خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
بعد از اینکه روی این مد قرار میدم کیفیت تصویر یکم تاریک میشه
کار دیگه ای هم باید کنم ؟
میتونید oled light رو افزایش بدید

آقا محسن ممنونم بابت راهنمایی. از سونی چیزی پیشنهاد نمی کنید. من مشهد هستم و دیشب رفتم بازار اکثر فروشنده ها میگن از سونی چیزی نیس و اگرم باشه فیک هستش. اگر بخوام اینترنتی خرید کنم از چه سایتی پیشنهاد میکنید؟
والا سونی x8500e هم هستش ولی گرونتره

من هم بالاخره دیروز از سر بی پولی یه عدد سامسونگ 43MU7980 (ظاهرا مدل اصلی این KU6300 هست) خریدم فقط برای اتصال به PC، کنسولم ندارم اصلا!
الان مشکلات زیادی دارم با این و تا اینجا اصلا راضی نبودم و میگم صد رحمت به اون مانیتور 1080 LG قدیمی که داشتم و صد البته ای کاش مانیتور خریده بودم! :D

اولین مورد اینکه اسکرینش Semi-gloss هست و بازتابش نسبتا زیاده و تا حدی مثل آیینه عمل میکنه. من TV رو جایی قرار دادم که پنجره ای پست سرم نباشه، اما به هر حال در طول روز با اینکه پرده ها هم کشیده است بالاخره نور میاد تو و از دیوار پست سرم بازتاب میشه. توی بازی های تاریک مثل RE7 خیــــلی ستمه و وقتی جایی کاملا تاریکه تقریبا خودمو توی تلویزیون میبینم ! بدبختیم اینجاست که مانیتور قبلیم پوشش صفحه ـش Matte بود و توی صحنه های تاریک خیلی خیلی راضی کننده بود حتی توی روز و زمانی که پرده ها کنار بود که الان سوییچ به اینو تجربه خیلی بدی کردم برام. ( Backlight رو هم تا آخر افزایش دادم بازم راضی کننده نیست.)
مشکل دوم اجرای بازی ها روی 1080 هستش، من الان فاصله ـم از صفحه دقیقا 120 سانت هستش، پخش فیلمای 4K و حتی 1080 خوبه، اما اجرای بازی ها روی 1080 اصلا کیفیت جالبی بهم نمیده، Aliasing خیلی خیلی بیشتر نمود میکنه، تار شدگی (Blurring) هم دارم که همش به دلیل اجرا شدن روی رزولوشن غیر Native تلویزیون هست. چون مواردی رو که روی 4K اجرا میکنم خوبن اما کدوم کارتی الان از پس بازی های جدید به صورت Ultra 4K@60 برمیاد؟!
سوال اینجاس که این TV های 4K هر پیکسل سیگنال 1080 رو عینا روی 4 تا پیکسل کپی میکنه یا یه درون یابی بین پیکسل ها انجام میدن تا تصویر بهتر شه؟ (شارپ کردن که خودش Aliasing ایجاد میکنه)
مشکل سومم هم HDR هست که واقعا روی PC یه کلاف سردرگمه انگار.
ظاهرا لازمه پخش درست فیلمای 4K HDR، فعال کردن HDR خود ویندوز هست. 4K@60 که اصلا عمق رنگ بالای 8 رو جواب نمیده برای من باید روی 30 یا 24 هرتز بذارمش تا عمق رنگ 12 بیتی از پنل انویدیا قابل انتخاب بشه.
HDR گیم ها هم پدرم در اومد تا بالاخره یه خروجی متوسط رو تونستم بگیرم، با مد RGB که HDR گیما اکثرا نابود بودش انقدر که Washed out میشد در نهایت با مد YCbCr422 تونستم یه خروجی بهترو بگیرم که باز در کمال تعجبم خروجی SDR تو اکثر بازی ها رنگای به مراتب بهتری داشت فقط توی Far Cry 5 بود که HDR و SDRـش خیلی مشابه هم بود!
جالبه حتی بعد از پخش Blue planet II با مد HDR اومدم یه مقایسه ای با حالت تبدیل HDR به SDR هم انجام دادم که بازم در کمال تعجب اون حالت تبدیل شده رنگای بهتری داشت!!
ینی من الان واقعا نمیدونم پول پای چی دادم؟! خیلی هم توی فرومای خارجی تحقیق کردم و مطالب دیگرانو خوندم شاید دارم اشتباهی میکنم، اما واقعا تعریفی که بقیه از HDR میکنن رو من نمیبینم.
حالا عکس هایی هست که با دوربین موبایل گرفتم داخل یه فایل RAR آپلود کردم:
Desktop.rar
مشکل شما اینه که از این tv انتطارات زیادی دارید
شما به مقدار پولی که پرداخت میکنی به مراتب تصویر بهتری میگیرید.تمام اون مشکلاتی رو که گفتید اکثر نقد ها بهشون اشاره کردن.شما قبل از اینکه tv رو بخری یک مشورت میگرفتی و اتنطارتو از tv اینجا میگفتی تا راهنماییت میکردن.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: EL-BARTO
آقایون اولد C7 رو پیشنهاد میکنید ؟ یا اینکه صبر کنم برای C8 سه هزار دلاری که معلوم نیست چقدر در بیاد با این وضعیت ! کسانی که C7 داشتن راضی هستن ؟
تو نقد ها اکثرا گفتن در مقایسه باc7 و b7 ارزش خرید زیادی نداره.100 نیت روشنایی بیشتر و موتور پردازش تصویر بهتر.

آقایون اولد C7 رو پیشنهاد میکنید ؟ یا اینکه صبر کنم برای C8 سه هزار دلاری که معلوم نیست چقدر در بیاد با این وضعیت ! کسانی که C7 داشتن راضی هستن ؟
من شخصا اولد رو برای گیم و هر مصرف دیگه :D به شما توصیه نمیکنم نظر شخصیم هم هست شاید خیلی از دوستان پیشنهاد بدن
درصورتی که توان پرداخت حدودی 30 خورده ای میلیون ناقابل دارین من به شما در اول سونی 930 مدل 65 اینچ یا در صورت موجود بود 940 که تک سایز 75 اینچ :|
در اولویت دوم سری 900 سونی باز عالی هست و خوش قیمت و باکیفیت که خودم هم همین رو اخیرا خریدم و فوق العاده است ولی فقط نیت نورش برای HDR حداقل هست
در جای سوم q7 سامسونگ هم خوبه فقط به خواطر اینپوت لگ فوق العاده کمش که برای گیم مهمه

دوستان من این سوال رو تاپیک دیگه گفتم جواب نگرفتم لطفا راهنمایی کنید
یک بار دستگاه رو روشن کردنی تصویر به صورت بهم ریخته اومد یعنی مثلا حدود 10 سانت پایین تصویر انگار کات شده بود بالا تصویر موقع ای که رو بازی میرفتم ادامه اطلاعات بازی که باید پایین می بود رفته بود بالا
یک بار تصویر رو به رزولوشن 1080 کاهش دادم و درست شد و مورد دوم دیشب کنسول رو زدم روشن بشه HDMI دستور روشن شدن رو به تیوی داد و صفحه اومد ولی مشکی هیچی نبود داخل صفحه اما صدای منو بود و با دسته تو منو میگشتم صداش میومد ولی تصویر مشکی بود
سوالم اینکه مشکل الان دستگاه پلی 4 هست یا تیوی یا کابل ؟ پرو سری جدید هاست و تیوی 900 سونی و کابل هم سونی از اون پک ابی ها :D
من تاحالا رو فت و همین پرو که دارم این مشکل رو نداشتم ولی تلوزیون قبلیم 1080 بود

دوستان من این سوال رو تاپیک دیگه گفتم جواب نگرفتم لطفا راهنمایی کنید
یک بار دستگاه رو روشن کردنی تصویر به صورت بهم ریخته اومد یعنی مثلا حدود 10 سانت پایین تصویر انگار کات شده بود بالا تصویر موقع ای که رو بازی میرفتم ادامه اطلاعات بازی که باید پایین می بود رفته بود بالا
یک بار تصویر رو به رزولوشن 1080 کاهش دادم و درست شد و مورد دوم دیشب کنسول رو زدم روشن بشه HDMI دستور روشن شدن رو به تیوی داد و صفحه اومد ولی مشکی هیچی نبود داخل صفحه اما صدای منو بود و با دسته تو منو میگشتم صداش میومد ولی تصویر مشکی بود
سوالم اینکه مشکل الان دستگاه پلی 4 هست یا تیوی یا کابل ؟ پرو سری جدید هاست و تیوی 900 سونی و کابل هم سونی از اون پک ابی ها :D
من تاحالا رو فت و همین پرو که دارم این مشکل رو نداشتم ولی تلوزیون قبلیم 1080 بود
مورد دون رو منم بعضی اوقات پیش میاد بلافاصله که کنسول رو روشن میکنی و بعدش tv تصویر نمیاد.تی وی سامسونگ قبلیم هم اینطوری میشد.مشکلی نیست.خیالت راحت

• Like
Reactions: Jack cooper
مورد دون رو منم بعضی اوقات پیش میاد بلافاصله که کنسول رو روشن میکنی و بعدش tv تصویر نمیاد.تی وی سامسونگ قبلیم هم اینطوری میشد.مشکلی نیست.خیالت راحت
من تيوي نو هست با وضع گارانتي الان هر اتفاق كوچيك ميوفته استرس دارم
تيوي قبليم سري ٨ سام بود ولي اين موارد رو يكبار هم نديدم

• Like
Reactions: mohsen2012
من تيوي نو هست با وضع گارانتي الان هر اتفاق كوچيك ميوفته استرس دارم
تيوي قبليم سري ٨ سام بود ولي اين موارد رو يكبار هم نديدم
نه خیالت راحت مشکلی نیست.هر چند وقت یکبار اینطوری میشه.

اصلا بهش شک نکن برو بخر.من 4 ماهه خریدم و نظرم اینه که بقیه tv ها در مقابلش شوخی بیشتر نیستن.البته فکر محتواش هم باش که فردا رفتی خریدی و باهاش شبکه افق دیدی شاکی نشی.یه ps4 pro واسه گیم میخاد و فیلمهای 4k واقعی 60-70 گیگی

• Like
Reactions: Sir Ryan Giggs
LG B8 OLED Review (OLED55B8PUA, OLED65B8PUA) - RTINGS.com
اینم نقد b8
یه مقدار نسبت به سال قبل peak brightness کمتر شده و sdr هم یه ذره کمتره اما چیزی ک خیلی خوب بوده بحث ماندگاری تصویر موقت هست که از c8 هم بهتر عمل کرده!
کیفیت صدایش هم بهتر شده

آخرین ویرایش:
یه سوال از بچه هایی که oled گلدیرانی دارن : تلویزیونتون رو اپدیت کردین تاحالا؟ تو سایت الجی ایران من چیزی ندیدم برای مدل های 2017 اما تو سایت خارجی الجی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or