شما کالیبراسیون این نوع مدل رو دقیق میدونید چیه؟ چون خودم پیدا نکردم.مشکلی نداره تو همون حالت movie که کالیبره میکنن یک تست میکنم ببینم چجوریهحالت استاندارد غیر طبیعی هیچ جا کالیبره نمیکنه روی استاندارد.گرم نیست رنگ ها ۲ روز تست کن دیگه استاندارد نمیتونی ببینی هیچی...اگر اصرار داری استاندارد کار کنی به سلیقه ی خودت کالیبره کن
شما برو سایت rttings مدل مشابه میشه ku 7500 یه امتحانی بکن تنظیماتش رو.شما کالیبراسیون این نوع مدل رو دقیق میدونید چیه؟ چون خودم پیدا نکردم.مشکلی نداره تو همون حالت movie که کالیبره میکنن یک تست میکنم ببینم چجوریه
c7رفقا یه تی وی در حدود ۱۰ تومن بهم معرفی میکنید ؟ ترجیحا LG هر چی بزرگتر بهتر
به نظر شما led 65 اینچ وردارم یا oled55 ? تی وی الانم ۶۰ هست میترسم ۵۵ واسم کوچیک به نظر بیاد ... یه ۶۵ led فول بگیرم یا قید بزرگی رو بزنم ۵۵ اولد بگیرمc7
b7
اگه مصرفت گیم و فیلم 4k واقعی هستش حتما oled ولی اگه tv واسه خونست و کانالای تلویزیونی همون led بگیربه نظر شما led 65 اینچ وردارم یا oled55 ? تی وی الانم ۶۰ هست میترسم ۵۵ واسم کوچیک به نظر بیاد ... یه ۶۵ led فول بگیرم یا قید بزرگی رو بزنم ۵۵ اولد بگیرم
تلویزیون اصلی خونمه .. هم فیلم میبینم هم ماهواره هم بازی میکنم ... البته فیلم های بلوری هم میبینم باهاش .... led بگیرم ؟ جوابه ؟ یه مدل معرفی میکنی همه چی تموم باشه ؟اگه مصرفت گیم و فیلم 4k واقعی هستش حتما oled ولی اگه tv واسه خونست و کانالای تلویزیونی همون led بگیر
دورو بر fhd هم خط بکش
دوستان TV واسه Ps4 تا رنج 8 تومن چی پیشنهاد میدید؟
دوستان تا 500دلار چه مانیتوری پیشنهاد میدین ؟ (به تومن دربیاری به دلار خرج کنی
نتیجه ای که رسیدم این مانیتور بوده
ASUS MG28UQ
تنها موردی که موندم پنل tn هست
اینپوت لگ عالی
4کا و ...
الان پیشنهادتون دقیقا کدوم مدل مانیتور هست ؟Review سایت تامزهاردور یه نگاهی بهش بندازید
کنتراست این مانیتور دور و بر 800 و خورده ای هست که برای یه پنل TN هم زیاد جالب نیست، 4K به نظر من بدون HDR یکم ناقصه (با توجه به اینکه تمام فیلمای UHD همراه با HDR عرضه میشن) مگر اینکه فقط قصد گیم داشته باشید
من باشم با هزینه کمتر یه مانیتور 1440 از همین سری ROG توی همین سایز میگیرم که به لحاظ جزئیات تفاوت محسوسی با 4K ایجاد نمیکنه مگر اینکه توی فاصله ای کمتر از 50 60 سانتیش بشینید!
الان پیشنهادتون دقیقا کدوم مدل مانیتور هست ؟