خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
حالت استاندارد غیر طبیعی هیچ جا کالیبره نمیکنه روی استاندارد.گرم نیست رنگ ها ۲ روز تست کن دیگه استاندارد نمیتونی ببینی هیچی...اگر اصرار داری استاندارد کار کنی به سلیقه ی خودت کالیبره کن
شما کالیبراسیون این نوع مدل رو دقیق میدونید چیه؟ چون خودم پیدا نکردم.مشکلی نداره تو همون حالت movie که کالیبره میکنن یک تست میکنم ببینم چجوریه

شما کالیبراسیون این نوع مدل رو دقیق میدونید چیه؟ چون خودم پیدا نکردم.مشکلی نداره تو همون حالت movie که کالیبره میکنن یک تست میکنم ببینم چجوریه
شما برو سایت rttings مدل مشابه میشه ku 7500 یه امتحانی بکن تنظیماتش رو.
من خودم یه مقدار واسه ی گیم دستکاری میکنم تنظیمات رو ولی واسه ی فیلم و رنگ واقعی بهترین چیزیه که میشه استفاده کرد کالیبره rttings هست

• Like
Reactions: saeed_sg and reza11
به نظر شما led 65 اینچ وردارم یا oled55 ? تی وی الانم ۶۰ هست میترسم ۵۵ واسم کوچیک به نظر بیاد ... یه ۶۵ led فول بگیرم یا قید بزرگی رو بزنم ۵۵ اولد بگیرم
اگه مصرفت گیم و فیلم 4k واقعی هستش حتما oled ولی اگه tv واسه خونست و کانالای تلویزیونی همون led بگیر
دورو بر fhd هم خط بکش

اگه مصرفت گیم و فیلم 4k واقعی هستش حتما oled ولی اگه tv واسه خونست و کانالای تلویزیونی همون led بگیر
دورو بر fhd هم خط بکش
تلویزیون اصلی خونمه .. هم فیلم میبینم هم ماهواره هم بازی میکنم ... البته فیلم های بلوری هم میبینم باهاش .... led بگیرم ؟ جوابه ؟ یه مدل معرفی میکنی همه چی تموم باشه ؟

از لحاظ کیفیت تصویر که حرف نداره ولی منظورم این بود حیفه مصرف بیشترش واسه محتواهای کیفیت پایین باشه.من خودم فقط گیم و فیلم 4k ازش استفاده میکنم

دوستان تا 500دلار چه مانیتوری پیشنهاد میدین ؟ (به تومن دربیاری به دلار خرج کنی:))
نتیجه ای که رسیدم این مانیتور بوده
ASUS MG28UQ
تنها موردی که موندم پنل tn هست
اینپوت لگ عالی
4کا و ...

• Like
Reactions: Jack cooper
دوستان تا 500دلار چه مانیتوری پیشنهاد میدین ؟ (به تومن دربیاری به دلار خرج کنی:))
نتیجه ای که رسیدم این مانیتور بوده
ASUS MG28UQ
تنها موردی که موندم پنل tn هست
اینپوت لگ عالی
4کا و ...

Review سایت تامزهاردور یه نگاهی بهش بندازید
کنتراست این مانیتور دور و بر 800 و خورده ای هست که برای یه پنل TN هم زیاد جالب نیست، 4K به نظر من بدون HDR یکم ناقصه (با توجه به اینکه تمام فیلمای UHD همراه با HDR عرضه میشن) مگر اینکه فقط قصد گیم داشته باشید

من باشم با هزینه کمتر یه مانیتور 1440 از همین سری ROG توی همین سایز میگیرم که به لحاظ جزئیات تفاوت محسوسی با 4K ایجاد نمیکنه مگر اینکه توی فاصله ای کمتر از 50 60 سانتیش بشینید!

• Like
Reactions: sadeghbb
Review سایت تامزهاردور یه نگاهی بهش بندازید
کنتراست این مانیتور دور و بر 800 و خورده ای هست که برای یه پنل TN هم زیاد جالب نیست، 4K به نظر من بدون HDR یکم ناقصه (با توجه به اینکه تمام فیلمای UHD همراه با HDR عرضه میشن) مگر اینکه فقط قصد گیم داشته باشید

من باشم با هزینه کمتر یه مانیتور 1440 از همین سری ROG توی همین سایز میگیرم که به لحاظ جزئیات تفاوت محسوسی با 4K ایجاد نمیکنه مگر اینکه توی فاصله ای کمتر از 50 60 سانتیش بشینید!
الان پیشنهادتون دقیقا کدوم مدل مانیتور هست ؟

الان پیشنهادتون دقیقا کدوم مدل مانیتور هست ؟

این مدل رو بررسی کنید ASUS MG278Q
144 هرتز (اصلا یه نرمی خاصی به تصاویر متحرک و گیم ها میده)، اینپوت لگ و ریسپانس تایم به مراتب بهتر از مانیتوری که گفتید، رزولوشن 1440، تولید رنگای بهتر با کالر گمت بالاتر. تنها بدیش بازم همون کنتراسته که در حد همون مانیتوریه که خودتون معرفی کردید که البته این مانیتور روشنایی حداکثرشم خیلی بالاتره
اگه استفاده صرف گیمینگ حرفه ای هست به نظرم توی قیمت مساوی یا پایین تر ارزش خرید این مانیتور خیلی بیشتر از موردیه که گفتید.

• Like
Reactions: sadeghbb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or