8 9 تومننهایت بودجه ای رو که میخواد صرف خرید مانیتور بکنید بفرمایید تا هم بنده هم دوستان راهنمایی بکنیم؟
8 9 تومننهایت بودجه ای رو که میخواد صرف خرید مانیتور بکنید بفرمایید تا هم بنده هم دوستان راهنمایی بکنیم؟
Benq el2870u8 9 تومن
اگه تمرکزتون روی این مساله هم هست که 4k هم باشه که پیشنهاد دوستمون خوب هست, با اون رنج قیمتی که تو این بازار داره .8 9 تومن
در کل راستش رو گفته. ولی از اون ور!کیفیتش اصلا با اینهایی که ما داریم قابل مقایسه نیست
مونتاژ داخل نمونه شتر گاو پلنگه.معلوم نیست پنل ها شون مطابق با کدام مدل جهانی هستش.با این تحریم ها که کلا اوضاع بدتر شده.بنده اصلا پیشنهاد حرید مونتاژ داخل رو نمیکنم.در ضمن با 25 میلیون میتونی بهترین تلویزیون بازار رو خریداری کنیامروز رفتم نمایندگی سامسونگ تا ببینم از سری Q چی داره ! چیزی که من اکثرا از سری Q دیده بودم تی وی های تخت بود ولی منتها چیزی که این ها موجود داشتند کیولد منحنی بود .
که 55 اینچش رو نزدیک به 25 میلیون قیمت داد ! وقتی Q70R رو جویا شدم گفتند اون ها گارانتی دار نیستن و از بانه میان و تولید کره و مونتاژ مصر هستند.تا اینجای کار درست چون که از بانه هم که پرسیدم گفت که مونتاژ مصر هست .
اما نمایندگی سامسونگ به بنده گفت که اگه بخوای از بانه برات میارم منتها کیفیتش اصلا با اینهایی که ما داریم قابل مقایسه نیست .جالبه گفتم برای شما مونتاژ کجاست و ایشون گفتن که مونتاژ ایران هست !
کسی چیزی در اینباره میدونه ؟ واقعا تفاوت هست ؟؟!
بله متاسفانهواقعا یعنی در این حد؟!!
Benq ew3270uتو ایران کدوم مدل مانیتور hdr ساپورت دارن؟
با سلام خدمت دوستان.من میخواستم تلویزیون سونی مدل 9500G 55 inch بخرم ولی پیدا نکردم.چون ترجیح میدم از آشنا بخرم 8500 داشت و میگفت تفاوتی با 9500 نداره.حالا آیا کسی از دوستان اینجا هست که آشنایی داشته باشه تا من 9500G رو ازش بخرم؟نمیخوام از این تلویزیون های سطح فروش و یا تعمیری بهم بندازن.ممنون
نظر دوستان در صفحه های قبلو ببینی نظر بهتری نسبت به کیفیت تصویر 8500 درمقابل 9500 داشتن فکر میکنم همینو بیشتر پیشنهاد بدن
منظور شما اینه که 8500G بهتره؟
اینکه بهت گفته فرقی نداره خیلی اشتباهه. اصلا نوع پنل ها و حتی نوع نور پس زمینه ها هم باهم فرق دارن. حالا بسته به نیاز یه نفر ممکنه 8500 رو ترجیح بده ولی مشخصات کنتراست , hdr و میزان روشنایی 9500 خیلی نسبت به 8500 بهتر هست.با سلام خدمت دوستان.من میخواستم تلویزیون سونی مدل 9500G 55 inch بخرم ولی پیدا نکردم.چون ترجیح میدم از آشنا بخرم 8500 داشت و میگفت تفاوتی با 9500 نداره.حالا آیا کسی از دوستان اینجا هست که آشنایی داشته باشه تا من 9500G رو ازش بخرم؟نمیخوام از این تلویزیون های سطح فروش و یا تعمیری بهم بندازن.ممنون
برای چه کاری می خوای ؟با سلام خدمت دوستان.من میخواستم تلویزیون سونی مدل 9500G 55 inch بخرم ولی پیدا نکردم.چون ترجیح میدم از آشنا بخرم 8500 داشت و میگفت تفاوتی با 9500 نداره.حالا آیا کسی از دوستان اینجا هست که آشنایی داشته باشه تا من 9500G رو ازش بخرم؟نمیخوام از این تلویزیون های سطح فروش و یا تعمیری بهم بندازن.ممنون
بسیار بسیار عالی من خودم از لاجیتک Z-5500 استفاده میکنماینم از سیستم سینمایی 7.1 کاناله بنده.هنوز بلندگو ها رو تو مکان جدید چیدمان نکردم.ببخشید یک مقدار شلوغ و بهم ریختست
مشخصات بلندگوها
بلندگوهای ایستاده:mission LX1
سوراند پشت:mission mx1
سوراند بقلpioneer bs22
بلندگوی مرکزpioneer c22
ساب ووفر:jamo j12
و در اخر امپلی فایر که از دالب اتموس و همینطور dts x پشتیبانی میکنه7.14k-hdr کاناله yamaha rx-
v581
بریم برای استقبال از کنسولهای نسل جدید و البته صدای سه بعدیالبته با تاخیر دوساله.امیدوارم بازی سازها این نسل از صدای 7.1 و همینطور دالبی اتموس پشتیبانی کنن.نسل قبل که بازی ها اکثرا dts5.1 یا دالبی 5.1 بودن!!!!!!'