خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
این تاپیک هم خوابید با این اوضاع
کاش میخابید ولی واسه من از ظهر یه مشکلی پیش اومده.
داشتم بتل ۱ میزدم hdmi پرید و تلویزیون خاموش شد.بعدش هر ۱۵ ثانیه روشن خاموش میشد و چیزی نمیاورد.همه کابل ها رو درآوردم و نیم ساعت دیگه زدم به یه پریز دیگه تصویر اومد و منوی خود تلویزیون هم اومد ولی هیچ کدوم از input ها رو نمیشناسه.live tv رو هم نمیاره.الان موندم از ستینگش اینیشیال ستینگ کنم یا نه؟
OLED C7

• Like
Reactions: mohsen2012
داشتم بتل ۱ میزدم hdmi پرید و تلویزیون خاموش شد.بعدش هر ۱۵ ثانیه روشن خاموش میشد و چیزی نمیاورد.همه کابل ها رو درآوردم و نیم ساعت دیگه زدم به یه پریز دیگه تصویر اومد و منوی خود تلویزیون هم اومد ولی هیچ کدوم از input ها رو نمیشناسه.live tv رو هم نمیاره.الان موندم از ستینگش اینیشیال ستینگ کنم یا نه؟
OLED C7
الان تلویزیون خاموش روشن میشه خود به خود یا تصویر میره و میاد؟؟

اره انجام بده به امید خدا حل میشه.نگران نباش.

الان تلویزیون خاموش روشن میشه خود به خود یا تصویر میره و میاد؟؟

اره انجام بده به امید خدا حل میشه.نگران نباش.
الان دیگه خاموش روشن نمیشه ولی فقط منوی خود tv رو میاری و هیچ چیزو نمیشناسه.هاردم زدم همه فایلهاشو کروپتید میاره.رسیت فکتوری هم نمیکنه.راهی هست فریم وور رو دستی دوباره بریزم؟

الان دیگه خاموش روشن نمیشه ولی فقط منوی خود tv رو میاری و هیچ چیزو نمیشناسه.هاردم زدم همه فایلهاشو کروپتید میاره.رسیت فکتوری هم نمیکنه.راهی هست فریم وور رو دستی دوباره بریزم؟
به نظر مشکل نرم افزازی هستش
والا اطلاعی در این مورد ندارم متاسفانه.اگر گارانتی داره بفرستش

OLED C7
مالک جان
فیرم ویر آپدیت کرده بودی ؟
گارانتی داره ؟

• Like
مالک جان
فیرم ویر آپدیت کرده بودی ؟
گارانتی داره ؟
آره با خود tv به این ورژن آپدیت کرده بودم Software_FileVersion_04.70.71
آره تا 98/07 گارانتی داره
به هیچ وجه هم رسیت فکتوری نمیکنه.یکم میچرخه بعدش خاموش میشه و دوباره همون جوریه :((

• Like
آره با خود tv به این ورژن آپدیت کرده بودم Software_FileVersion_04.70.71
آره تا 98/07 گارانتی داره
به هیچ وجه هم رسیت فکتوری نمیکنه.یکم میچرخه بعدش خاموش میشه و دوباره همون جوریه :((
ناراحت نباش.مشکل نرم افزاری هستش.حل میشه به راحتی.

tvهاي منحني مزايا و معايبشون كدومه ؟برا game توصيه ميشن؟
هیچ مزایایی نداره تلویزیون های منحنی.
ولی اگر برای پذیرایی میخوای بگیری با تلویزیون های منحنی به میوشکل میخوری به خاطر منحنی بودنش

Last edited by a moderator:
E244AD47-9DFE-4D27-B8E4-A3E92F6D05C8.jpeg سلام دوستان ...یه مدتیه چنتا لک افتاده رو پنلم و فقط قسمت بالایی پنل هست ...هرکاری میکنم هم پاک نمیشه ...حتی کم هم نمیشه ...نمیدونمم چطوری افتاده ...هیچ مشکلی هم در تصویر ایجاد نمیکنه ...وقتی تی وی روشنه اصلا پیدا نیستن ...ولی وقتی خاموشه تی وی تو بعضی زاویه ها پیدا میان
کسی تجربه داشته ک اینو چطوری باید پاک کرد؟

سلام دوستان ... تی وی ال جی ۶۵ اینچ نانو سل خریدم ... ۲ تا مشکل .. یک اینکه ۲ قسمت پایین گوشه ها وقتی سیاه رو نشون میده به روشنی میزنه ... دوم اینکه به نت وصل کردم به سرور های ال جی وصل نمیشه ... نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم

سلام دوستان ... تی وی ال جی ۶۵ اینچ نانو سل خریدم ... ۲ تا مشکل .. یک اینکه ۲ قسمت پایین گوشه ها وقتی سیاه رو نشون میده به روشنی میزنه ... دوم اینکه به نت وصل کردم به سرور های ال جی وصل نمیشه ... نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم

این مدله ؟؟ 65 4K Super UHD TV - Nano Cell Display
اگه آره احتمالا تا حدی به خاطر IPS بودنشه و توی بررسی هام اشاره شده به این مشکل، پیشنهاد شده که Local Dimming رو فعال کنید خیلی بهتر بشه

مورد دومم من اطلاعی ندارم شاید به دلیل فیلتر و تحریم ایران شاید باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or