rznrz06
کاربر سایت
سلام و ارادت
دوستان این مدل 55 اینچ سونی w904 آیا گیرنده دیجیتال هم داره؟
ممنون
عزيز مگه ميشه نداشته باشه.
ديجيتال ديگه آپشن دائمى شده.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام و ارادت
دوستان این مدل 55 اینچ سونی w904 آیا گیرنده دیجیتال هم داره؟
ممنون
از همین لینکی که دادم دانلود کردید ؟ تلویزیونتون 46 اینچ هست ؟ فریمور فعلی دستگاه چنده؟
یعنی اصلا گزینه usb رو نمیاره؟
-----------------------------------------------------
اینکارو بکنید ببینید درست میشه یا نه
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنیدو اینکه فلش fat32 باشه و به پورت usb وسط وصل کنید
والا نمیدونم , ممکنه سام سرویس از منوی مخفی اپدیت از طریق usb رو بسته باشهنه داداش گزینه USB نداره الان 1108 هست چه کار کنم usb بیاد از service menu نمیشه؟
هدست گلد وایرلس و پالس الایت سونی رو میشه برای tv هم استفاده کرد اما چه کاریه روی همون پلی میتونید بزنید !!ًدوستان هدست وایرلس میشه روی w804 سونی استفاده کرد ؟ اگه میشه یه مدل خوب معرفی کنید ممنون
والا نمیدونم , ممکنه سام سرویس از منوی مخفی اپدیت از طریق usb رو بسته باشه
به نظرم ال جی رو بگیر خودم به شخصه باهاش بازی کردم عالیهسلام دوستان...
بنده تقریبا نصف صفحات این تاپیک رو خوندم . تو خریده این 2 مدل موندم :
Sony w670 و LG LA6600
قیمت هردو هم یکیه. دوستانی که این دو مدل رو دارن کدومو توصیه می کنند و چرا...... خودم نظرم سونی هست.. اما مدل LG 3D هست....
هدست گلد وایرلس و پالس الایت سونی رو میشه برای tv هم استفاده کرد اما چه کاریه روی همون پلی میتونید بزنید !!ً
آره دقیقا"واسه فوتبال دیدن و فیلم جواب میده مخصوصا جام جهانی هم که بازی ها ی 2:30 بامداد هم داریم
بخاطر کیفیت تصویر و ساخت میگندوستان چرا وقتی میگیم 32 اینچ میگین w670a ؟
آخه LG LA66000 که سه بعدی هم هست ؟؟؟؟؟
کسی هست که LG رو انتخاب بهتری بدونه ؟