خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان سلام
آقا یه مشکل دارم که نهایتش یه سوال میشه
B7 من برن این شده بود یه کوچولو
اونم تو 2 ساعت استفاده به عنوان مونیتور برای PC
خودش یه پروگرام داره که خاموش میشه تی وی و برن این رو ریست میکنه
3 بار این کار رو کردم تا مشکل برطرف شد
ولی خوب این باعث شد دفعه بعد برای پی سی اولد نگیرم
البته اینی که تو 2 ساعت اینجوری شده هم جای بحث داره
الان سوال اینه که سامسونگ امسال رقیب قدر در برابر اولد داره یا نه ؟
ممنونم
سایت hdtvtest یک مقایسه کنار هم از q9fn و lg c8 گذاشته.اونو ببین به جوابت میرسی

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان هرچقدر تلاش کردم یه کلیتی از مشخصات فنی MU7980 سامسونگ به دست بیارم نشد، ظاهرا ایران اینو منتاژ کرده و هیچ کس نمیدونه حتی چه پنلی توشه !! خب لامصبا یه 4 تا مشخصات فنی هم بذارید همه خریدارا که بوق نیستن
حالا با توجه به سایت rtings فرض کنیم این مدل منتاژ ایران یه چیزی تو مایه های MU7000 یا KU7000 باشه
Samsung MU7000 vs Samsung KU7000 Side-by-Side TV Comparison

چیزی که خیلی توی ذوقم زد روشنایی این TV هست، یه مدل 340 هست و یکی دیگه 250 !! والا مانیتور لپ تاپم که خیلی چیز شاخیم نیست روشناییش بالاتره (دور و بر 280)
حالا نمیدونم چطوری HDR با یه همچین روشنایی کمی پیاده سازی شده؟! تا جایی که اطلاع دارم توی پنل های مختلف به جز OLED ها، به یه روشنایی، حداقل در حد 400 یا بالاتر نیازه برای پیاده سازی HDR به شکل مطلوبش

بعد یه سوالم اینکه دوستانی که از مانیتور به سمت TV کوچ کردن با مشکل Input Lag و Response Time بالا مواجه نشدن ؟؟ ینی در واقع بعد از استفاده از TV تو ذوق نمیزنه این دو مورد ؟!
کلا برای گیم پیشنهاد میشه مهاجرت از یه مانیتور TN به TV ؟

دوستان سلام
ممنونم
مهندس از OLED به عنوان مانیتور استفاده نمیکنن!!

دوستان هرچقدر تلاش کردم یه کلیتی از مشخصات فنی MU7980 سامسونگ به دست بیارم نشد، ظاهرا ایران اینو منتاژ کرده و هیچ کس نمیدونه حتی چه پنلی توشه !! خب لامصبا یه 4 تا مشخصات فنی هم بذارید همه خریدارا که بوق نیستن
حالا با توجه به سایت rtings فرض کنیم این مدل منتاژ ایران یه چیزی تو مایه های MU7000 یا KU7000 باشه

چیزی که خیلی توی ذوقم زد روشنایی این TV هست، یه مدل 340 هست و یکی دیگه 250 !! والا مانیتور لپ تاپم که خیلی چیز شاخیم نیست روشناییش بالاتره (دور و بر 280)
حالا نمیدونم چطوری HDR با یه همچین روشنایی کمی پیاده سازی شده؟! تا جایی که اطلاع دارم توی پنل های مختلف به جز OLED ها، به یه روشنایی، حداقل در حد 400 یا بالاتر نیازه برای پیاده سازی HDR به شکل مطلوبش

بعد یه سوالم اینکه دوستانی که از مانیتور به سمت TV کوچ کردن با مشکل Input Lag و Response Time بالا مواجه نشدن ؟؟ ینی در واقع بعد از استفاده از TV تو ذوق نمیزنه این دو مورد ؟!
طبق استاندارد بین المللی uhd استاندارد روشنایی برای oled ها 550 نیت وبرای led ها 1000 نیت روشنایی برای hdr لازمه

طبق استاندارد بین المللی uhd استاندارد روشنایی برای oled ها 550 نیت وبرای led ها 1000 نیت روشنایی برای hdr لازمه

پس یه جورایی میشه گفت HDR اینجور TV ها بیشتر روی کاغذ و برچسب تلویزیون معنی داره، در عمل هیچی

الان خیلی از مانیتورای SDR گیمینگ توپ، روشنایی شون دور بر 350 450 هست، چطوری عمق رنگ 10 بیت و تصویر HDR میخواد روی روشنایی 250 350 خودشو نشون بده!

پس با این اوصاف چون بودجم به TV های گرون قیمت نمیرسه کلا بیخیال HDR بشم سنگین ترم

پس یه جورایی میشه گفت HDR اینجور TV ها بیشتر روی کاغذ و برچسب تلویزیون معنی داره، در عمل هیچی

الان خیلی از مانیتورای SDR گیمینگ توپ، روشنایی شون دور بر 350 450 هست، چطوری عمق رنگ 10 بیت و تصویر HDR میخواد روی روشنایی 250 350 خودشو نشون بده!

پس با این اوصاف چون بودجم به TV های گرون قیمت نمیرسه کلا بیخیال HDR بشم سنگین ترم
تو oled ها چون که هر پیکسل جداگانه خاموش و روشن میشه برعکس led ها کنتراست به مرتب بهتری رو به نمایش میزاره وهمچنین برجستگیها رو کاملا نشون میده تو حالت hdr مقدار 550 کافی هستش ولیرled ها این مورد رو نمیتونن کتمل به نمایش بزارن به همین خاطر روشنایی بیشتری نیاز دارن

اقا کد گذاری ها فرق داره توی‌مناطق مختلف جهان حتی امریک و اروپا.اینا سری ۷ هستن ولی خاورمیانه،سایت رسمی‌هم دارن بزنی توی‌نت سامسونگ خاورمیانه رو مساره مشخصاتش هم‌نوشته شده.
———-
بتز دوباره یه سری ویروس سونی فن اومدن توی تاپیک یه سری فن‌بوی بحث های قدیمی‌رو‌باز‌کنن.سونی زیر x9000 خریدن حماقته محضه وسلام.

• Like
Reactions: Sir Daniel
دوستان سلام
ممنونم

متاسفانه این مشکل برن این در اولد خیلی بوجود میاد..دو نوعم داره که موقت و دائمی هست..که شانس آوردی مال شما موقت بوده و با نرم افزار خود تی وی درست شده..
اگر دائمی باشه به هیچ عنوان درست نمیشه..
من خودم دو مورد از این مشکل دیدم که دائمی بود و درست بشو هم نیستن..

کلا خرید اولد با وجود این مشکل بزرگ الان عقلانی نیست و ریسک هست..
حتی در زومیت هم در این مورد جدیدا مطلب نوشتن که حتمن مطالعه اش کن..
تا اونجا که میتونی از تی وی مراقبت کن و نکات گفته شده رو رعایت کن که انشالا براش مشکلی پیش نیاد..

با این اوصاف و وضعیت ، همون X800E خریداری بشه بهتره ... حداقل موتور پردازشی تصویر بهتری داره ... گیم مود بهتر و رنگهای بهتری نشون میده ... عمق رنگ مشکیش هم قابل قبوله
صد در صد این مدل راضیت میکنه..هیچ برندی عمق رنگ و موتور پردازش سونی رو نداره..
مدل 49 اینچ همین سری رو من از نزدیک باهاش کار کردم خیلی تصویرش راضی کننده بود..
زاویه دید خیلی خیلی بهتری هم نسبت به پنل va داره که حسن بزرگی به حساب میاد..

در کل هر چی میخری مونتاژ داخل نخر که پشیمون میشی..فقط سونی مالزی بخر

Last edited by a moderator:

البته محتوای sdr قضیش فرق میکنه کلا
اینم در نظر داشته باش اگر روشنایی بالا باشه ولی کنترلی روی این روشنای نباشه که به درد نمیخوره!!!!به همین خاطر میگن oled ها تو این قضیه کنترل روشنایی و کنتراست حرف اول رو میزنن.بعد از oledها led هایی که full aray هستن میتونن این کنترل کردن روشنایی رو انجام بدن اما باز به خوبی oled ها نیستن.
شما اگر پول oled ندارید و عاشق مانیتور هستید باید یک مانیتور full aray بگیرید که فکر کنم گرون هم باشن

• Like
Reactions: Sir Daniel
من اصلا عاشق مانیتور نیستم، فقط دنبال یه کیفیت رنگ + HDR خوب برای فیلمای 4K و گیم هستم، اما بیشتر از 3 واقعا نمیتونم هزینه کنم
در کل میخوام ببینم با این قیمت آدم کلا بیخیال بشه یا اینکه نه میشه یه چیز قابل قبولی خرید؟

مانیتور فعلیم LG 2261 هست (9 ساله دارمش!) که دیگه با استانداردای امروزی سیاه سفید محسوب میشه فکر کنم:D.

تا 3 تومن تو این وضع قیمتها فقط پایین رده های سامسونگ و LG میشه بگیری البته مال سامی بهتره

مهندس از OLED به عنوان مانیتور استفاده نمیکنن!!

من از هر چیزی به عنوان هرچیزی استفاده میکنم
وقتی تصویر میده پس میشه به عنوان مونیتور هم ازش استفاده کرد
اگر قیمتها همین 8 تومن ثابت میموند حاضر بودم ریسک کنم و سالی 2 تا اولد بسوزونم و باز به جای مونیتور ازش استفاده کنم
ولی اولد 2 تا ایراد بزرگ داره
ABL
Burn In
این 2 تا باعث شده نخوام دوباره بعنوان مونیتور ازش استفاده کنم و البته این قیمتهای فضایی
البته به درد Upscaling هم نمیخوره این اولد
من هم b7 تست کردم هم c7 .پنلهاشون عین هم
720p و 1080p توشون آشغال به تمام معنا هستن

متاسفانه این مشکل برن این در اولد خیلی بوجود میاد..دو نوعم داره که موقت و دائمی هست..که شانس آوردی مال شما موقت بوده و با نرم افزار خود تی وی درست شده..
اگر دائمی باشه به هیچ عنوان درست نمیشه..
من خودم دو مورد از این مشکل دیدم که دائمی بود و درست بشو هم نیستن..

کلا خرید اولد با وجود این مشکل بزرگ الان عقلانی نیست و ریسک هست..
حتی در زومیت هم در این مورد جدیدا مطلب نوشتن که حتمن مطالعه اش کن..
تا اونجا که میتونی از تی وی مراقبت کن و نکات گفته شده رو رعایت کن که انشالا براش مشکلی پیش نیاد..

سلام عزیز
والله تو 2 ساعت بوجود اومد واسه همین برام جالب بود
نرم افزار BW Monitor اون پایین واسه خودش داشت کار میکرد منم با فایر فاکس مشغول بودم
یهو دستم خورد صفحه تمام صفحه شد دیدم ای دل غافل برن این دارم
3 بار ریست کردم وضعیت بهتر شد
ولی یک هفته طول کشید تا کاملا برطرف بشه

در مورد نخریدنش هم
والله آپشن دیگه ای نست آخه که این کیفیت رو بده
سونی که با اون قیمت به درد خودش میخوره
سامسونگ هم جنس قابل داری نداره البته محسن یدونه حرفی زد در مورد مقایسه باید برم اونو ببینم
من فکر میکردم اگه اولد بگیرم دیگه از خرید جنس جدید بی نیاز میشم ولی گویا اینجوری نبوده

من از هر چیزی به عنوان هرچیزی استفاده میکنم
وقتی تصویر میده پس میشه به عنوان مونیتور هم ازش استفاده کرد
اگر قیمتها همین 8 تومن ثابت میموند حاضر بودم ریسک کنم و سالی 2 تا اولد بسوزونم و باز به جای مونیتور ازش استفاده کنم
ولی اولد 2 تا ایراد بزرگ داره
ABL
Burn In
این 2 تا باعث شده نخوام دوباره بعنوان مونیتور ازش استفاده کنم و البته این قیمتهای فضایی
البته به درد Upscaling هم نمیخوره این اولد
من هم b7 تست کردم هم c7 .پنلهاشون عین هم
720p و 1080p توشون آشغال به تمام معنا هستن

محتوایی ک پخش میکنی(720 و 1080) چه کیفیتی داره؟
من 1080 ک روش عالی بود تست کردم و 720 هم بدک نبود منتها یه فیلم خیلی بیت ریت پایین بود.
البته هنوز وقت نکردم 1080 های 10bit تست بگیرم ببینم فرقش با 1080 معمولی چطوره.

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
سلام دوستان تا 20 میلیون بهترین تی وی که می شه گرفت چیه سایز 75 اگر نشد 65
بهترین کیفیت تصویر sdr و hdr رو oled ها بهت میدن ولی
بستگی به محیط و قرار گیری موقعیت و کاربری که از تلویزیون میگیری باید انتخاب کنی.
اگر تلویزیون رو تو اتاق پر نور نگاه میکنی برو سمت led ولی اگر تو اتاق تاریک نگاه میکنی oled بهترین گزینست و بهترین کیفیت تصویر رو بهت میده
و یک نکته دیگه اینکه اگر تلویزیون رو ساعت های زیادی روشن میکنی باز led بهتره چون oled ها ریسک burn in دارن.
بهترین led ها
سونی x930e
سامسونگ q9fn
بهترین oled ها
الجی c8 در صورت موجود نبودن مدل سال قبل b7 یا c7
سامسونگ x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or