UFOPower
کاربر سایت
اول اینکه کاش قبل عید خرید میکردی چون واقعا قیمت ها افزایش وحشتناکی پیدا کردندوستان به این زودی قصد خرید دارم چون از همین اسفند تا فروردین همان مدل تی وی افزایش 3 میلیونی داشته و خاطر ندارم تو این مملکت چیزی که بالا رفته پایین بیاد.
ریویو و نقد زیاد دیدم ولی خب از نزدیک متاسفانه مدلهایی که میخوام رو نتونستم پیدا کنم تا چک کنم بنابراین اگر از دوستان تجربه استفاده و یا راهنمایی داشتند خوشحال میشم جواب بدن. (برای گیم و تماشای فیلم)
samsung Q60R
SAMSUNG Q70R
LG SM9000
هر سه مدل در سایز 55 اینچ خواهد بود.چون بعضی از قابلیتها در سایز 49 وجود ندارد.
خود من قبل عید بر اساس ریویوها Sk8000 خریدم از بانه و راضیم از خریدم.منم تو جمهوری تنوع زیادی رو ندیدم و فقط به ریویوها اکتفا کردم و خرید کردم و دقیقا همونی بود که میخواستم.شما هم از تو همین سایت تی ویت رو انتخاب کن، واقعا سایت تخصصی بهتری ندیدم نسبت بهشون. به بررسی هاشون بیشتر از چشمات اعتماد کن
Samsung Q70/Q70R QLED Review (QN49Q70RAFXZA, QN55Q70RAFXZA, QN65Q70RAFXZA, QN75Q70RAFXZA, QN82Q70RAFXZA, QN85Q70RAFXZA)
اما شما تو این ۳ گزینه ای که گذاشتی بدون شک Q70R بهترین انتخابته.هم کاملا برتره به اون دوتای دیگه هم قیمت خیلی ارزون تری داره به نسبت SM9000
هم کیفیت Q70 میشه 950G سونی که چک کردم ۴ تومن گرون تر از Q70 در میاد برات
اگر ماندگاری و ریسک کمتر خرابی رو میخوای برو سمت سونی اما اگر برات این ۴ تومن اختلاف توجیه نداره Q70 فوق العادس
نمیدونم کدوم استان هستی اما سعی کن از بازارهای مرزی خرید کنی ، اگر اینوری از بانه بگیر اگر جنوبی از گچین بندرعباس میتونی بگیری مثلا.من جمهوری رو که خیر سرش مرکزه این چیزاس شخم زدم همه قیمت ها ۲-۳ میلیون تومن گرون تر از بازار بانه بود اون موقع
آخرین ویرایش: