خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
اکثر محصولات سامسونگ تو ایران همینطوریه محدود به این مدل نیست tvـهای سامسونگ که تو بازار هست گوگل کن فقط انحصاری ایرانِ! Mu7970 7980
اون tv ها مدل اصلیشون و جهانیشون MU 6300 هست ولی این سیستم صوتی رو هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم!

• Like
Reactions: nihilnigritude
دوستان عزیز تا ۴ تومن برا گیم چی پیشنهاد میدید؟؟ سایز مهم نیست ... ولی ترجیحا سایز کوچک
بعد اینکه تلوزیون گارانتی دار تا ۴ تومن پنل VA از سامسونگ چیزی گیر میاد؟

چنتا از دوستان اینجا گفته بودن سایز 43 mu7000 پنلش ips هست
7970 و 7980 طبق گفته ی نمایندگی سام سرویس پنلش VA و همون mu7000 که تو ایران سام سرویس با این اسم تولید میکنه ، چنتا از نظرات خریداراش هم تو نت دیدم از زاویه دیدش گله مند بودن به همین دلیل احتمال میدم پنلش VA باشه

اون tv ها مدل اصلیشون و جهانیشون MU 6300 هست ولی این سیستم صوتی رو هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم!

از نمایندگیشون که پرسیدم گفتن 7980 سری 7 هست و همون mu7000
شما منبع یا دلیلی داری درمورد اینکه mu6300 هستن؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: IMANOKA
دوستانی که فیلم 4k میبینند کدومشون شده یه فیلم رو تو دو نسخه دانلود کنه و کیفیتش رو ببینه؟ یعنی نسخه اول که بیت ریت اصلی هست و حدود 50-60 بیت ریت هست و دومی بیت ریت فیلمای انکود سشده که حدودا 15-25 هستند.؟ تفاوت خیلی فاحشه؟

دوستانی که فیلم 4k میبینند کدومشون شده یه فیلم رو تو دو نسخه دانلود کنه و کیفیتش رو ببینه؟ یعنی نسخه اول که بیت ریت اصلی هست و حدود 50-60 بیت ریت هست و دومی بیت ریت فیلمای انکود سشده که حدودا 15-25 هستند.؟ تفاوت خیلی فاحشه؟
من فقط یبار یادمه اتفاقی 2 تا نسخه دانلود کردم
اوناییکه انکود شدن ینموره نویز مشهود هست توشون نسبت به بیت ریت بالا ها
شما سعی کنین اصلیه رو دانلود کنین

دوستان عزیز این مدل ۴۳ اینچ Samsung MU7000 ک سایت بانه ای داره میفروشه با قیمت نزدیک به ۳۳۰۰ پنلش چیه؟؟

اطلاعات رسمی ازش موجود نیست چنتا از دوستان اینجا گفتن برخلاف سایر سایزهای این سری 43 پنلش ips هست

• Like
Reactions: Xenon360
دوستان اطلاعی دارید سری NU سامسونگ کی به بازار ما میاد ؟
بده با تلاش های فراوان از سونی متوجه شدم احتمالا مهر حدودا سری 2018 هاش میاد و احتمال بسیار بالا سامی و ال جی و غیره هم همون حدود ها میان اگه اتفاق عجیب غریب نیافته :|
مثلا شهای سنگ نزنه به ایران :|

• Like
Reactions: mohammad2023
بازی god of war روی b7 تست 4k و hdr کردم.
قشنگ hdr گرافیک رو از این رو به اون رو میکنه:o
اخرین ما و انچارتد 4 رو تست کردم ولی این god یک چیز دیگست کیفیت hdr این بازی.
مبارک باشه
اگر وقت کردید لطفا بتلفیلد 1 رو اگر دارید رو حالت دالبی ویژن با hdr برای مقایسه تست کنید

درود
سامسونگ 7980 من هم دیروز رسید. یسری تست باهاش انجام دادم که راضی کننده بود برام. استفاده من از TV بعنوان مانیتور برای pc و فیلم دیدن هست و گیم با ps4 pro ،قبلش هم از lcd 1080p سامسونگ داشتم.

کارت گرافیک pc_م هم تا رزلوشن 1080p ساپورت میکنه
در پخش فیلمهای 720 و 1080 که معمولا x265 دانلود میکنم کیفیت بخشش خوبه حتی در پخش سریال 720p.. اما خیلی بهتر از tv قبلیم نیست

هارد اکسترنال 4tb با فرمت xFAT راحت بهش وصل شد و ویدیوهای hdr 4k هم با بیتریت بالا راحت پخش شد
پخش ویدئو های 4k hdr هم کیفیتش خوبه

روی tv قبلیم خاطرم هست اولین باری که مووی نایت گذاشتیم با بچه ها و فیلم اکشن 1080p روش گذاشتم همه برای چند لحظه خشکشون زد اما این تغییر کیفیتی که در پخش 4k hdr داره در اون حد نبود برام که WAOOOبشم!

اسپیکراشم بد نیست برای منی که فعلا دست نگرداشتم تا بودجه بهتری داشته باشم برای خرید سیستم صوتی راضی کنندس.

اما مهمترین قسمت تست با ps4 pro
فقط فرصت شد GOD OF WAR در 4k hdr تست کنم میتونم بگم عالی بود کیفیت خیلی خوب، hdr هم عالی تصویر هم در حالت داینامیک گذاشتم فقط یمقدار شارپنز دیفالتشو افزایش دادم هیچ لگو تاخیری هم دیده نمیشه تجربه خیلی متفاوتی هست نسبت به TV قبلیم.

درکل با بودجه پایین فکر میکنم بهترین گزینه موجود هست و ارتقاع از 1080p به 4k hdr برای گیمینگ به این مدل توصیه میشه./

آخرین ویرایش:
درکل با بودجه پایین فکر میکنم بهترین گزینه موجود هست و ارتقاع از 1080p به 4k hdr برای گیمینگ به این مدل توصیه میشه./
سلام رفیق مبارکت باشه چند قیمت خریدین؟ و چند اینچه؟ اگر میشه یه چند تا عکس ازش بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or