خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام دوستان تا 20 میلیون بهترین تی وی که می شه گرفت چیه سایز 75 اگر نشد 65
21 بده سونی 930 بگیر اصل جنس :D یا Q7 سامسونگ هر دو 65 اینچ

بهترین کیفیت تصویر sdr و hdr رو oled ها بهت میدن ولی
بستگی به محیط و قرار گیری موقعیت و کاربری که از تلویزیون میگیری باید انتخاب کنی.
اگر تلویزیون رو تو اتاق پر نور نگاه میکنی برو سمت led ولی اگر تو اتاق تاریک نگاه میکنی oled بهترین گزینست و بهترین کیفیت تصویر رو بهت میده
و یک نکته دیگه اینکه اگر تلویزیون رو ساعت های زیادی روشن میکنی باز led بهتره چون oled ها ریسک burn in دارن.
بهترین led ها
سونی x930e
سامسونگ q9fn
بهترین oled ها
الجی c8 در صورت موجود نبودن مدل سال قبل b7 یا c7
سامسونگ x
اقا باتوجه به فول ال ای دی بون سونی 9000 ارزش خرید بیشتری داره یا سامی Q7
هردو نقاط ضعف و قدرتی دارن و انتخاب واقعا سخته برام ؟!!
پ .ن : این قدر دست دست کردم 930 رو میتونستم بگیرم ولی الان شده 21 تومن :|

بدون شک oled lg
C8 یا C7 بهترین گزینه هستن
جسارت نباشه ها ولی اولد ها واقعا این قدر ها هم قابل تعریف نیستن شما حساب کن بازی ن ولی فوتبال هم باش 2 ساعت ببینی دچار سوختگی میشه به چه دردی میخوره حالا هرچه قدر هم وضوح و عمق رنگ مشکی داشته باشه
تلوزیونی که اولین وظیفش رو به درستی نمیتونه انجام بده واقعا به درد نمیخوره البته نظر شخصیه منه :D

• Like
Reactions: Daniel4u
جسارت نباشه ها ولی اولد ها واقعا این قدر ها هم قابل تعریف نیستن شما حساب کن بازی ن ولی فوتبال هم باش 2 ساعت ببینی دچار سوختگی میشه به چه دردی میخوره حالا هرچه قدر هم وضوح و عمق رنگ مشکی داشته باشه
تلوزیونی که اولین وظیفش رو به درستی نمیتونه انجام بده واقعا به درد نمیخوره البته نظر شخصیه منه :D
نظر شخصیت قابل احترام ولی الان صبح تا شب من دارم فوتبای میبینم چرا پس ماندگاری نمیبینم؟؟؟
LG هم بیکار بود بره تلویزیون یه بار مصرف بسازه.یه حرفایی میزنید که تن ادیسون تو گور میلرزه
ماندگاری وقتی پیش میاد که مدت زمان طولانی تصویر ثابت باشه که همچین چیزی تو گیم و فوتبال نشدنیه.با 2 ساعت تصویر ثابتم مشکلی پیش نمیاد هر چند که هیچ بازی فوتبالی 2 ساعت نیست.و تو هیچ فوتبالی هم نتیجه رو مدام بالای تصویر ثابت نمیذارن.حتی تو کانالهای ایرانی هم برادرها با تمام نفهمیشون هر چند دقیقه یه بار آرم شبکه رو یه چرخی میدن.

اون اقایی که مشکل ماندگاری داشت oled رو وصل کرده به pc به عنوان مانیتور استفاده کرده که عقل سالم هیچوقت چنین کاری نمیکنه

محتوایی ک پخش میکنی(720 و 1080) چه کیفیتی داره؟
من 1080 ک روش عالی بود تست کردم و 720 هم بدک نبود منتها یه فیلم خیلی بیت ریت پایین بود.
البته هنوز وقت نکردم 1080 های 10bit تست بگیرم ببینم فرقش با 1080 معمولی چطوره.

ببین من از 360 پخش کردم تا 2160 تو b7 خودم
متاسفانه الجی فقط و فقط 2160 رو خوب پخش میکنه
هرچی رزولوشن میاد پایینتر فرایند up-scaling تو الجی بیشتر به مشکل میخوره
من سریال ترکی 720 تو سامسونگ سری 8 اونم 5 سال پیش مثل کریستال با وضوح کامل پخش میکنم
ولی تو الجی تو پخش 720 به مشکل میخورم
تصویر واقعا تار و ناواضح هست
البته فاصله من از تی وی 80 سانت هست
شما اگه 2 متری تی وی بشینی شاید متوجه نشی
ربطی به بیت ریت هم نداره
بیت ریت نویز رو کنترل میکنه نه رزولوشن رو

اگر از برن این میترسی سمت اولد نرو.
اگر ABL یا همون کم شدن دفعتا روشنایی اذیتت میکنه سمت اولد نرو
اولد فقط و فقط مشکی عمیق داره
اگر رنگ اشباع شده دوست داری سمت اولد نرو

• Like
Reactions: x23are
من سریال ترکی 720 تو سامسونگ سری 8 اونم 5 سال پیش مثل کریستال با وضوح کامل پخش میکنم
ربطی به بیت ریت هم نداره

آپ اسکیل فقط سونی.بقیه شرکتها فقط اداشو درمیارن

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

نظر شخصیت قابل احترام ولی الان صبح تا شب من دارم فوتبای میبینم چرا پس ماندگاری نمیبینم؟؟؟
LG هم بیکار بود بره تلویزیون یه بار مصرف بسازه.یه حرفایی میزنید که تن ادیسون تو گور میلرزه
ماندگاری وقتی پیش میاد که مدت زمان طولانی تصویر ثابت باشه که همچین چیزی تو گیم و فوتبال نشدنیه.با 2 ساعت تصویر ثابتم مشکلی پیش نمیاد هر چند که هیچ بازی فوتبالی 2 ساعت نیست.و تو هیچ فوتبالی هم نتیجه رو مدام بالای تصویر ثابت نمیذارن.حتی تو کانالهای ایرانی هم برادرها با تمام نفهمیشون هر چند دقیقه یه بار آرم شبکه رو یه چرخی میدن.
منظورم برند ال جی نبود برادر من سونی هم زده همینه بقیه هم بزنن همینه :D منظورم اینکه تکنولوژیش فعلا بهینه نیست یا شاید حتی نشه بهینه کرد که درست بشه کلا منظورم نوع تکنولوژی بود مثلا همین 5 سال پیش سه بعدی بورس بود الان کسی سمتش هم نمیره یا مثال دقیق تر که نوع پنل بود و منسوخ شد پلاسما :D با وجود رنگ دقیق تر و کنتراست بهتر به دلیل گرمای در حد اندازه یه محصول گرمایشی :D کلا تکنولوژیش منسوخ شد و هیچ شرکتی جز پاناسونیک خیلی وقته پلاسما ندیدم بزنه البته مشل های دیگه هم داشت ولی علت اصلی گرما و راندمان پایین بودش
با ادیسون بدبخت چی کار داری :D خوب ال جی یا هر برندی مشکل رو میدونه که برنامه ریکاوری هم میزاره دیگه :| تو فوتبال اگه نشه ( مثال اشتباه :D ) تو گیم صد در صد میشه نمونش لینک

اون اقایی که مشکل ماندگاری داشت oled رو وصل کرده به pc به عنوان مانیتور استفاده کرده که عقل سالم هیچوقت چنین کاری نمیکنه
با تمام احترام به شما ولی این حرف حرف درستی نیست من تلوزیون میگیرم که ازش تصویر بگیرم دیگه کار تلوزیون غیره اینه ؟ حالا تصویر هرچی باشه
مثل اینکه شما ماشین بگیری بعد شرکتش بگه شما حق ندارین بیشتر از فلان ساعت رانندگی کنید باهاش چون این اتفاق میافته شما ماشین رو میگیر که راه بره دیگه اصلی ترین کارشه
حالا اگه کولر و سیستم صوتی و غیره داشته باشه میشه اپشن که تاثیرش تو انتخاب به مراتب پایین تر از نکات فنی هست کسی نمیگه برم فلان ماشین رو بگیرم خوب خنک میکنه میگیری چی میگیم :D
من میگم درسته اولد کیفیت رنگ داره دقت تصویر و عمق رنگ مشکی و کنتراست عالی داره ولی به ریسکش اصلا نمیرزه شما یه پول زیادی بدی بعد هر لحظه استرس داشته باشه

ربطی به بیت ریت هم نداره

من که نمیرم کلا :D کار ریسکی و ارزش این قدر تعریف رو نداره
خیلی سایت ها هم تعریف میکنن ولی همه یک پارچه این مسله رو هم میگن مشکل بزرگیه
منظورم اینکه آش دهن سوزی هم نیست با این گرونی ها و وضعیت گارانتی تو کشور

ربطی به بیت ریت هم نداره

خب فاصله 80 سانت کاملا مشخصه تو تلوزیون 4k تا یه تلوزیون فول اچ دی.
رزولوشن 1080 تقریبا 2.25 برابر 720 هست.
حالا 4k چهار برابره فول اچ دیه.
یعنی 9 برابر 720 هست!! قاعدتا باید کیفیتش کمتر نشون داده بشه.
حتی تو فاصله نزدیک فکر کنم رو سونی هم کیفیت خیلی خوب نباشه. اما دوستان میگن یه سری اپشن نرم افزاری هم داره ک بهتر میکنه اما خودم از نزدیک ندیدم.

من خودم قبل خرید اولد رو یه تی وی سامسونگ 60 اینچ که 4k بود اما مدلش میان رده بود یه ویدئو با کیفیت ها مختلف تست گرفتم که 720 با توجه به فاصله ای ک داشتم برام قابل قبول بود (فکر میکردم دیگه خیلی فاجعست و مثل پخش های صداسیماست اما اینجور نبود!!!) اما از فاصله کمتر از یک متر خوب نبود. و تو گیمی مثل RDR که از فاصله کمتر از نیم متر قشنگ مربع میشد دید رو گیاه ها اما تو فاصله بیشتر برام خیلی خوب بود.
منتها برای تلوزیون 55 فاصله کمتر از 2 متر فکر نکنم خیلی جالب باشه برای محتوایی غیر 4k
اینجا توضیحات جالبی داده درباره تماشا و فاصله که دو فاکتور مهم یکی سایز تی وی و دیگری رزولوشن محتواست
TV Size to Distance Calculator and Science

سلام.
دوستان راهیی هست که بشه تلویزیون دست دوم رو تشخیص داد؟ مثلا نرم افزاری چیزی؟
یا اینکه نشونه هایی داشته باشه که از روی اونها بشه فهمید؟
کلا راهی هست یا فقط از روی تجربه میشه تشخیص داد؟

21 بده سونی 930 بگیر اصل جنس :D یا Q7 سامسونگ هر دو 65 اینچ

اقا باتوجه به فول ال ای دی بون سونی 9000 ارزش خرید بیشتری داره یا سامی Q7
هردو نقاط ضعف و قدرتی دارن و انتخاب واقعا سخته برام ؟!!
پ .ن : این قدر دست دست کردم 930 رو میتونستم بگیرم ولی الان شده 21 تومن :|
قطعا سونی x900e یا f برتری های بیشتری نسبت به q7 سامسونگ داره.تنها برتری سامسونگ اینه که یک مقدار رنگها رو بهتر نشون میده در موارد دیگه سونی بهتر عمل میکنه

بازم میگم کسانی که مدت زیادی تلپیزیون رو روشن میزارن سمت اولد نرن بهتره.
این hud بازی ها هم اکثرا سازنده ها اپشنهایی میزارن که روی اولد به مشکل نخورین ولی بازی مثل ویچر رو متاسفانه نمیشه کاریش کرد ولی بازی مثل god of war میتونید hud بازی رو از صفحه بردارید و با لمس کردن دسته اتوماتیک hud رو برای چند لحظه تو تصویر ببینید ولی بازیی مثل ویچر همچین اپشن هایی نداره متاسفانه.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or