خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام رفیق
داخل سایت ها شاید تنظیمات دونه به دونه اپشن ها رو هم پیدا کنید ولی اون تنظیمات توسط دستگاه های که تلوزیون رو کالیبره میکنن تهیه میشه و با شرایط نور داخل مهل تست و هر تنظیم دیگه ای سلیقه نفر توش دخیل هست بنابر این
بهترین تنظیم تلوزیون اینکه اول بدونین این تنظیمات چه تاثیری دارن یعنی دقیقا با امکانات دستگاه اشنا بشین بعد با سلیقه دیداری خودت تنظیم کنید چون قراره شما ازش استفاده کنید نه دیگران
راستی داداش برای شما هم موقع خاموش بودن لوگو 4 تا توپ چبه رنگیه میاد ؟ :D
من کنترل برمیدارم میاد خاموش باشه هر چند وقت میاد و روشن کردنی هم میاد چرا ؟ کسی میدونه آیا ؟
سلام
اتفاقا همین مواردی که گفتی رو توی همین سایتای خارجی که چند تاشون رو میخوندم نوشته بود! کم و بیش هم تا حدودی با عملکرد گزینه های آشنا شدم.
اخه مساله اینجاست که خیلی توی این زمینه بی تجربم:-??:D راجع به دانش تصویر و اینکه چطور باید باشه علم خیلی خیلی کمی دارم.
منم دقیقا منظورم همین بود که سایت معتبری که همین گزینه ها رو توضیح داده باشه، و مثلا برای یکی دو محیط با شرایط مخصوص خودشون برای مثال تنظیمات رو انجام داده باشه که خواننده بتونه با توجه به توضیحات و دیدن اون مثال ها متوجه بشه که تلویزیون ودش رو باید چطوری تنظیم کنه
اون لوگوی چهاتا توپ رو دیدم، ولی نه خیلی! موقع خاموش کردن که ندیدمش! موقع آپدیت میومد. کلا زیاد دقت نکرده بودم بهش، حالا دفعه بعدی دقت میکنم ببینم چه موقع هایی میاد!:D ولی فکر کنم مثل یه جور اسکرین سیور یا صفحه لودینگ میمونه

سلام
اتفاقا همین مواردی که گفتی رو توی همین سایتای خارجی که چند تاشون رو میخوندم نوشته بود! کم و بیش هم تا حدودی با عملکرد گزینه های آشنا شدم.
اخه مساله اینجاست که خیلی توی این زمینه بی تجربم:-??:D راجع به دانش تصویر و اینکه چطور باید باشه علم خیلی خیلی کمی دارم.
منم دقیقا منظورم همین بود که سایت معتبری که همین گزینه ها رو توضیح داده باشه، و مثلا برای یکی دو محیط با شرایط مخصوص خودشون برای مثال تنظیمات رو انجام داده باشه که خواننده بتونه با توجه به توضیحات و دیدن اون مثال ها متوجه بشه که تلویزیون ودش رو باید چطوری تنظیم کنه
اون لوگوی چهاتا توپ رو دیدم، ولی نه خیلی! موقع خاموش کردن که ندیدمش! موقع آپدیت میومد. کلا زیاد دقت نکرده بودم بهش، حالا دفعه بعدی دقت میکنم ببینم چه موقع هایی میاد!:D ولی فکر کنم مثل یه جور اسکرین سیور یا صفحه لودینگ میمونه
یا میگیری سخت نیست فقط یکی دوساعت حوصله کنی دستت میاد
دو تا پست قبل منو ببینی ساعتش رو متوجه میشی ساعت 11 اومدن برای تحویل و تا 12 خورده ای وایساد تا من تست کنم دمشون گرم :D
بعد من همون شکل بعد از رفتم اونا جلو مبل خاموش کردم خوابیدم نیم ساعت پاشدم برم اوتاقم کنترل که برداشتم بزارم رومیز تا دست زدم یکهو اون لوگو اومد بنده ریختم :D برام جای سوال بود تلوزیون خاموش چرا این طوریه روشن بود توجیه داشت ولی خاموش بود موندم :|

دوستان شما هم گزینه HDR and WCG رو داخل ویندوز 10 روشن میکنید تصویر Washed Out میشه براتون ؟!
توی نت گشتم خیلیا گفتن همچین مشکلی رو دارن و این گزینه رو خاموش کردن

بعد سوال دیگه که موقع دیدن فیلمای 4K از کجا بفهمیم الان HDR فعال شده یا اینکه HDR تبدیل SDR شده ؟!

دوستان شما هم گزینه HDR and WCG رو داخل ویندوز 10 روشن میکنید تصویر Washed Out میشه براتون ؟!

بعد سوال دیگه که موقع دیدن فیلمای 4K از کجا بفهمیم الان HDR فعال شده یا اینکه HDR تبدیل SDR شده ؟!

جدیدا بهتر شده اما در کل کسی رو ندیدم در ویندوز بخواد HDR بذاره کار کنه برای فیلم هم پلی کنید دستی بذارید حالت HD کافیه اما با این حال از HDR WIN هم می شه استفاده کرد.

• Like
Reactions: Sir Daniel

اگه HDR باشه خود مانیتور و یا TV بصورت خودکار در گوشه ای از صفحه مینویسه HDR
اگر ننوشت یعنی HDR نیست.
مگر اینکه در بعضی از مانیتور و TV ها جور دیگه ای باشه

جدیدا بهتر شده اما در کل کسی رو ندیدم در ویندوز بخواد HDR بذاره کار کنه برای فیلم هم پلی کنید دستی بذارید حالت HD کافیه اما با این حال از HDR WIN هم می شه استفاده کرد.

بعد الان منی که از TV به عنوان مانیتور استفاده میکنم باید از Full RGB + Black level Normal به جای Limited RGB + Black Level Low استفاده کنم؟
در ضمن کابل HDMI ـم هم قدیمیه و برندم نیست! اما فعلا که داره بدون مشکل 4K 60Hz رو نمایش میده، دلیلی وجود داره که عوضش کنم یه کابل برند خوب بگیرم ؟!

بعد الان منی که از TV به عنوان مانیتور استفاده میکنم باید از Full RGB + Black level Normal به جای Limited RGB + Black Level Low استفاده کنم؟
در ضمن کابل HDMI ـم هم قدیمیه و برندم نیست! اما فعلا که داره بدون مشکل 4K 60Hz رو نمایش میده، دلیلی وجود داره که عوضش کنم یه کابل برند خوب بگیرم ؟!

بستگی داره اگه TV FULL RGB پشتیبانی می کنه اره حتما بذارید باید کادر خاکستری پنل انویدیا حذف نشه از ستینگ TV هم بذارید FULL RANGE

نه اگر قعطی نداره یا تصویر 1 لحظه سیاه نمی شه مشکلی نیست کابل های با کیفیت تر ممکنه کمی مشکی عمیق تر نمایش بدن بعضی ها ادعا می کنن اما در کل برای سیگنال های دیجیتالی همچین چیزی بعیده

• Like
Reactions: Sir Daniel
سلام
دوستانی که اطلاع دارن، میتونن لینکی چیزی بدن که تنظیمات تصویر مربوط به تلویزیون x900e سونی رو داشته باشه
به خصوص برای تنظیمات مربوط به گیم و فیلم! چون گزینه ها برای تنظیمات شخصی زیاده و نمیدونم روی چه حالتی بهترین کیفیت رو میتونم بگیرم:-??

Sony X900E LED TV Calibration Settings

• Like
Reactions: Uchiha Itachi
Full RGB + Black level Normal

ممنونف ولی منظورم این نیست که فقط روی چه حالت و مدی قرار بدم! منظورم تنظیمات دقیق همه گزینه هاست! یعنی اینکه وقتی روی مد گیم قرار دادم، بهدش مثلا روشنایی رو روی چه مقداری قرار بدم؟ کنتراست رو چقدر بذارم؟ local dimming رو چطور بذارم؟ sharpness و همینطور سایر گزینه های دیگه! یعنی اینکه کاملا customize کنم همه گزینه ها رو! چند تا سایت هم کم و بیش نگاه کردم، ولی اختلاف نظر بود بین همینا! مثلا یکی میگه فلان گزینه رو روشن کن و روی بالاترین درجه بذار، یکی دیگه میگه کاملا خاموشش کن!!!
کلا درخواستم اینه که اگه منبع معتبری در رابطه با اینگونه customize ها کسی میشناسه، بهم معرفی کنه
Brightness:بستگی به نور محیط داره.تو محیط های روشن افزایشش بدید و تو محیط تاریک کمش کنید.سلیقه ای هستش
مد:custom
Light senorroff
Color:50
Gamma:0
Black level:50
Adv.contrast enhancer:off
Auto local diming:high
Xtend dynamic range:highاین گزینه رو میتونید تو حالت sdr خاموش،کنید ولی تو حالت hdr روی high باشه
تب color
Color temperature:expert 1
Live color:off
تب clarity
Sharpness:50
Reality cariation: off این گزینه رو برای محتواهای با رزولوشن پایین میتونید تا 20 افزایش بدید.
گزینه های noise ها همگی off
Smooth gradiation:low
تب motion همه گرینه ها off
تب video option همه گزینه ها روی auto

آخرین ویرایش:
Brightness:بستگی به نور محیط داره.تو محیط های روشن افزایشش بدید و تو محیط تاریک کمش کنید.سلیقه ای هستش
مد:custom
Light senorroff
Color:50
Gamma:0
Black level:50
Adv.contrast enhancer:off
Auto local diming:high
Xtend dynamic range:highاین گزینه رو میتونید تو حالت sdr خاموش،کنید ولی تو حالت hdr روی high باشه
تب color
Color temperature:expert 1
Live color:off
تب clarity
Sharpness:50
Reality cariation: off این گزینه رو برای محتواهای با رزولوشن پایین میتونید تا 20 افزایش بدید.
گزینه های noise ها همگی off
Smooth gradiation:low
تب motion همه گرینه ها off
تب video option همه گزینه ها روی auto
رو LG خودمم میتونم اینکارو رو کنم ؟
LG 49UJ66000GI Smart LED TV 49 Inch

• Like
Reactions: mohsen2012
سلام رفیق
داخل سایت ها شاید تنظیمات دونه به دونه اپشن ها رو هم پیدا کنید ولی اون تنظیمات توسط دستگاه های که تلوزیون رو کالیبره میکنن تهیه میشه و با شرایط نور داخل مهل تست و هر تنظیم دیگه ای سلیقه نفر توش دخیل هست بنابر این
بهترین تنظیم تلوزیون اینکه اول بدونین این تنظیمات چه تاثیری دارن یعنی دقیقا با امکانات دستگاه اشنا بشین بعد با سلیقه دیداری خودت تنظیم کنید چون قراره شما ازش استفاده کنید نه دیگران
راستی داداش برای شما هم موقع خاموش بودن لوگو 4 تا توپ چبه رنگیه میاد ؟ :D
من کنترل برمیدارم میاد خاموش باشه هر چند وقت میاد و روشن کردنی هم میاد چرا ؟ کسی میدونه آیا ؟
اون توپ ها زمانی که تلویزیون رو روشن میکنی میان همراه با نوشته اندروید android میاد.

رو LG خودمم میتونم اینکارو رو کنم ؟
LG 49UJ66000GI Smart LED TV 49 Inch
شما روی مد expert dark room یا btight room قرار بده.تقریبا اکثر همینه اکثر گزینه ها

سلام خدمت دوستان اهل فن. با بودجه 4 میلیون چه تلویزیونی مناسبه؟ برای مصارف عمومی و بیشتر گیم!(وقتی خانمم نباشه:grin::grin:)

حتی الامکان هم از سونی باشه هم سامسونگ هم ال جی.

ممنونم
سری mu یا ku سامسونگ سری 7

Last edited by a moderator:
اون توپ ها زمانی که تلویزیون رو روشن میکنی میان همراه با نوشته اندروید android میاد.
اون که بله طبیعی هم هست موقع روشن شدن میگم موقع خاموش بودن هم هر جند وقت میاد و اپشنی هم در موردش ندیدم که توضیح بده چیه یا بشه خاموشش کرد

اون که بله طبیعی هم هست موقع روشن شدن میگم موقع خاموش بودن هم هر جند وقت میاد و اپشنی هم در موردش ندیدم که توضیح بده چیه یا بشه خاموشش کرد
یعنی وقتی tv خاموشه میاد این توپ ها؟؟؟!همچین چیزی امکان نداره.!!!منم مدت کمی با x900exثاستم.همچبن چیزی ندیدم.شاید اسکرین سیور گذاشتی.b7 منم زمانی که با tv کار نمیکنم یک سری منور و اتش بازی نمایش میده

بازی horizon zeo dawn رو هم تست کردم.
پشم ها فر خورد:D
یعنی وقتی از sdr سوییچ میکنی به hdr گرافیک بازی از این رو به اون میشه!!!!باید خودتون تجربه کنید بفمید چی میگم.اصلا فضای بازی به کل عوض میشه تو حالت hdr!!گرافیک بازی تو حالت hdt بسیار بسیار بسیار زیبا تر میشه!!!
تضاد ببن کنتراست بینهایت oled و روشنایی بسیار عالی و همچنین رنگهای بسیار پر جنب و جوش b7 تجربه بسیار عالی رو بهتون اراعه میده.

Last edited by a moderator:
سری mu یا ku سامسونگ سری 7

آقا محسن ممنونم بابت راهنمایی. از سونی چیزی پیشنهاد نمی کنید. من مشهد هستم و دیشب رفتم بازار اکثر فروشنده ها میگن از سونی چیزی نیس و اگرم باشه فیک هستش. اگر بخوام اینترنتی خرید کنم از چه سایتی پیشنهاد میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or