خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
از همین لینکی که دادم دانلود کردید ؟ تلویزیونتون 46 اینچ هست ؟ فریمور فعلی دستگاه چنده؟
یعنی اصلا گزینه usb رو نمیاره؟
-----------------------------------------------------
اینکارو بکنید ببینید درست میشه یا نه
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید
و اینکه فلش fat32 باشه و به پورت usb وسط وصل کنید

نه داداش گزینه USB نداره الان 1108 هست چه کار کنم usb بیاد از service menu نمیشه؟

سلام دوستان...

بنده تقریبا نصف صفحات این تاپیک رو خوندم . تو خریده این 2 مدل موندم :

Sony w670 و LG LA6600

قیمت هردو هم یکیه. دوستانی که این دو مدل رو دارن کدومو توصیه می کنند و چرا...... خودم نظرم سونی هست.. اما مدل LG 3D هست....

سلام دوستان...

بنده تقریبا نصف صفحات این تاپیک رو خوندم . تو خریده این 2 مدل موندم :

Sony w670 و LG LA6600

قیمت هردو هم یکیه. دوستانی که این دو مدل رو دارن کدومو توصیه می کنند و چرا...... خودم نظرم سونی هست.. اما مدل LG 3D هست....
به نظرم ال جی رو بگیر خودم به شخصه باهاش بازی کردم عالیه
به علاوه اینکه ال جی سه بعدی بسیار با کیفیتی رو داره

سلام به دوستای گلم یه راهنمایی می خوام از تی وی هم هیچی نمیدونم که اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.ببینید میخوایم یه تی وی برای خانواده بگیریم به صورت کلی یعنی برای بازی نمی خواییم حالا چند تا سوال.
1. 60 اینچ یا 55 اینچ سه بعدی بخوایم بگیریم چه برندی بهتره؟
2.میگن عینک های اکتیو تصویرشون در حالت 2 بعدی یعنی اینکه بدون عینک داری به تی وی نگاه می کنی 35 در صد از تی وی ها با عینک های پسیو کیفیت تصویر بهتری میدن.آیا این واقعا درسته؟
3.من قیمت کردم 3 بعدی ال جی گرون تر از سونی بود در حد 2 میلیون.چرا این جوریه یعنی کیفیت سونی بد تره؟
4.اگه مدلی مد نظرتون هست لطفا بگید بسیار سپاس گذار و ممنونم.
-------------------------------------------------
و یه سوال دیگه من یه تی وی lcd هیتاچی که خیلی وقت پیش خریدیم دارم میخواستم بدونم برای وصل شدن به ps4 مشکل ایجاد نمیشه یعنی تصاویر با کیفیت و روان هستند؟

واسه فوتبال دیدن و فیلم جواب میده:) مخصوصا جام جهانی هم که بازی ها ی 2:30 بامداد هم داریم
آره دقیقا"
همون طور که گفتم میشه استفاده کرد سیم 3.5 رو به tv میزنی و یه سر دیگش رو به دانگل هدست و به همین راحتی میتونی ازش استفاده کنی !!

بچه ها نظرتون راجب LG LA6600 چیه ؟؟؟ 47 اینچ الجی /// چند روزیه برا خونه خریدیم من اصلا نرفتم سمتش برای بازی ....
به نظرتون واسه بازی اوکیه دیگه ؟ :d
در کل خوبه به نظرتون ؟؟؟نظرتون راجبش چیه هم از لحاظ امکانات هم کیفیت تصویر و هم برای بازی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or