میارکیاشهانتخابخوبی کردی.چون چنتا از دوستان تو خصوصی پرسیدن اینجام میگم
7980 سامی تو اتاق کاملا تاریک من باهاش گیم میزنم سیاهش خیلی با LCD قبلی که داشتم فاصله داره ینی این خاکستری که میگید نیست کاملا تیرس و سیاه
گمونم پنلش واقعا VA باشه ( خود سام سرویس هم بهم گفت VA هست )
وقتی کاملا روبروش قرار میگیرم کیفیت تصویر بهترین حالتشه - یمقدار با زاویه بهش نگاه کنی تصویر ایدآلو نمیبینی
فاصله 1 متری از TV میشینم گیمی مثل GOW رو 4k hdr رزلوشن هیچ نقصی توش نیست کاملا شارپ و پر از جزئیات و پشم ریزون! البته من سایز 43 دارم سایز بزرگترش نمیدونم چطوریه
منوش هم دقیقا مشابه منو سری 7 سامی که تو فرنگ میفروشن
شک نکن پنلش VA هست.منو و ... مثل mu6000 هست ولی پنلش احتمالا همون ku6300 معروفه.(چون mu6300 43 اونطرف ips هست) البته ku باشه بهتر از mu هست درکل.به دلیل داشتن پیکبرایتنسبیشتر.اون سری ۷ امریکایی نیست چون wcg نداره،و از تکنولوژی pure color استفاده کرده واسه همین میگم سری ۶ امریکاست.البته هیچی از ارزشهای اینتیوی کم نمیکنه بازموتوی محدوده قیمت خودش و حتی بالاتر بهتر از خیلی تلویزیونهامثل x700-x800-lg ju750 و باقی پنل های ایپیاسهست.بزرگترش همهمینه...
حالا کابیرش کنی دقت رنگش خیلی بهتر هممیشه،واسه دیدن فیلم هم بروقسمت انوموشن پلاس دستی بذارروی ۳ یا ۴،جادر دیگه اذیتنمیکنه تصویرم SOE نمیشه یعنیزیادینرمومصنوعی.
حالشو ببر