mohsen2012
کاربر سایت
کاش میخابید ولی واسه من از ظهر یه مشکلی پیش اومده.این تاپیک هم خوابید با این اوضاع
الان تلویزیون خاموش روشن میشه خود به خود یا تصویر میره و میاد؟؟کاش میخابید ولی واسه من از ظهر یه مشکلی پیش اومده.
داشتم بتل ۱ میزدم hdmi پرید و تلویزیون خاموش شد.بعدش هر ۱۵ ثانیه روشن خاموش میشد و چیزی نمیاورد.همه کابل ها رو درآوردم و نیم ساعت دیگه زدم به یه پریز دیگه تصویر اومد و منوی خود تلویزیون هم اومد ولی هیچ کدوم از input ها رو نمیشناسه.live tv رو هم نمیاره.الان موندم از ستینگش اینیشیال ستینگ کنم یا نه؟
OLED C7
الان دیگه خاموش روشن نمیشه ولی فقط منوی خود tv رو میاری و هیچ چیزو نمیشناسه.هاردم زدم همه فایلهاشو کروپتید میاره.رسیت فکتوری هم نمیکنه.راهی هست فریم وور رو دستی دوباره بریزم؟الان تلویزیون خاموش روشن میشه خود به خود یا تصویر میره و میاد؟؟
اره انجام بده به امید خدا حل میشه.نگران نباش.
به نظر مشکل نرم افزازی هستشالان دیگه خاموش روشن نمیشه ولی فقط منوی خود tv رو میاری و هیچ چیزو نمیشناسه.هاردم زدم همه فایلهاشو کروپتید میاره.رسیت فکتوری هم نمیکنه.راهی هست فریم وور رو دستی دوباره بریزم؟
مالک جانکاش میخابید ولی واسه من از ظهر یه مشکلی پیش اومده.
داشتم بتل ۱ میزدم hdmi پرید و تلویزیون خاموش شد.بعدش هر ۱۵ ثانیه روشن خاموش میشد و چیزی نمیاورد.همه کابل ها رو درآوردم و نیم ساعت دیگه زدم به یه پریز دیگه تصویر اومد و منوی خود تلویزیون هم اومد ولی هیچ کدوم از input ها رو نمیشناسه.live tv رو هم نمیاره.الان موندم از ستینگش اینیشیال ستینگ کنم یا نه؟
OLED C7
آره با خود tv به این ورژن آپدیت کرده بودم Software_FileVersion_04.70.71مالک جان
فیرم ویر آپدیت کرده بودی ؟
گارانتی داره ؟
ناراحت نباش.مشکل نرم افزاری هستش.حل میشه به راحتی.آره با خود tv به این ورژن آپدیت کرده بودم Software_FileVersion_04.70.71
آره تا 98/07 گارانتی داره
به هیچ وجه هم رسیت فکتوری نمیکنه.یکم میچرخه بعدش خاموش میشه و دوباره همون جوریه
هیچ مزایایی نداره تلویزیون های منحنی.tvهاي منحني مزايا و معايبشون كدومه ؟برا game توصيه ميشن؟
سلام دوستان ... تی وی ال جی ۶۵ اینچ نانو سل خریدم ... ۲ تا مشکل .. یک اینکه ۲ قسمت پایین گوشه ها وقتی سیاه رو نشون میده به روشنی میزنه ... دوم اینکه به نت وصل کردم به سرور های ال جی وصل نمیشه ... نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم
باید نت رو روی مودمت که قابلیت ایجاد pptp داره فعال کنی و ازش استفاده ک یا اینکهیه روتر میکروتیک جور کنی65sj950T
اینه
راهی نداره اینترنت بدون فیلتر شیر کنم براش ؟