Jack cooper
کاربر سایت
بازار کامپیوتر تو ولیعصر . البته بعضی سایتا هم دارن . مانیتورش حرف نداره
داداش خیلی سلیقه ای هست حساس نشو.روشن کن ببین اگر جزییات تصویر رو از دست ندادی بسیار هم عالی،میتونی تو بازی گاد او وار به ابر ها نگاه کنی و تستش رو بگیری،اگر نور زیاد بشه یه سریجزییاتاز ابرهاحذف میشن.من موندم توی oled داینامیک کنتراست دقیقا چی کار میکنه کنتراست از بینهایت میشه بی نهایت +۱ ؟اخه بعضی ها میگن باید dynamoc contrast رو باید کلا off کنید تو حالت hdr.
از یک کارشناس صدا و تصویر پرسیدم گفت dynamic contrast باید off باشه تو حالت hdr.اما این نوشته گفته باید روی low باشه تو حالت hdr!!!
از خود سایت lg این مطلب رو برداشتم.
کلا گیج شدم.وقتی میزارم روی low تو حالت hdr تصویر روشنتر میشه.سایت rtings هم گفته زمانی که نور اتاق زیاده این گزینه رو میتونید روی low بزارید پلی در کل گفته خاموش باشه بهتره.
از قیافش خوشم نیومدبازار کامپیوتر تو ولیعصر . البته بعضی سایتا هم دارن . مانیتورش حرف نداره
راستش من برا خودم نمیگیریم این مدل رو و به شما هم پیشنهاد نمیکنم بگیری . درسته که mg28uq قیافش به اون نمیرسه اما از همه لحاظ خیلی سرتره . بعد از نزدیک ببینی خوشت میاداز قیافش خوشم نیومد
درکل xg258q رو پیشنهاد میدی؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
سلام داداش رفتم همین مانیتوری که گفتی رو گرفتمAsus VP228HE
دو سه ماهی هست گرفتم خیلی خوبه، full HD _ زمان پاسخگوییش هم 1ms هست _ پنل TN، اونموقع گرفتم 550
سلام، شما فیلمهای 4k و hdr رو از طریق pc میبینید یا خود تیوی؟ منم pc رو به اولد وصل کردم، وقتی رزولوشن رو روی 1080 120 هرتز میزارم فیلمها خیلی خوب و روون پخش میشن ولی روی 4k 60 هرتز اینجوری نیست و به این نرمی نیست، بخاطر همین فیلمهای پایینتر از 4k رو با pc میبینم و 4k رو با خود تیوی. البته سخت افزار سیستمم هم پایین نیست. شما راه کاری ندارید واسه این موضوع؟کلا کالیبره کردن 1 چیز سلیقه ای هست شاید چند ماهم طول بکشه تا به نتیجه ی مورد نظر برسید اما می تونید از این سایت ها یا فیلم ها برای کمک استفاده کنید ضمن اینکه هر کالیبره ای برای 1 نوع محتوا ممکنه خوب باشه من فیلم بازی دکستاپم هر کدام با هم فرق داره روی 1 حالت تصویر ذخیرش کردم.
سلام، شما فیلمهای 4k و hdr رو از طریق pc میبینید یا خود تیوی؟ منم pc رو به اولد وصل کردم، وقتی رزولوشن رو روی 1080 120 هرتز میزارم فیلمها خیلی خوب و روون پخش میشن ولی روی 4k 60 هرتز اینجوری نیست و به این نرمی نیست، بخاطر همین فیلمهای پایینتر از 4k رو با pc میبینم و 4k رو با خود تیوی. البته سخت افزار سیستمم هم پایین نیست. شما راه کاری ندارید واسه این موضوع؟
مبارک باشه بابک جان چند تا عکسم ازش بگیر ... ممنونسلام
امروز رفتم یه xg258 گرفتم
جالبه فقط سه چهارتا جا داشتن با قیمتهای تقریباً متغیر
تستشم کنم یکم درموردش براتون میگم
سلام oled lg?خب
یه چندساعت با مانیتور جدید کار کردم
اولا که احساس میکنم واقعاً رزولوشن واقعی نسبت به تی وی بهم میده
کالیبره کردم و سیو کردم
تصاویر روی بازی های اورجینیز،کال آف و فیفا تست کردم
واقعا چشم نواز و خوب بود
بچه ها در جریانن که تلویزیون من مشکل پیدا کرد و پرش تصویر داشتم و تا عمر دارم دیگه تلویزیون الجی نمیخرم.
اولین باره که مانیتور واسه گیم انتخاب کردم و تا اینجای کار کاملا راضیم
دوستان این پردازنده جدید oled c8 چه قابلیتایی داره نسبت به قبلیش