10 درصد روشنایی بیشتر.در قسمت رنگها باندهای مخرب کمتری وجود داره.تفاوت ها ناچیزه ولی اگر هم قیمت باشن خرید c8 اولویت دارهدوستان این پردازنده جدید oled c8 چه قابلیتایی داره نسبت به قبلیش
مشکلی که C7 در حال حاضر داره، Dim شدن (کمنور شدن) صفحه نمایش در حالت Game Mode HDR هست که این مشکل رو C8 تا حدودی با Dynamic Tone Mapping برطرف کرده.دوستان این پردازنده جدید oled c8 چه قابلیتایی داره نسبت به قبلیش
زیاد سخت نگیر،حتماً که نباید رو مد گیم بازی کنمشکلی که C7 در حال حاضر داره، Dim شدن (کمنور شدن) صفحه نمایش در حالت Game Mode HDR هست که این مشکل رو C8 تا حدودی با Dynamic Tone Mapping برطرف کرده.
بذارید سادهتر بگم! یه گیمی مثل God of War رو میخواید رو C7 بازی کنید؛ ۲ آپشن دارید: ۱. HDR و ۲. بدون HDR که خب مسلما HDR انتخاب شما خواهد بود. حالا باز برای HDR بازی کردن، ۲ آپشن دارید: ۱. روی حالت Game Mode و ۲. روی حالتی غیر Game Mode (مثلا Vivid)؛ چه تفاوتی داره حالت Game Mode با بقیه؟ جواب، Input Lag پایینه که در Game Mode روی ۲۱ میلیثانیه و در غیر Game Mode روی ۶۳ میلیثانیه! از سایت rtings:
خب نتیجه؟ به خاطر Input Lag بالا در حالت غیر Game Mode، چارهای جز انتخاب حالت Game Mode نداریم که این انتخاب مساوی است با تصویری Dim و کمنور که تو ذوق میزنه! البته راهکارهایی مثل فعال کردن Dynamic Contrast در حالت Game Mode ارائه شده که تاثیر چندانی نداره. از سایت rtings:
تنها راه امید، آپدیت از طرف LGـه که کاربرا برا انتشارش دستبهکار شدند: Signez la pétition
خلاصه اینکه، این مشکل در C8 تا حدودی با فعال کردن Dynamic Tone Mapping حل شده: Game Mode HDR LG C8 OLED vs. LG B7 OLED - Dynamic Tone Mapping Test
مشکلی که C7 در حال حاضر داره، Dim شدن (کمنور شدن) صفحه نمایش در حالت Game Mode HDR هست که این مشکل رو C8 تا حدودی با Dynamic Tone Mapping برطرف کرده.
بذارید سادهتر بگم! یه گیمی مثل God of War رو میخواید رو C7 بازی کنید؛ ۲ آپشن دارید: ۱. HDR و ۲. بدون HDR که خب مسلما HDR انتخاب شما خواهد بود. حالا باز برای HDR بازی کردن، ۲ آپشن دارید: ۱. روی حالت Game Mode و ۲. روی حالتی غیر Game Mode (مثلا Vivid)؛ چه تفاوتی داره حالت Game Mode با بقیه؟ جواب، Input Lag پایینه که در Game Mode روی ۲۱ میلیثانیه و در غیر Game Mode روی ۶۳ میلیثانیه! از سایت rtings:
خب نتیجه؟ به خاطر Input Lag بالا در حالت غیر Game Mode، چارهای جز انتخاب حالت Game Mode نداریم که این انتخاب مساوی است با تصویری Dim و کمنور که تو ذوق میزنه! البته راهکارهایی مثل فعال کردن Dynamic Contrast در حالت Game Mode ارائه شده که تاثیر چندانی نداره. از سایت rtings:
تنها راه امید، آپدیت از طرف LGـه که کاربرا برا انتشارش دستبهکار شدند: Signez la pétition
خلاصه اینکه، این مشکل در C8 تا حدودی با فعال کردن Dynamic Tone Mapping حل شده: Game Mode HDR LG C8 OLED vs. LG B7 OLED - Dynamic Tone Mapping Test
من با تحقیقاتی که کردم روی dynamic contrast متوجه شدم که اکثر متقد ها تاکیید میکنن که کلا dynamic contrast باید خاموش باشه.چون تاثیرات مخربی روی تصویر میزاره.من تو فیلم های hdr هم dynamic contrast رو خاموش میکنم.مشکلی که C7 در حال حاضر داره، Dim شدن (کمنور شدن) صفحه نمایش در حالت Game Mode HDR هست که این مشکل رو C8 تا حدودی با Dynamic Tone Mapping برطرف کرده.
والا نظر کارشناس ها درسته منم به عین دیدم ولی خوب یه سری دوست دارن...من همچشم درد میگیرم هم جزییات تصویر رو توی قسمت های روشن تصویر از دست میدم وقتی داینامیکروروشن کنم...اگر روزی توی اتاق خیلی روشن گیر بیفتم که واقعا تصویر غیر قابل دیدن باشه واسم اون موقع از داینامیک کنتراست استفاده میکنم...من با تحقیقاتی که کردم روی dynamic contrast متوجه شدم که اکثر متقد ها تاکیید میکنن که کلا dynamic contrast باید خاموش باشه.چون تاثیرات مخربی روی تصویر میزاره.من تو فیلم های hdr هم dynamic contrast رو خاموش میکنم.
داداش شما tv ت كدوم مدله؟والا نظر کارشناس ها درسته منم به عین دیدم ولی خوب یه سری دوست دارن...من همچشم درد میگیرم هم جزییات تصویر رو توی قسمت های روشن تصویر از دست میدم وقتی داینامیکروروشن کنم...اگر روزی توی اتاق خیلی روشن گیر بیفتم که واقعا تصویر غیر قابل دیدن باشه واسم اون موقع از داینامیک کنتراست استفاده میکنم...
من از روزی که تی وی رودرست کالیبره کردم ساعت ها میتونم بازی کنم بدون سر درد وخستگی...اون روز رفتمپای مانیتورم خیلی واسمیخت بود موندماونوچه جوری اوکیکنم
دوستانی که b6 یا b7 یا c7 دارن بهترین مد تصویر isf dark room هستش تو حالت sdr.والا نظر کارشناس ها درسته منم به عین دیدم ولی خوب یه سری دوست دارن...من همچشم درد میگیرم هم جزییات تصویر رو توی قسمت های روشن تصویر از دست میدم وقتی داینامیکروروشن کنم...اگر روزی توی اتاق خیلی روشن گیر بیفتم که واقعا تصویر غیر قابل دیدن باشه واسم اون موقع از داینامیک کنتراست استفاده میکنم...
من از روزی که تی وی رودرست کالیبره کردم ساعت ها میتونم بازی کنم بدون سر درد وخستگی...اون روز رفتمپای مانیتورم خیلی واسمیخت بود موندماونوچه جوری اوکیکنم