Yaser.moghdm
کاربر سایت
خب بنظرتون LG 24MP59G Full HD IPS LED چطوره؟سونی مانیتور نداره:/
بودجم در حد 1 تومن
خب بنظرتون LG 24MP59G Full HD IPS LED چطوره؟سونی مانیتور نداره:/
والا با این بودجه مگه چیز دیگه ای هم میشه گرفت؟خب بنظرتون LG 24MP59G Full HD IPS LED چطوره؟
بودجم در حد 1 تومن
دوستان کابل HDMI 2.0 یا 2.1 رو باید از کجا خرید؟!
اصلا جایی ذکر میشه این مشخصه کابل؟
اینایی که مغازه ها دارن که اصلا هیچی ندارن
دوستان کابل HDMI 2.0 یا 2.1 رو باید از کجا خرید؟!
اصلا جایی ذکر میشه این مشخصه کابل؟
اینایی که مغازه ها دارن که اصلا هیچی ندارن
به هیچهنوان چون پنل ips هست!
صد در صد این مدل راضیت میکنه..هیچ برندی عمق رنگ و موتور پردازش سونی رو نداره..
مدل 49 اینچ همین سری رو من از نزدیک باهاش کار کردم خیلی تصویرش راضی کننده بود..
زاویه دید خیلی خیلی بهتری هم نسبت به پنل va داره که حسن بزرگی به حساب میاد..
در کل هر چی میخری مونتاژ داخل نخر که پشیمون میشی..فقط سونی مالزی بخر
به قول سرهنگ کجا میری برادر ب ایستکابل hdmi که ver نداره 1 کابل برند به شرطی که اصل باشه حله البته بعضی از چینی بی نام ها هم 4k 60 می دن. کابل با پهنای 48 گیگ هم که من تا به حال خارج از ایرانم ندیدم چه برسه به ایران اگرم باشه شاید مانستر زده باشه به پول ما احتمالا نزدیک 1 تا 2 ملیون باید اب بخوره
متاسفانه تو این تاپیک زیادی جو رو شلوغش کردن علیه ips ...
دیروز رفتیم تو یه مغازه نزدیک ب ۲۰ تا مدل تلوزیون گذاشته بود برا نمایش ...7980 و X700E هم کنار هم بودن ...
X700 ب اون داغونی رنگایی ک نشون میداد شرف داشت ... X800E که هنوز بهتره ... چون نور مغازه هم کافی بود ، حتی توی عمق رنگ مشکی هم تفاوتی نداشتن ...ولی خب توی نور کم حتما تفاوت توی عمق رنگ مشکی هست ...ولی بازم مشکی ips قابل قبوله
توی بحث کنتراست هم فقط تو نقاط تاریک تصویر تفاوت دیده میشد اونم در حد برتری ۱۵ درصدی ...حتی این رفیقمم ک همرام بود متوجه ناچیز بودن تفاوت شد ... من تصمیم رو کاملا واگذار کرده بودم ب خودش ... دیگه خودش گفت رنگهای بهتر و پردازش بهتر تصویر رو فدای این یذره تفاوت ک ناشی اختلاف کنتراست ک روی کاغذ هست رو نمیکنم ...
نه عزیزماینجوری که میگینیست مخصوصا x700!!!!متاسفانه تو این تاپیک زیادی جو رو شلوغش کردن علیه ips ...
دیروز رفتیم تو یه مغازه نزدیک ب ۲۰ تا مدل تلوزیون گذاشته بود برا نمایش ...7980 و X700E هم کنار هم بودن ...
X700 ب اون داغونی رنگایی ک نشون میداد شرف داشت ... X800E که هنوز بهتره ... چون نور مغازه هم کافی بود ، حتی توی عمق رنگ مشکی هم تفاوتی نداشتن ...ولی خب توی نور کم حتما تفاوت توی عمق رنگ مشکی هست ...ولی بازم مشکی ips قابل قبوله
توی بحث کنتراست هم فقط تو نقاط تاریک تصویر تفاوت دیده میشد اونم در حد برتری ۱۵ درصدی ...حتی این رفیقمم ک همرام بود متوجه ناچیز بودن تفاوت شد ... من تصمیم رو کاملا واگذار کرده بودم ب خودش ... دیگه خودش گفت رنگهای بهتر و پردازش بهتر تصویر رو فدای این یذره تفاوت ک ناشی اختلاف کنتراست ک روی کاغذ هست رو نمیکنم ...
آره داش سعید عمق رنگ رو با چشم کاملا متوجه شدیم ...
زاویه دید هم براش مهم نیست چون برا تو اتاقه
داش سعید برا خودم ک نمیخوام ...برا رفیقمه ... من ک خودم مدل تلوزیون خودت رو دارم ...
چند ماهی میشه بجای استفاده از مانیتور چه برای PC چه کنسول دارم از تلوزیون استفاده میکنم، فعلا که زیاد حال نمیده نمیدونم چرا
اولین مشکل اینه نور میخوره تو صفحه تلوزیرون نابود کرده ما رو در حالی که مانیتور همون جا بود نور میخورد توش دیگه اینقدر سفید نمیشد صفحه و واقعا اصلا مشکلی نبود در حالی با تلوزیرون اصلا نمیشه کار کرد من نمیدونم چرا 3 میلیون پول بی زبون دادم تلوزیرون این طوری نابود کنه مارو تو روز ها اصلا نمیشه بازی کرد نور و پنجره ها هم من بعید میدونستنم تلوزینو همچین به سرم بیاره با این که پرده گذاشتم روش ولی نور بازم عبور میکنه و واقعا داغون شدم.
مشکل دوم هم اینه نمیدونم واقعا چطوری کسی تا الان از زیر نویس کوچیک بازی های ایرای نگرفته واقعا؟؟؟؟؟؟!!!! یعنی کسی مشکلی با این موضوع نداره؟؟؟؟ مثلا زیرنویس های GOW قشنگ تو تلوزیون ذره بین میخوان تا بخونیتشون در حالی که تو مانیتور همچین مشکلی نبود!!!!!
الان دقیقا برای بحث نور خوردن صفحه تلوزیون که خیلی مهمتره بگید چیکار کنم؟
به قول سرهنگ کجا میری برادر ب ایست
اولا کابل HDMI ورژن داره از 1 و 1.2 و 1.4 و 2 و 2.1 اینا ورژن های هستن که من میدونم تا ورژن 1.4 میتونه در برند های خوب 10 گیگ نرخ تبادل باشه که 4k هم میده ولی 30 فریم
در ورژن 2 نرخ تبادل میشه 18 گیگ و HDR اضافه میشه و 4 کی 60 فریم میده
در ورژن اخر 2.1 نرخ تبادل 48 گیگ میشه و تصاویر تا 8کی رو میده و رو فریم 60 شک دارم ولی فریم هم 30 یا 60 میده
بازار بگرد داخل ایران هم هست سومالیه مگه برادر من
کابل کورد 3 متری دور ور 300 اشتباه نکنم ورژن 2
کابل بلکین 2.1 هم هست 450 تومن اینا دیجی هم داره فک کنم
مانستر هم عالیه ولی یک تا و تومن قبل گرونی بود الان قیمت یه ایفونه کابل و اکسسوری مانستر
چند ماهی میشه بجای استفاده از مانیتور چه برای PC چه کنسول دارم از تلوزیون استفاده میکنم، فعلا که زیاد حال نمیده نمیدونم چرا
اولین مشکل اینه نور میخوره تو صفحه تلوزیرون نابود کرده ما رو در حالی که مانیتور همون جا بود نور میخورد توش دیگه اینقدر سفید نمیشد صفحه و واقعا اصلا مشکلی نبود در حالی با تلوزیرون اصلا نمیشه کار کرد من نمیدونم چرا 3 میلیون پول بی زبون دادم تلوزیرون این طوری نابود کنه مارو تو روز ها اصلا نمیشه بازی کرد نور و پنجره ها هم من بعید میدونستنم تلوزینو همچین به سرم بیاره با این که پرده گذاشتم روش ولی نور بازم عبور میکنه و واقعا داغون شدم.
مشکل دوم هم اینه نمیدونم واقعا چطوری کسی تا الان از زیر نویس کوچیک بازی های ایرای نگرفته واقعا؟؟؟؟؟؟!!!! یعنی کسی مشکلی با این موضوع نداره؟؟؟؟ مثلا زیرنویس های GOW قشنگ تو تلوزیون ذره بین میخوان تا بخونیتشون در حالی که تو مانیتور همچین مشکلی نبود!!!!!
الان دقیقا برای بحث نور خوردن صفحه تلوزیون که خیلی مهمتره بگید چیکار کنم؟
یک و یک نیم متر تا دو متر بعضی وقتا همفاصلت تا tv چقدره؟ من مشکلی با زیرنویس ندارم رو 46 1080 و 43 4k زیرنویس سایزش خوبه
برای مشکل نور پنجره یه پرده با پارچه کاملا تیره برای زیر پرده اصلی بگیر یا خونتونو عوض کن
بخش اول حرف که راجب خلوص جنس کابل رو قبول دارم ولی در مورد دوم عکس و ببین تو بخش همون کابل 30 دلاری که داخل ایدان هم هست تو ساپورتش خود بلکین جواب داده دیگه حرف من نیستکابل ورژن نداره اون پورت hdmi هست که ورژن داره کابل 1 تیکه سیم هست که هر چقدر خلوصش بیشتر باشه گیجش کمتر پهنای بیشتر می تونه جا به جا کنه در واحد طول 3 نوع خلوص هم داریم با 3 نوع رایج سیم از نظر جنس که در این بحث گنجانده نمی شود.
حالا این اعدادی که روی کابل ها می نویسن پس چیه؟ برای اینه که کژول ها بفهمن راحت که تا چه پهنایی کابل می ره حرفه ای تر ها از جمله مانستر پهنای دقیق کابل رو می نویسن چون حرفه ای ها هم فقط سمتش می رن.
این بلکین هم این سایتشه هیچ کابلیش نزده hdmi 2.1 یا 48 گیگ می ده 30 دلارم بیشتر قیمت کابلش نیست در نت 1 عده راجبش حرف زدن اما احتمالا فیک هست چون توی سایتش من چیزی پیدا نکردم 8k support باشه. اگرم باشه قطعا 30 دلار قیمتش نیست.
http://www.belkin.com/us/Products/Cables/c/macbook-and-pc-cables/