آقا ما هم یه تست از HDR سامسونگ 7980 گرفتیم، کنسول ندارم که بازی های شاخشو تست کنم روی PC هم فکر نکنم بازی با HDR خیلی عالی باشه (لااقل من نمیشناسم)
فیلمی که تست کردم Blade Runner 1982 هست (شاهکاریه این فیلم
) که به گواه Blu-ray.com جزو یکی از ریلیزهای 4K خوب هست، TV هم روی PC mode هست چون به PC وصله فقط، تنظیمات هم به جز white Balance (که خودم ست کردم) مطابق چیزیه که داخل rtings پیشنهاد شده
از پلیر MPC + رندرر madVR هم استفاده کردم. madVR به یوزر امکان ارسال سیگنال HDR به همراه متادیتای اصلی فیلم به TV یا تبدیل HDR رو به SDR توسط یه سری الگوریتم رو میده که من با هر دو حالتش تست کردم:
View attachment 90667
اینم تصویر یه صحنه از فیلم (دقیقه 7، ثانیه 24 فیلم) که دیگه به دیلیل نبود امکانات با دوربین گوشی گرفتم
View attachment 90668 View attachment 90669
هدفم بیشتر مقایسه این دو تصویر باهمه که به نظر خودم تصویری که HDR به SDR تبدیل شده رنگای بهتری داره، توی چندین مورد دیگه ام همین طور بود.
حالا یا HDR این TV خیلی مرخصه یا اینکه کلا تبدیل HDR به SDR تصویر بهتری رو میده
به هر صورت اینو گذاشتم که دوستانی که TV های بهتری دارن هم در حد امکان ازین فیلم یا حالا فیلمای دیگه ای که بشه مقایسه کرد هم یه تصویری بذارن ببینیم بالاخره HDR واقعا بهتر از تبدیل HDR به SDR ـه ؟
در ضمن یه سری تحقیق کردم میگن MU7980 در واقع KU7000 هستش که با توجه به برایتنس پایینش هم محتمل به نظر میاد که البته مطابق تست های rtings واید کالر هم هست