Uchiha Itachi
کاربر سایت
سلامسلام رفیق
داخل سایت ها شاید تنظیمات دونه به دونه اپشن ها رو هم پیدا کنید ولی اون تنظیمات توسط دستگاه های که تلوزیون رو کالیبره میکنن تهیه میشه و با شرایط نور داخل مهل تست و هر تنظیم دیگه ای سلیقه نفر توش دخیل هست بنابر این
بهترین تنظیم تلوزیون اینکه اول بدونین این تنظیمات چه تاثیری دارن یعنی دقیقا با امکانات دستگاه اشنا بشین بعد با سلیقه دیداری خودت تنظیم کنید چون قراره شما ازش استفاده کنید نه دیگران
راستی داداش برای شما هم موقع خاموش بودن لوگو 4 تا توپ چبه رنگیه میاد ؟
من کنترل برمیدارم میاد خاموش باشه هر چند وقت میاد و روشن کردنی هم میاد چرا ؟ کسی میدونه آیا ؟
اتفاقا همین مواردی که گفتی رو توی همین سایتای خارجی که چند تاشون رو میخوندم نوشته بود! کم و بیش هم تا حدودی با عملکرد گزینه های آشنا شدم.
اخه مساله اینجاست که خیلی توی این زمینه بی تجربم راجع به دانش تصویر و اینکه چطور باید باشه علم خیلی خیلی کمی دارم.
منم دقیقا منظورم همین بود که سایت معتبری که همین گزینه ها رو توضیح داده باشه، و مثلا برای یکی دو محیط با شرایط مخصوص خودشون برای مثال تنظیمات رو انجام داده باشه که خواننده بتونه با توجه به توضیحات و دیدن اون مثال ها متوجه بشه که تلویزیون ودش رو باید چطوری تنظیم کنه
اون لوگوی چهاتا توپ رو دیدم، ولی نه خیلی! موقع خاموش کردن که ندیدمش! موقع آپدیت میومد. کلا زیاد دقت نکرده بودم بهش، حالا دفعه بعدی دقت میکنم ببینم چه موقع هایی میاد! ولی فکر کنم مثل یه جور اسکرین سیور یا صفحه لودینگ میمونه