FaRziN SiLVeR
کاربر سایت
مگر با خروجی انالوگ و هدفون انتطار سیستم صوتی دارید.!!!!؟درود
43mu7970 , 7980 خروجی صدای RCA یا همون ۲ فیش آنالوگ برای اتصال به اسپیکر دارن ؟
آپدیت! :
خب این سری خروجی انالوگ نداره یعنی علاوه بره هزینه حدود 3 تومن برای تی وی +1500 هم باید برای سیستم صوتی که ورودی اپتیکال داشته باشه هزینه کنید!
مگر با خروجی انالوگ و هدفون انتطار سیستم صوتی دارید.!!!!؟
سیستم صوتی متاسفانه هزینه زیادی طلب میکنه که با این اوضاع دلار از فکرش بیاید بیرون
البته دوستان فقط به تصویر توجه میکنن و صدا رو بیخیال شدن که اشتباه بزرگی مرتکب میشن.از نظر خودم که یک سیستم سینمایی پیشرفته دارم نصف لذت فیلم و گیم به صدای با کیفیته
اشتباهت همینجاست،به سیستمصوتی با اپتیکال نیازی نداری،یه سیستمصوتی بگیر که با hdmi و arc سازگار باشه،صدا روبا hdmi میگیری.منمسره اینموضوع خیلیقاطیبودممخصوصا که هومتیترسونیدارم و فکر میکردمنمیتونم ازشسود ببرمدیگه.ولی با hdmi اوکی شد وفوقراضیمدرود
43mu7970 , 7980 خروجی صدای RCA یا همون ۲ فیش آنالوگ برای اتصال به اسپیکر دارن ؟
آپدیت! :
خب این سری خروجی انالوگ نداره یعنی علاوه بره هزینه حدود 3 تومن برای تی وی +1500 هم باید برای سیستم صوتی که ورودی اپتیکال داشته باشه هزینه کنید!
داداش شما یه مانیتور بگیر یا یه تیوی ۷۲۰ پی.رویتیوی۷۲۰ فکر کنم راضی تر باشی چون لامصب ps3 بیشتر جاها 720 نیتیو همنیست بازیهاشدوستان سلام
میخوام ps3 کپی خور بگیرم و بازی های قدیمی رو روی اون بازی کنم
چون سیستم ندارم و به لطف انویدیا هم تا 1 سال حداقل سیستم نخواهم داشت
الان مشکل من :
تلویزیون بنده LG B7 هست
از هر نظر عالیه ولی تو up - scaling هیچ تلویزیونی درست برام کار نکرده
میخوام یدونه Full HD بگیرم
الان تو بازار چی از همه بهتره ؟
سایز هم الان B7 من 55 هست منتها این جدیده رو میخوام اگه بشه کوچیکتر بگیرم که رو میز جا بشه
نمیدونم 32 گیر میاد یا نه
تو خونه یدونه سامسونگ سری ES 8880 دارم عااااااالیه
تو حتی 1080p ها از B7 هم سرتره
رنگ مشکیش هم عالیه
نمیدونم چیزی تو این حد سایز کم میتونم پیدا کنم یا نه ؟
ممنونم از لطفتون
الان dts 5.1 از فشردگی کمتری نسبت به dolby برخورداره.البته با کابل نوری.اسپیکر یا هوم تیتری که دالبی پرولوجیک هست میتونه صدا واقعی 5.1 پخش کنه یا یک شبیه سازی از استریو هست؟
برای داشتن صدای ۵.۱ واقعی باید اسپیکر یا هوم تیتر حداقل چه سیستمی یا ورژنی از دالبی داشته باشه؟
تاپیک سیستم صوتی بسکه سوتو کوره همینجا پرسیدم!
عزیز سوال من چیز دیگه ای بودالان dts 5.1 از فشردگی کمتری نسبت به dolby برخورداره.البته با کابل نوری.
حتی اگه 5.1 واقعی پخش کنه ارزش نداره چون مونتاژه شما اسمشو تو گوگل سرچ کنی هیچ سایت خارجی نداره این مدل رو!!عزیز سوال من چیز دیگه ای بود
هوم تیترهایی که تو بازار از قبل بوده و هست و ورودی صدای اپتیکال دارن امکان پخش صدای واقعی 5.1 دارن یا یک شبیه سازی صدای فراگیر از استریو هستن؟
مدل مورد نظرم samsung ht-c345 هست که تولید چند سال پیشه و در مشخصاتش فقط به دالبی پرولوجیک۲ اشاره کردن ، اینطوری که از تعریف دالبی پرولوجیک۲ دستگیرم شده اینه که یک سیستم شبیه سازی صدای فراگیر از صدای استریو هست... توی دیجیکالا مشخصات این مدل موجوده اگر امکانش هست بیینید
اکثر محصولات سامسونگ تو ایران همینطوریه محدود به این مدل نیست tvـهای سامسونگ که تو بازار هست گوگل کن فقط انحصاری ایرانِ! Mu7970 7980حتی اگه 5.1 واقعی پخش کنه ارزش نداره چون مونتاژه شما اسمشو تو گوگل سرچ کنی هیچ سایت خارجی نداره این مدل رو!!