تهران - خیابان ری ، سراه امین حضوربدون گارانتی از کجا به جز بانه با این قیمت میشه خرید ؟ (من سمنانم ولی اگه آدرس تهران بدید بیام بخرم خیلی ممنون میشم ، که فروشنده هم مطمئن باشه )
و
خیابان ایران
تهران - خیابان ری ، سراه امین حضوربدون گارانتی از کجا به جز بانه با این قیمت میشه خرید ؟ (من سمنانم ولی اگه آدرس تهران بدید بیام بخرم خیلی ممنون میشم ، که فروشنده هم مطمئن باشه )
از همین لینکی که دادم دانلود کردید ؟ تلویزیونتون 46 اینچ هست ؟ فریمور فعلی دستگاه چنده؟دانلود کردم version UA46F8000AM داخل فلاش هم extract کردم اما tv نمیخونتش
منم انجام دادم نشداز همین لینکی که دادم دانلود کردید ؟ تلویزیونتون 46 اینچ هست ؟ فریمور فعلی دستگاه چنده؟
یعنی اصلا گزینه usb رو نمیاره؟
-----------------------------------------------------
اینکارو بکنید ببینید درست میشه یا نه
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنیدو اینکه فلش fat32 باشه و به پورت usb وسط وصل کنید
بله عزیزسلام دوستان
بنده از سایز 46 به 55 تغییر عقیده دادم مدل مورد نظر هم سونی w904 هست که امروز از بانه قیمت گرفتم 7100 به نظر شما دوستان این قیمت این تلویزیون ارزش خرید داره یا نه؟
بله عزیز
خود منم بعد اینکه 46اینچ w904 خریدم و وارد منزل شد احساس کردم که یکم کوچیک هست.البته چون حاشیه تی وی خیلی کمه کوچیک به نظر میرسه.
بله عزیز
خود منم بعد اینکه 46اینچ w904 خریدم و وارد منزل شد احساس کردم که یکم کوچیک هست.البته چون حاشیه تی وی خیلی کمه کوچیک به نظر میرسه.
1.باتری خورنعزيز
راستى اين 55W904 رو ميخوام براى فاميلمون بخرم. ميخوام بدونم
اول : عينك هاى اكتيوش شارژى هست؟
دوم: اينكه فكر كنم تنها ايرادش اكتيو 3D باشه؟
سوم : پورتهاى USB 2 داره يا 3 ؟
چهارم : كيفيت تصويرش چطوره؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
این چند صفحه اخیر رو نگاه میکردید چند بار جواب سوالتون رو داده بودیم.دوستان من یه تلویزیون 32 اینچ LCD میخوام که 1.فول اچ دی باشه 2. HDMi بخوره 3. عمر و کیفیتش نسبتا خوب باشه 4. قیمت پایین .
چی پیشنهاد میدین ؟
سلامکدوم واسه PS4 بهتره؟
Sony KDL-32W670A
Sony KDL-40R450
Samsung 40F6350
سلام مانیتور خوب برای گیم میخوای این مناسبهمانیتور[TABLE="width: 981"]
[TR]
[TD]ASUS 22" VX229H LED IPS کسی داشته تا حالا ؟! میخاستم بدونم مانیتورای ips برای گیم خوبن ؟!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
man 228 دارم خیلی خوبه.این IPS عالیه چون ریسپانس تایمش 1 میلی سکند هست. IPS ها از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و زاویه دید از TFT ها بهترن به هر حال.مانیتور[TABLE="width: 981"]
[TR]
[TD]ASUS 22" VX229H LED IPS کسی داشته تا حالا ؟! میخاستم بدونم مانیتورای ips برای گیم خوبن ؟!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]