نظر شخصیت قابل احترام ولی الان صبح تا شب من دارم فوتبای میبینم چرا پس ماندگاری نمیبینم؟؟؟
LG هم بیکار بود بره تلویزیون یه بار مصرف بسازه.یه حرفایی میزنید که تن ادیسون تو گور میلرزه
ماندگاری وقتی پیش میاد که مدت زمان طولانی تصویر ثابت باشه که همچین چیزی تو گیم و فوتبال نشدنیه.با 2 ساعت تصویر ثابتم مشکلی پیش نمیاد هر چند که هیچ بازی فوتبالی 2 ساعت نیست.و تو هیچ فوتبالی هم نتیجه رو مدام بالای تصویر ثابت نمیذارن.حتی تو کانالهای ایرانی هم برادرها با تمام نفهمیشون هر چند دقیقه یه بار آرم شبکه رو یه چرخی میدن.
منظورم برند ال جی نبود برادر من سونی هم زده همینه بقیه هم بزنن همینه
منظورم اینکه تکنولوژیش فعلا بهینه نیست یا شاید حتی نشه بهینه کرد که درست بشه کلا منظورم نوع تکنولوژی بود مثلا همین 5 سال پیش سه بعدی بورس بود الان کسی سمتش هم نمیره یا مثال دقیق تر که نوع پنل بود و منسوخ شد پلاسما
با وجود رنگ دقیق تر و کنتراست بهتر به دلیل گرمای در حد اندازه یه محصول گرمایشی
کلا تکنولوژیش منسوخ شد و هیچ شرکتی جز پاناسونیک خیلی وقته پلاسما ندیدم بزنه البته مشل های دیگه هم داشت ولی علت اصلی گرما و راندمان پایین بودش
با ادیسون بدبخت چی کار داری
خوب ال جی یا هر برندی مشکل رو میدونه که برنامه ریکاوری هم میزاره دیگه
تو فوتبال اگه نشه ( مثال اشتباه
) تو گیم صد در صد میشه نمونش
لینک
اون اقایی که مشکل ماندگاری داشت oled رو وصل کرده به pc به عنوان مانیتور استفاده کرده که عقل سالم هیچوقت چنین کاری نمیکنه
با تمام احترام به شما ولی این حرف حرف درستی نیست من تلوزیون میگیرم که ازش تصویر بگیرم دیگه کار تلوزیون غیره اینه ؟ حالا تصویر هرچی باشه
مثل اینکه شما ماشین بگیری بعد شرکتش بگه شما حق ندارین بیشتر از فلان ساعت رانندگی کنید باهاش چون این اتفاق میافته شما ماشین رو میگیر که راه بره دیگه اصلی ترین کارشه
حالا اگه کولر و سیستم صوتی و غیره داشته باشه میشه اپشن که تاثیرش تو انتخاب به مراتب پایین تر از نکات فنی هست کسی نمیگه برم فلان ماشین رو بگیرم خوب خنک میکنه میگیری چی میگیم
من میگم درسته اولد کیفیت رنگ داره دقت تصویر و عمق رنگ مشکی و کنتراست عالی داره ولی به ریسکش اصلا نمیرزه شما یه پول زیادی بدی بعد هر لحظه استرس داشته باشه
ببین من از 360 پخش کردم تا 2160 تو b7 خودم
متاسفانه الجی فقط و فقط 2160 رو خوب پخش میکنه
هرچی رزولوشن میاد پایینتر فرایند up-scaling تو الجی بیشتر به مشکل میخوره
من سریال ترکی 720 تو سامسونگ سری 8 اونم 5 سال پیش مثل کریستال با وضوح کامل پخش میکنم
ولی تو الجی تو پخش 720 به مشکل میخورم
تصویر واقعا تار و ناواضح هست
البته فاصله من از تی وی 80 سانت هست
شما اگه 2 متری تی وی بشینی شاید متوجه نشی
ربطی به بیت ریت هم نداره
بیت ریت نویز رو کنترل میکنه نه رزولوشن رو
اگر از برن این میترسی سمت اولد نرو.
اگر ABL یا همون کم شدن دفعتا روشنایی اذیتت میکنه سمت اولد نرو
اولد فقط و فقط مشکی عمیق داره
اگر رنگ اشباع شده دوست داری سمت اولد نرو
من که نمیرم کلا
کار ریسکی و ارزش این قدر تعریف رو نداره