خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بسیار بسیار عالی من خودم از لاجیتک Z-5500 استفاده میکنم
این سیستم شما عالیه فقط دو اشکال داره اولا خیلی جاگیره دوما خیلی سیم داره و کل اتاق سیم میشه

نکته بعدی اینکه برای فیلم قطعا فقط یک سیستم کامل مثل مال شما اما توی گیم من شخصا هدفون پلاتونیوم سونی رو ترجیح میدم
هم تمرکز بیشتره هم راحت تر صدا ها رو میشنوید و میتونید واکنش به موقع نشون بدید و هم بلندی صدا کسی رو در منزل آزار نمیده و از همه مهمتر بازی های زیادی برای این مدل هدفون سونی بهینه میشن که بشدت در بازی تاثیر گزار هست
هم استفاده ازش راحت تره و راحت تر تنظیم میشه و جاگیر هم نیست و از همه مهمتر ارزون تره
ممنونم. که هنوز سیستم رو چیدمان نکردم مشکل سیم ها هم تاحدودی برطرف میشه.من چون خودم طبقه بالا زندگی میکنم و ویلایی هستش مشکلی از لحاظ حجم صدا نیست ولی برای اپارتمان قبول دارم صدا همسایه ها رو ازار میده البته از اتاق رو عایق صدا کنید مشکلی نخواهید داشت.اون لاجیتک ها که اسباب بازی هستن.:D

اینم از سیستم سینمایی 7.1 کاناله بنده.هنوز بلندگو ها رو تو مکان جدید چیدمان نکردم.ببخشید یک مقدار شلوغ و بهم ریختست
مشخصات بلندگوها
بلندگوهای ایستاده:mission LX1
سوراند پشت:mission mx1
سوراند بقلpioneer bs22
بلندگوی مرکزpioneer c22
ساب ووفر:jamo j12
و در اخر امپلی فایر که از دالب اتموس و همینطور dts x پشتیبانی میکنه7.14k-hdr کاناله yamaha rx-
v581
بریم برای استقبال از کنسولهای نسل جدید و البته صدای سه بعدیالبته با تاخیر دوساله:D.امیدوارم بازی سازها این نسل از صدای 7.1 و همینطور دالبی اتموس پشتیبانی کنن.نسل قبل که بازی ها اکثرا dts5.1 یا دالبی 5.1 بودن!!!!!!'
یکمی محیط رو آکوستیک کن. روی اون سرامیک کف اونطوری باز باشه خیلی برگشت صدا داری و همه صدا ها واشد آپ میشن. اگر محیط بزرگ هم داری چند تا پنل اکوستیک و یا فوم شونه تخم مرغی بذاری عالی بازتاب صدا رو میگیره.

• Like
Reactions: mohsen2019
برای چه کاری می خوای ؟
برای دیدن فیلم و شبکه های اونور آبی می خوای میتونی 65x8500g بگیری ( اگر عادت نداری در محیط کاملا تاریک فیلم ببینی ) اما اگر برای گیم هم در کنارش می خوای فقط باید 55x9500g بگیری
بله ترجیح منم همون 9500 هست ولی سوال من از دوستان این بود که از کجا بخرم.اگر کسی آشنا داره بهم معرفی کنه.چون میترسم بهم سطح فروش و یا تعمیری بندازن

بله ترجیح منم همون 9500 هست ولی سوال من از دوستان این بود که از کجا بخرم.اگر کسی آشنا داره بهم معرفی کنه.چون میترسم بهم سطح فروش و یا تعمیری بندازن
9500g رو من تضمین میکنم همه جوره راضیت میکنه و حتی فراتر از حد تصورت هم هست به قول گفتنی تلویزیونی هست که نسبت به مدل های قبلی 930e و 900f به بلوغ کامل رسیده و مشکلاتشون کامل برطرف شده

در مورد خرید هم کلا 9500 خیلی خیلی بعیده تعمیری باشه چون خیلی کیفیت ساخت بالایی داره و حتی بعید دست دوم باشه چون هم قیمت بالایی داره و جدیده و هم تقریبا بهتر ازش تو بازار نیست که مثلا کسی بفروشه بره بهترش رو بخره البته احتیاط هم شرط عقله و کلا خرید تلویزیون ریسک داره

به عنوان مثال پیکسل سوخته هم که شانسی بین همه تلویزیون ها در میاد. من پرسیدم میگفت توی هر 20 تلویزیون یکی این مشکل رو داره که فروشنده هم زیر بار تعویض تلویزیون نمیره

و همینطور بحث حمل نقل درستش که صدمه ندیده باشه

الان اکثرا از همون بانه میگیرن چون آدم های خیلی بهتری از فروشنده های تهرانی هستن ولی اگر حساس هستی خودت پاشو برو بانه تلویزیون رو بخر یک سواری بگیر بیار
هم ارزون تر برات در میاد هم همونجا تست میکنی خیالت راحت میشه هم رفتی بانه رو هم دیدی خرج رفتنش هم زیاد نیست
و اینم خدمتت بگم هیچ کسی اینجا نمیاد بدون شناخت شما تلویزیون 22 میلیونی شما رو سلامتش رو تضمین بده در نهایت فقط میتونن چند فروشگاه معروف و قدیمی تر رو مثل سلام بابا و بانه سرویس و چند تا دیگه رو به شما معرفی کنن

ممنونم. که هنوز سیستم رو چیدمان نکردم مشکل سیم ها هم تاحدودی برطرف میشه.من چون خودم طبقه بالا زندگی میکنم و ویلایی هستش مشکلی از لحاظ حجم صدا نیست ولی برای اپارتمان قبول دارم صدا همسایه ها رو ازار میده البته از اتاق رو عایق صدا کنید مشکلی نخواهید داشت.اون لاجیتک ها که اسباب بازی هستن.:D
خوب نسبت به سیستم شما و تناسب قیمتی قطعا سیستم شما یک چیز دیگه هست اما همین لاجیتک هم توی دوره ی خودش با توجه به دیکودر دیجیتال و dts و دالبی ساروند و ... عالی بود اتفاقا ظاهرش خیلی گول زننده هست ولی ریوویو هاش و در اینترنت بخونید میبینید واسه خودش بچه غولی هست من همین رو به ساند بار های شتر گاو پلنگ امروزی ترجیح میدم و واسه من شخصا مهمترین فاکتورش اینه جاگیر نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adidas95
9500g رو من تضمین میکنم همه جوره راضیت میکنه و حتی فراتر از حد تصورت هم هست به قول گفتنی تلویزیونی هست که نسبت به مدل های قبلی 930e و 900f به بلوغ کامل رسیده و مشکلاتشون کامل برطرف شده

در مورد خرید هم کلا 9500 خیلی خیلی بعیده تعمیری باشه چون خیلی کیفیت ساخت بالایی داره و حتی بعید دست دوم باشه چون هم قیمت بالایی داره و جدیده و هم تقریبا بهتر ازش تو بازار نیست که مثلا کسی بفروشه بره بهترش رو بخره البته احتیاط هم شرط عقله و کلا خرید تلویزیون ریسک داره

به عنوان مثال پیکسل سوخته هم که شانسی بین همه تلویزیون ها در میاد. من پرسیدم میگفت توی هر 20 تلویزیون یکی این مشکل رو داره که فروشنده هم زیر بار تعویض تلویزیون نمیره

الان اکثرا از همون بانه میگیرن چون آدم های خیلی بهتری از فروشنده های تهرانی هستن ولی اگر حساس هستی خودت پاشو برو بانه تلویزیون رو بخر یک سواری بگیر بیار
هم ارزون تر برات در میاد هم همونجا تست میکنی خیالت راحت میشه هم رفتی بانه رو هم دیدی خرج رفتنش هم زیاد نیست
و اینم خدمتت بگم هیچ کسی اینجا نمیاد بدون شناخت شما تلویزیون 22 میلیونی شما رو سلامتش رو تضمین بده در نهایت فقط میتونن چند فروشگاه معروف و قدیمی تر رو مثل سلام بابا و بانه سرویس و چند تا دیگه رو به شما معرفی کنن
خیلی ممنون از این که وقت گذاشتی و جواب دادی

پیدا کردم از جای معتبر ولی خوب قیمتش بیشتر شده چون کمیاب شده.23 تومن

• Like
Reactions: dooste.man83
پیدا کردم از جای معتبر ولی خوب قیمتش بیشتر شده چون کمیاب شده.23 تومن
دیگه امیدی به ارزونی نداشته باشید خود من هر دفعه خواستم بخرم گفتم بزارم دلار ارزون میشه جنس بیشتر میشه مدل جدید تر میاد نتیجه اش این شد بعد عید مجبور شدم چند میلیون گرون تر بخرم...یاد گرفتم هرچی خواستم بخرم سریع بخرم چون ممکنه فرداش پولم نرسه دیگه
الان دیجی کالا 55x8500g رو گزاشته 28 میلیون !!! پس 23 تومن برای 9500 خیلی هم منطقی میشه !!! تازه اینا خرید های قبلشون هست که احتمالا با دلار ارزون تر از الان خریدن و توی انبار داشتن معلوم نیست بار های جدیدشون رو چند قیمت بزنن !!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg and ZEN 2
دیگه امیدی به ارزونی نداشته باشید خود من هر دفعه خواستم بخرم گفتم بزارم دلار ارزون میشه جنس بیشتر میشه مدل جدید تر میاد نتیجه اش این شد بعد عید مجبور شدم چند میلیون گرون تر بخرم...یاد گرفتم هرچی خواستم بخرم سریع بخرم چون ممکنه فرداش پولم نرسه دیگه
الان دیجی کالا 55x8500g رو گزاشته 28 میلیون !!! پس 23 تومن برای 9500 خیلی هم منطقی میشه !!! تازه اینا خرید های قبلشون هست که احتمالا با دلار ارزون تر از الان خریدن و توی انبار داشتن معلوم نیست بار های جدیدشون رو چند قیمت بزنن !!!
من امروز 8500 رو خریدم.تنها تفاوت 9500 فقط روشنایی بیشتر تصویر بود که برای من این مزیت ارزش ۷ میلیون پول بیشتر رو نداشت.البته نظر شماهم محترم.حالا تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که هیچکدوم از هاردام رو نمیخونه.نه usb3 نه usb2.آپدیت کنم درست میشه؟

من امروز 8500 رو خریدم.تنها تفاوت 9500 فقط روشنایی بیشتر تصویر بود که برای من این مزیت ارزش ۷ میلیون پول بیشتر رو نداشت.البته نظر شماهم محترم.حالا تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که هیچکدوم از هاردام رو نمیخونه.نه usb3 نه usb2.آپدیت کنم درست میشه؟

با اپدیت درست میشه.
با فلش یگیرید و به تی وی بزنید.

• Like
Reactions: saeed_sg
با اپدیت درست میشه.
با فلش یگیرید و به تی وی بزنید.
تلویزیون به نت وصله.از طریق خود تلویزیون اقدام به آپدیت کردم که پیام میده که آپدیت هست و نیازی به آپدیت نداره.حالا اگه لازمه بازم آپدیت بریزم توی فلش انجام میدم.درضمن دیشب همینطوری هاردم تو تلویزیون بود یهو دیدم فایلاش اومد و در واقع هارد روی تلویزیون اجرا شد.یعنی لود شدن هارد روی این تلویزیون انقدر با تأخیر انجام میشه؟

آخرین ویرایش:
تلویزیون به نت وصله.از طریق خود تلویزیون اقدام به آپدیت کردم که پیام میده که آپدیت هست و نیازی به آپدیت نداره.حالا اگه لازمه بازم آپدیت بریزم توی فلش انجام میدم.درضمن دیشب همینطوری هاردم تو تلویزیون بود یهو دیدم فایلاش اومد و در واقع هارد روی تلویزیون اجرا شد.یعنی لود شدن هارد روی این تلویزیون انقدر با تأخیر انجام میشه؟

خوندن هارد بسته به نوع و ظرفیتش داره.
ولی بار اول یه مقدار زمان بر بود واسه منم.

دوستان من میخام برا پی اس 5 و نسل بعد مانیتور یا تی وی بگیرم

خودم توی مانیتور
ASUS PG27UQ
رو مدنظر دارم که چیدا کردنش و خریدنشم تو ایران دردسره....144 و به کار پی سیم هم میاد

و توی تی وی هم
LG OLED B9
یا
LG OLED C9
به نظر شما کدوم بهتره؟
یا تو این رینج قیمت 20-30 ملیون تومن چی بگیرم؟

یا بهتر از این چی هست؟ مثل همینا ولی ارزون تر

بعد بنظرتون در کل تی وی بهتره یا مانیتور؟
کیفیت کدوم بیشتره کدوم بیشتر به کار گیم انلاین یا افلاین میاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or