اون tv ها مدل اصلیشون و جهانیشون MU 6300 هست ولی این سیستم صوتی رو هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم!اکثر محصولات سامسونگ تو ایران همینطوریه محدود به این مدل نیست tvـهای سامسونگ که تو بازار هست گوگل کن فقط انحصاری ایرانِ! Mu7970 7980
اون tv ها مدل اصلیشون و جهانیشون MU 6300 هست ولی این سیستم صوتی رو هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم!اکثر محصولات سامسونگ تو ایران همینطوریه محدود به این مدل نیست tvـهای سامسونگ که تو بازار هست گوگل کن فقط انحصاری ایرانِ! Mu7970 7980
دوستان عزیز تا ۴ تومن برا گیم چی پیشنهاد میدید؟؟ سایز مهم نیست ... ولی ترجیحا سایز کوچک
بعد اینکه تلوزیون گارانتی دار تا ۴ تومن پنل VA از سامسونگ چیزی گیر میاد؟
اون tv ها مدل اصلیشون و جهانیشون MU 6300 هست ولی این سیستم صوتی رو هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم!
من 7970 رو گفتماز نمایندگیشون که پرسیدم گفتن 7980 سری 7 هست و همون mu7000
شما منبع یا دلیلی داری درمورد اینکه mu6300 هستن؟
من 7970 رو گفتم
در مورد 7980 اطلاعی ندارم
دوستم ٧٩٨٠ گرفته منوش مثل سري ٦ بود.از نمایندگیشون که پرسیدم گفتن 7980 سری 7 هست و همون mu7000
شما منبع یا دلیلی داری درمورد اینکه mu6300 هستن؟
من فقط یبار یادمه اتفاقی 2 تا نسخه دانلود کردمدوستانی که فیلم 4k میبینند کدومشون شده یه فیلم رو تو دو نسخه دانلود کنه و کیفیتش رو ببینه؟ یعنی نسخه اول که بیت ریت اصلی هست و حدود 50-60 بیت ریت هست و دومی بیت ریت فیلمای انکود سشده که حدودا 15-25 هستند.؟ تفاوت خیلی فاحشه؟
دوستان عزیز این مدل ۴۳ اینچ Samsung MU7000 ک سایت بانه ای داره میفروشه با قیمت نزدیک به ۳۳۰۰ پنلش چیه؟؟

بده با تلاش های فراوان از سونی متوجه شدم احتمالا مهر حدودا سری 2018 هاش میاد و احتمال بسیار بالا سامی و ال جی و غیره هم همون حدود ها میان اگه اتفاق عجیب غریب نیافتهدوستان اطلاعی دارید سری NU سامسونگ کی به بازار ما میاد ؟

مبارک باشهبازی god of war روی b7 تست 4k و hdr کردم.
قشنگ hdr گرافیک رو از این رو به اون رو میکنه
اخرین ما و انچارتد 4 رو تست کردم ولی این god یک چیز دیگست کیفیت hdr این بازی.
سلام رفیق مبارکت باشه چند قیمت خریدین؟ و چند اینچه؟ اگر میشه یه چند تا عکس ازش بگیردرکل با بودجه پایین فکر میکنم بهترین گزینه موجود هست و ارتقاع از 1080p به 4k hdr برای گیمینگ به این مدل توصیه میشه./