خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
اين tv هاي مثه 7970 برا كنسول در اجراي بازيهاي 1080 تصويرشون تار ميشه؟
بعد در حالت 4k اينput lag زياد ميشه؟

نسبت به 4k در نظر بگیری اون تصویر شارپ رو در 1080p نداری اما بد و آزار دهنده هم نیست، بهتره باهاش کنسول 4k مثل pa4 pro یا 1x داشته باشی
روی 4k هم مشکل اینپوت لگ نداره (حداقل من ندارم!)

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
اين tv هاي مثه 7970 برا كنسول در اجراي بازيهاي 1080 تصويرشون تار ميشه؟
بعد در حالت 4k اينput lag زياد ميشه؟
تار نمیشه کلا موتور اپ اسکیلشون قویه انگار روی‌تی‌وی ۱۰۸۰ داری بازی میکنی،یه مقدار به دلیل اپ اسکیل شدن تصویر از ۱۰۸۰ به ۴ کی تصویر نرمتر میشه و لبه ها و دندانه ها بهتر نمایش داده میشن،ولی چون نیتیو پنل 4k هست باعث میشه جزییات بیشتری ببینی از تصویر و ایرادات بیشتر به چشمت بیاد.
در کل بهت بگم تصاویر 1080p native روی‌این‌تی وی بهتر نمایش داده میشه تا روی یه تی‌وی فول اچ‌دی.
راجع به اینپوت لگ هم‌ مزیت این تلویزیون اینه که چه روی ۱۰۸ چه 4k و چه 4k hdr اینپوت لگ پایینی داره حدود ۲۰ هست،از نظر اینپوت لگ من خیلی راضیم ازش.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
LG B8 OLED Review (OLED55B8PUA, OLED65B8PUA) - RTINGS.com
اینم نقد b8
یه مقدار نسبت به سال قبل peak brightness کمتر شده و sdr هم یه ذره کمتره اما چیزی ک خیلی خوب بوده بحث ماندگاری تصویر موقت هست که از c8 هم بهتر عمل کرده!
کیفیت صدایش هم بهتر شده
الجی امد زرنگی کرد اشتباه پارسالشو رو تکرار نکرد.
دو تا تلویزیون داد c7 و b7 ولی در عمل از لحاظ کیفیت تصویر هیچ تفاوتی نداشتن.امسال امد هم روشنایی اوجش رو کم کرده نسبت به c8 هم موتور پردازش تصویرشو روی b8 نزاشته!!!!

اصلا بهش شک نکن برو بخر.من 4 ماهه خریدم و نظرم اینه که بقیه tv ها در مقابلش شوخی بیشتر نیستن.البته فکر محتواش هم باش که فردا رفتی خریدی و باهاش شبکه افق دیدی شاکی نشی.یه ps4 pro واسه گیم میخاد و فیلمهای 4k واقعی 60-70 گیگی

4k tv سامسونگ داشتم ، تقریبا هم راضی بودم ازش ، در مورد اولد ها بعضی ها بد میگن ولی این C7 من آنباکسینگ Unbox Therapy رو دیدم فقط ازش تعریف میکرد ، تازه دیروز که یه تیزر از E8 دیدم که اون اصلا از لحاظ طراحی یکی از بهترین TV هایی هست که دیدم .

4k tv سامسونگ داشتم ، تقریبا هم راضی بودم ازش ، در مورد اولد ها بعضی ها بد میگن ولی این C7 من آنباکسینگ Unbox Therapy رو دیدم فقط ازش تعریف میکرد ، تازه دیروز که یه تیزر از E8 دیدم که اون اصلا از لحاظ طراحی یکی از بهترین TV هایی هست که دیدم .

در مورد Image Burn In و ABL خوب تحقیق کن
این 2 تا بزرگترین ایرادات سیستم اولد هستن
کانال Unbox Therapy هم حرف مفت زیاد میزنه
من از وقتی 10000 تا حدودا فالوور داشت فالوش کردم اون موقع فقط کالکتور آنباکس میکرد بعد خم شدن آیفون معروف شد
در کل ویدیو هاش Informative نیستن فقط به به و چه چه هستن

جناب اکر بهترین تصویر هم sdr و hdr مد نظرت اولد b7 حرف اول واخر رو میزنه
اینم نظر سایت rtings در مورد بهترین کیفیت تصویر hdr.
The 6 Best 4k HDR TVs: Reviews
همینطور که تو لینک که گذاشتم میبینید رقیبهاش هم سونی x930e و سامسونگ q9fn هستن که از نظر روشنایی تا 1500 نیت هم میرسن ولی در اخر نظر سایت rtings الجی b7 هستش.
البته c8 هم تو کاندیدها هستش ولی چون قیمتش بیشتر از b7 هستش هنوز نظرشون تغییر نکرده.
همینطور سایت cnet هم c7 رو بهترین tv دونسته.
و اکثر سایت های دیگه.

دوست عزیز اگر واقعا دنبال بهترین کیفیت تصویر هستی بدون هیچ شکی برو سمت اولد و مطمئن باش هیج ال ای دی همچین کیفیت تصویری بهت نمیده.در مورد ماندگاری تصویر هم اینو بهت بگم که فقط در صورتی مشکل بزرگی محسوب میشه که بخوای از تیوی به عنوان مانیتور استفاده کنی که در این صورت ارزش خرید نداره بهتره سمتش نیای وگرنه اصلا مشکل بزرگی نیست.من خودم یک سالی میشه که از C7 استفاده میکنم تیوی هم توی حال هست بطور میانگین روزی 9 تا 10 ساعت هم روشنه با کنسول هم زیاد بازی کردم باهاش ولی هنوز Burn In ندیدم!نمیخوام بگم اولد کامله یا هیچ مشکلی نداره به هر حال هر تکنولوژی یک نقصی هم داره ولی انصافا در حدی که بعضی از دوستان کوبیدنش هم نیست دیگه!(قیمت فضاییه ال ای دی های رده بالا رو هم اگر در نظر بگیری بازم بنظرم خرید اولد منطقی تره و ارزش خریدش بالاتره)

آخرین ویرایش:
یه سوال از بچه هایی که oled گلدیرانی دارن : تلویزیونتون رو اپدیت کردین تاحالا؟ تو سایت الجی ایران من چیزی ندیدم برای مدل های 2017 اما تو سایت خارجی الجی بود.
کسی از دوستان نمیدونه؟
فکر میکنم یکی اینجا گفته بود از سایت اروپایی الجی دانلود کرده زده رو تلوزیونش اوکی بوده شایدم من اشتباه متوجه شدم

کسی از دوستان نمیدونه؟
فکر میکنم یکی اینجا گفته بود از سایت اروپایی الجی دانلود کرده زده رو تلوزیونش اوکی بوده شایدم من اشتباه متوجه شدم
من آپدیت کردم
همون روزهای اول خرید هم آپدیت کردم
بدون مشکل آپدیت شد ولی 1 ساعت حدودا طول کشید
با وایفای وصلش کردم به مودم

• Like
Reactions: x23are and saeed_sg
سلام اگه از PC به بعنوان فقط پیلر استفاده کنیم و بازی
چیز دیگه نه مثل وبگردی نه
در TV OLED چیزی می شود ماندگاری تصویر پیدا می شود یا خراب بشود
برای پلیر هم از نرم افزار VLC استفاده کنیم
ممنون می‌شوند زود جواب بدهید با تشکر

اون که بله طبیعی هم هست موقع روشن شدن میگم موقع خاموش بودن هم هر جند وقت میاد و اپشنی هم در موردش ندیدم که توضیح بده چیه یا بشه خاموشش کرد

من الان دیدم این پیامو.
عزیز تی وی ریست شه این اتفاق میوفته مثل لوگوی گوشی هاست.

ما اخر نفهمیدیم dynamic contrast روی oled های 2017 روی حالت hdr باید off باشه یا روی low????!!!
این سایت rtings هم تکلیفش با خودشم معلوم نیست یکجا میگه بهتره off باشه یک جای دیگه میگه روی low!!!! مثلا اینجا یک کاربری ازش سوال کرده روی حالت مد technicolor hdr تنظیمات چی باید باشه در جواب بهش میگه همون تنظیمات خودش و حتما dynamic contrast روی low باشه!!!!!
من که اخرش متوجه نشدم. ولی تو ویدیویی که تو کانال یوتیوبشون هستش میگه تو حالت مد technicolor تو حالت hdr گزینه dynamic contrast روی off باشه!!!!
کسی اگر این موضوع رو فهمید به ما هم بگه
این تصویر کامنت طرف که ازش میپرسه

Attachments

• Screenshot_20180717-044942.png
    Screenshot_20180717-044942.png
    321.3 KB · مشاهده: 13
آخرین ویرایش:
من الان دیدم این پیامو.
عزیز تی وی ریست شه این اتفاق میوفته مثل لوگوی گوشی هاست.
رسیت ؟ علتش ؟ همون شب اول نصب 2 یا 3 بار شد بعد دیگه اپدیت کردم نشد
حالا نمیدونم با اپدیت حل شده یا خود به خود حل شده :D

رسیت ؟ علتش ؟ همون شب اول نصب 2 یا 3 بار شد بعد دیگه اپدیت کردم نشد
حالا نمیدونم با اپدیت حل شده یا خود به خود حل شده :D

اپدیت که همیشه بزن تا میاد.

اگه تی وی خیلی داغ کنه یا یه اپلیکشن نصب بشه یا اپدیت بشه اون اپ و ریست بخواد این اتفاق میوفته حتی نوسان برق هم ممکنه باعث این مورد بشه.
در کل چیزه مهمی نیست.

راستی اپ های تی وی رو میتونی از گوگل استور اپدیت کنی.

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or