خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
والا منم پیگیر این قضیه شدم.اول فکر میکردم مشکل از oled من هستش ولی تو اکثر تلویزیون ها این مشکل هستش. فقط هم تو بازی ها همچین چیزی هستش.تو فیلم ها اصلا همچین مشکلی پیش نمیاد!!!
تو بازی god of war هم خیلی این موضوع شدید تره.بازی هورایزون هم خیلی کم این مورد پیش میاد.
اینطور که متوجه شدم خود بازی اتوماتیک کنتراست وروشنایی رو تنظیم میکنه.
اين طور باشه خاموش كنيم راحت تريم
من گاد رو حدود ١ ساعت رفتم به اين شدت نديدم ولي به هر حال خيلي حالگيريه اصلا نميشه باش بازي رو پيش برد
ولي انصافا هنوز هورايزن رو وقت نداشتم و نرفتم ولي نيم ساعت اولش رو ديگه ديسك دستم بود طاقت نياوردم با hdr رفتم خيلي عالي بود اميد وارم بتونم برم خاموش نكنمش

بازی ها که از دالبی ویژن پشتیبانی نمیکنن.

بازیها هم میتونن از dolby vision استفاده کنن تا جایی که میدونم استفاده از دالبی ویژن برای سازنده های بازی رایگان هست و تولیدکننده TV باید لایسنس استفادشو بخره
درمورد گیمهای ps4 درست اطلاع ندارم کدوم سازنده ها با دالبی ویژن HDR پیاده کردن با این تعریفی که ازش هست و تغییر سطح روشنایی یک نتیجه ای که میشه گرفت همینه، چیزی که خودم تست کردم روی TV خودم که HDR10 هست این تغییر روشنایی در بازی GOW و uncharted lost legacy نیست اما روی oled lg تست کردم و بود
البته این یکی از مزیتهای دالبی ویژن هست اما میبینم دوستان اینجا از این موضوع گله مند هستن

• Like
Reactions: SHAYAN1999
بازیها هم میتونن از dolby vision استفاده کنن تا جایی که میدونم استفاده از دالبی ویژن برای سازنده های بازی رایگان هست و تولیدکننده TV باید لایسنس استفادشو بخره
درمورد گیمهای ps4 درست اطلاع ندارم کدوم سازنده ها با دالبی ویژن HDR پیاده کردن با این تعریفی که ازش هست و تغییر سطح روشنایی یک نتیجه ای که میشه گرفت همینه، چیزی که خودم تست کردم روی TV خودم که HDR10 هست این تغییر روشنایی در بازی GOW و uncharted lost legacy نیست اما روی oled lg تست کردم و بود
البته این یکی از مزیتهای دالبی ویژن هست اما میبینم دوستان اینجا از این موضوع گله مند هستن
تلویزیونتون چه مدلی هستش؟

سامسونگ سری 7
من خودم روی ku7970 و mu9000دوستم هم تست کردم این مشکل بود کمو زیاد شدن نپر تصویر بود مخصوصا تو بازی god of war.
شما اول باید تلویزیونتون کالیبره بشه.بزار روی مد movie و بقیه گزینه ها رو هم خاموش کن.اپن موقع متوجه میشی.
در مورد دالبی پیژن هم من یک سرچ کردم اکثر بازی های ps4 از دالبی ویژن پشتیبانی نمیکنن

اصلا hdr کارش اینه که اون چیزی سازنده دوست داره و مد نظرش بوده شما هم ببینید حالا ممکنه یکی باهاش حال کنه یکی خوشش نیاد hdr خاموش می کنه ارزش بعدی هم که داره استفاده از استاندارد های بالاتر برای افزایش کیفیت تصویر هست که 1 بخشیش به خاطر محدودیت hdmi محدود شده هست که در حال رفع کردنش با hdmi 2.1 هستن dolby vision حقیقی هم خیلی زمان بره ساختش سازنده باید کلی انرژی بذاره پاش فعلا هم lg خیلی طرفدارشه که انصافا ارزش واقعیش روی oled مشخص می شه.

بنابراین hdr هم 1 چیز سلیقه ای هست من با hdr بازی gow far cry 5 horizion خیلی حال کردم اما ممکنه 1 عده بگن اغراق شده هست حال نکنن البته می شه با دستکاری تنظیمات تا حدی به دلخواهم تنظیمش کرد.

عزیز تلویزیون شما برای hdr مناسب نیست.
سیستم لوکال دایمینگ نداره ودر نتیجه نمیتونه تضاد بین سیاهی و روشنایی نشون بده.
از سیستم رنگ dci-p3 پشتیبانی نمیکنه که مخصوص محتوای hdr هستش.
و همچنین روشناییش حدود 350 نیت هستش که بازم با 1000 نیت خیلی فاصله داره.
اینطور که من متوجه شدم تلویزیونتون هم کالیبره نیست.اکثر گزینه های تصویر باید خاموش بشه تو تنظیمات تصویر

آقا ما یه پستی گذاشتیم که بیایم تفاوت بین HDR اصلی رو با تبدیل HDR به SDR ببینیم، گفتمم اگه کسی امکانش رو داره یه مقایسه ای بذاره ببینیم روی یه TV بهتر چطوریه
که البته بعیده اینجا کسی حس انجامشو داشته باشه
من هربار پستی در رابطه با این TV میذارم شما یه ساعت توضیح میدید که این TV کلا HDR ـش مرخصه و نباید هیچ توقعی داشته باشید و ...! اکی عزیز باور کنید اینارو خودمم میدونم، قصدم همون مقایسه است که گفتم

در کل بیخیال پست قبلم پاک کردم بره

آقا ما یه پستی گذاشتیم که بیایم تفاوت بین HDR اصلی رو با تبدیل HDR به SDR ببینیم، گفتمم اگه کسی امکانش رو داره یه مقایسه ای بذاره ببینیم روی یه TV بهتر چطوریه
من هربار پستی در رابطه با این TV میذارم شما یه ساعت توضیح میدید که این TV کلا HDR ـش مرخصه و نباید هیچ توقعی داشته باشید و ...! اکی عزیز باور کنید اینارو خودمم میدونم، قصدم همون مقایسه است که گفتم

من خودم سعی میکنم یک چند تا تصویر مقایسه ای بین sdr و hdr از خود pro کپچر کنم بزیزم رو فلش

خیلی سعی کردم حق مطلب ادا بشه.
تصویر بالا sdr.پایین hdr

Attachments

• DSC_0098.JPG
    DSC_0098.JPG
    142.4 KB · مشاهده: 44
  • DSC_0097.JPG
    DSC_0097.JPG
    126.5 KB · مشاهده: 44
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Sir Daniel

تبدیل که 1 چیز افتضاحی هست عین تبدیل به 3d تلویزیون ها این مسخره بازی ها هم برای فروش بیشتره فقط همین من تبدیل lg هم زدم بدک نیست 1 چیز اغراق شده ی الکی تحویل ادم می ده انگار الکی بشینید رنگ با کنتراست بدین همین hdr هم اگر روش درست کار نشه چیز جالبی نیست. تنها چیزی که الکی نیست اپ اسکیل به 4k هست که اونم واقعا سخت افزاری انجام می شه تاثیرشم زیاده هر چند کمی نویز هم ایجاد می کنه اما از فاصله ی 1 متر بیشتر قابل مشاهده نیست تقریبا مگر میزانش خیلی باشه.

تبدیل که 1 چیز افتضاحی هست عین تبدیل به 3d تلویزیون ها این مسخره بازی ها هم برای فروش بیشتره فقط همین من تبدیل lg هم زدم بدک نیست 1 چیز اغراق شده ی الکی تحویل ادم می ده انگار الکی بشینید رنگ با کنتراست بدین همین hdr هم اگر روش درست کار نشه چیز جالبی نیست. تنها چیزی که الکی نیست اپ اسکیل به 4k هست که اونم واقعا سخت افزاری انجام می شه تاثیرشم زیاده هر چند کمی نویز هم ایجاد می کنه اما از فاصله ی 1 متر بیشتر قابل مشاهده نیست تقریبا مگر میزانش خیلی باشه.

آقا شما کلا اشتباه متوجه شدید، اول اینکه HDR رو به SDR تبدیل کردم نه برعکسش!، بعدم اینکه من اصلا با خود TV تبدیل رو انجام ندادم با ویدئو رندرر madVR اینکارو کردم که با یه سری الگوریتم این کارو خیلی اصولی انجام میده
مثلا فیلمای 4K HDR روی اسکرین معمولی خیلی تاریک و بی رنگ به نمایش در میاد اما با madVR میشه حین پخش تبدیل به SDR ـش کرد که یه تصویر خیلی خوبو روی اسکرین معمولی میده

Capture.JPG

من همین کارو روی TV ـم هم که مثلا HDR داره هم کردم که خب به نظرم ویدئویی تبدیلی به SDR تصویر بهتری از HDR داشت که کلا میذارم روی همین

خیلی سعی کردم حق مطلب ادا بشه.
تصویر بالا sdr.پایین hdr

تصویر بالا و پایین مشخص نیست کدومن :D چون عکسا ضمیمه شدن، اما فکر میکنم تصویر که روشن تره و رنگای بهتری داره HDR ـه دیگه
چه گیمی هست؟

• Like
Reactions: s.1
آقا شما کلا اشتباه متوجه شدید، اول اینکه HDR رو به SDR تبدیل کردم نه برعکسش!، بعدم اینکه من اصلا با خود TV تبدیل رو انجام ندادم با ویدئو رندرر madVR اینکارو کردم که با یه سری الگوریتم این کارو خیلی اصولی انجام میده
مثلا فیلمای 4K HDR روی اسکرین معمولی خیلی تاریک و بی رنگ به نمایش در میاد اما با madVR میشه حین پخش تبدیل به SDR ـش کرد که یه تصویر خیلی خوبو روی اسکرین معمولی میده

View attachment 90687

من همین کارو روی TV ـم هم که مثلا HDR داره هم کردم که خب به نظرم ویدئویی تبدیلی به SDR تصویر بهتری از HDR داشت که کلا میذارم روی همین

تصویر بالا و پایین مشخص نیست کدومن :D چون عکسا ضمیمه شدن، اما فکر میکنم تصویر که روشن تره و رنگای بهتری داره HDR ـه دیگه
چه گیمی هست؟
هورایزون.
اونی که تاریکتره hdr هستش.
چند تا نکته و برجستگی تو عکسی که توحالت hdr گرفتم هستش که که تو عکس sdr نیست

led های ایکس ویژن 49 یا 55 اینچ مناسبه برا ps4 ؟ دوستان و اساتید جواب بدن ممنون میشم .تشکر
دوست من خیلی صادقانه بت بگم سمت همچین برند هایی نرو که از فیلم دیدن هم ادم رو زده میکنه البته ببخشید این قدر روک میگم :-"
اگه هدفت تو کم هزینه در اومدن باشه تو اون رنج هم برند های قابل اعتما تر و مطرح تر وجود دارن مثل برن TCL که واقعا عالی هستم هیچ سایتی ندیدم از این ها ایراد بگیره
نه این که مثلا در حد سونی و سامی باشه ولی در رده قیمتی خودش شاهکار هست شما حساب کن یکی از خفن ترین و بهترین مدل هاش 55 اینچش 600 دلاره کلا :D
تو خیلی از تاپ چارت های گیم با این که ارزون هست ولی قرار میگیره و قابل قبول هست برا گیم
باز حدود قیمت رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد :)

دوستان من یه مشکل اساسی با لپ تاپم دارم وقتی وصلش میکنم به تلویزیون که بازیکنم بازی کردن توش اشک ادم در میار مثلا کرش بندیکوت که میزارم صفحه سیاه میشه بعد این سیاهی هی میره میاد البته تو تنظیمات گرفیکش که میرم تغیر میدم درست میشه ولی بازی با افت فریم وحشت ناکی اجرا میشه بتمن ارکام سیتی و اساسینس کیرید یک که کلا اجرا نمیشن موقعی که وصل میکنم به تلویزیون البته یکی دو بار بتمن اجرا شد ولی افت فریم دارم مثل کرش فیفا ۱۷ رزیدند اویل ۵ هم همین مشکل و داشتن اجرا میشدن ولی افت فیریم داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or