

اهان دستت درد نکنه
میدونم دارن منظورم این بود Audio Out هست یا فقط هدفونه چون الان مانیتور منم این خروجی رو داره ولی چون واسه ی هدفون هست وقتی به سیستم صوتی وصلش میکنم با کابل AUX به قولی,یا همون کابلی که شما دادی,صدا بسیار کمه!!!!
توی سونی ها مثل اینکه یه اپشن داره میشه تنظیم کرد برای هدفون باشه یا برای Audio Out.سوال اصلیم این بود اگر کسی میدونه کمکم کنه ممنونش میشم.
والا من همین الان هدفونم رو به Audio out تی وی وصل کردم و اتوماتیک هدفون شناخت.تو تنظیماتش همچین گزینه ای هم نبود.
البته میشد صدا رو کم یا زیاد کرد.سیستم صوتی شما تنظیمات کم یا زیاد کردن صدا رو نداره؟

- - -ویرایش - - -

شما لپتاپ سراغ دارى 2160P باشه؟
در ضمن قيمت؟

شما مگه با لپتاپ میخوای 4k ببینی؟
لپتاپ رو با hdmi به تی وی محترم وصل میکنی و کلیپ 2160p رو مشاهده میکنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or