nihilnigritude
کاربر سایت
مبارک باشه رفیقسلام
43 اینچ حدود 2700 شد
این عکس جعبش که روش نوشتن سری 7 عکسای خودشم بزارم میشه کیفیت دوریینم نه کیفیت تصویر TV اگه تست یا حالت خاصی مدنظرته بگو عکس بگیرم
View attachment 90081
مبارک باشه داداش....حالشو ببری ...فقط اطلاعی از نوع پنل تلوزیونت داری؟درود
سامسونگ 7980 من هم دیروز رسید. یسری تست باهاش انجام دادم که راضی کننده بود برام. استفاده من از TV بعنوان مانیتور برای pc و فیلم دیدن هست و گیم با ps4 pro ،قبلش هم از lcd 1080p سامسونگ داشتم.
کارت گرافیک pc_م هم تا رزلوشن 1080p ساپورت میکنه
در پخش فیلمهای 720 و 1080 که معمولا x265 دانلود میکنم کیفیت بخشش خوبه حتی در پخش سریال 720p.. اما خیلی بهتر از tv قبلیم نیست
هارد اکسترنال 4tb با فرمت xFAT راحت بهش وصل شد و ویدیوهای hdr 4k هم با بیتریت بالا راحت پخش شد
پخش ویدئو های 4k hdr هم کیفیتش خوبه
روی tv قبلیم خاطرم هست اولین باری که مووی نایت گذاشتیم با بچه ها و فیلم اکشن 1080p روش گذاشتم همه برای چند لحظه خشکشون زد اما این تغییر کیفیتی که در پخش 4k hdr داره در اون حد نبود برام که WAOOOبشم!
اسپیکراشم بد نیست برای منی که فعلا دست نگرداشتم تا بودجه بهتری داشته باشم برای خرید سیستم صوتی راضی کنندس.
اما مهمترین قسمت تست با ps4 pro
فقط فرصت شد GOD OF WAR در 4k hdr تست کنم میتونم بگم عالی بود کیفیت خیلی خوب، hdr هم عالی تصویر هم در حالت داینامیک گذاشتم فقط یمقدار شارپنز دیفالتشو افزایش دادم هیچ لگو تاخیری هم دیده نمیشه تجربه خیلی متفاوتی هست نسبت به TV قبلیم.
درکل با بودجه پایین فکر میکنم بهترین گزینه موجود هست و ارتقاع از 1080p به 4k hdr برای گیمینگ به این مدل توصیه میشه./
ممنون.بتلفیلد رو ندارم متاسفانهمبارک باشه
اگر وقت کردید لطفا بتلفیلد 1 رو اگر دارید رو حالت دالبی ویژن با hdr برای مقایسه تست کنید
تو سامسونگها سری 7 mu یا ku خوبن.سونی چیز خوبی گیرت نمیاددوستان الان tv 4k برای ps4pro بین 3 تا 3.5 چه مدل هایی گیر میاد سایز هم مهم نیست
TCL با این که نمیشناسمش ولی ظاهرا برند خوبیه و تو خیلی از برسی ها مدل های ازش نام برده شده که بهترین پرفورمنس رو برا پلی 4 دارندوستان الان tv 4k برای ps4pro بین 3 تا 3.5 چه مدل هایی گیر میاد سایز هم مهم نیست
داش محسن یکی از دوستان گیمر میخواد تی وی بخره ...همین سری ۷ رو بهش گفتم بخره ... اینایی ک تو سایت بانه هست پنل VA هست؟ بعد درسته سایز ۴۳ پنل ips هست؟تو سامسونگها سری 7 mu یا ku خوبن.سونی چیز خوبی گیرت نمیاد
قبل برق رفتن روشن بوده باشه عاديهسلام
دوستان تلویزیون ما بعد از اینکه برق قطع و وصل میشه ، خود به خود روشن میشه !
مخواستم بدونم تنظیم خاصی داره ؟!
Samsung mu7970
دوميدوستان اهل فن کدام از این دو مدلtvبهتره؟
43UJ752V
43MU7980
تو سایت رتینگز گفته همه سایزهاش از یک پنل استفاده میکنن.من ku6300 رو میگم مه همون 7970 ایرانی هستشداش محسن یکی از دوستان گیمر میخواد تی وی بخره ...همین سری ۷ رو بهش گفتم بخره ... اینایی ک تو سایت بانه هست پنل VA هست؟ بعد درسته سایز ۴۳ پنل ips هست؟
متاسفانه تو بازار حضوری هم اصلا سامسونگ بدون گارانتی سام سرویس وجود نداره ...
درسته سری ۷ مونتاژی ایران پنل ips هست؟
سری ۷ مد نظر نیست.حتی mu همنیست ku هستند.از نمایندگیشون که پرسیدم گفتن 7980 سری 7 هست و همون mu7000
شما منبع یا دلیلی داری درمورد اینکه mu6300 هستن؟