خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اقا يه سوال
امكان داره كنسولهاي بين نسلي نسل بعد بتونن 8k اجرا كنن؟
جواب منفی هستش.هنوز tv های 8k فراگیر نشده تولید انبوه نشده و طبیعتا قیمت های وحشتناکی دارن.به این زودی ها خبری نمیشه

اقا يه سوال
هدف نسل بعد 4کای 60 فریم واقعی هست..چون نه پرو نه ایکس باکس ایکس توانایی انجامشو الان ندارن..مگر در معدود بازیها..

اقا يه سوال
همونطور که دوستان گفتن منم فک کنم جواب منفی باشه
یکی از مسائل خود کیفیت 8k هست و برای این که تفاوت رو احساس کنید باید یا تلویزیون سایز بزرگ بگیرید یا فاصله کم باشه

ولی چیزهای مهتر از کیفیت هم هست مثل فراگیرشدن hdr یا اومدن تکنولوژی RTX که اگه رو نسل بعدی بیاد باورنکردنیه چون به 25 ترا فلاپس قدرت احتیاج داره که باز هم بعید به نظر میرسه برای نسل بعد
تیم سویینی از تکنولوژی ردیابی اشعه و نقش آن در نسل آینده بازی ها می‌گوید - زومجی

اقا يه سوال

هدف نسل بعد 4کای 60 فریم واقعی هست..چون نه پرو نه ایکس باکس ایکس توانایی انجامشو الان ندارن..مگر در معدود بازیها..
کنسول ها همیشه 30 فریم بودن،نسل بعد 4k با 30 فریم 100 درصد

کنسول ها همیشه 30 فریم بودن،نسل بعد 4k با 30 فریم 100 درصد
فقط خداکنه نسل بعد از همون اول یه چیز خفن بدن که بتونه جواب گو باشه نه مثل این نسل که هنوز شروع نشده بود کنسول ها نمیکشیدن بازی هارو درست حسابی اجرا کنن . گرچه امیدوارم نسل بعد بتونه تمامه بازیهارو 4k اجرا کنه چون یادمه موقعی که ps4 میخواست بیاد میگفتن میتونه تمامه بازی هارو 60 فریم اجرا کنه اما تو عمل اینطوری نشد .

اقا يه سوال
کنسول های نسل بعدی فقط ۴کی و +۶۰ فریم رو ساپورت میکنن..چون کنسول ها با تیوی سرو کار دارن وتازه ۲۰۱۹ (اگر کنسل نشن) ۴کی و hdr و ۱۲۰ هرتز خواهند بود تا فراگیر بشن طول میکشه...مثل ps4و x1x چون اون زمان تی وی ۴کیو hdr نبود تو بازار و یا خیلی گرون بودن...در ضمن اگه اشتباه نکنم ۸کی تا ۲۰۲۲ تاخیر خورده وتا بیاد و فراگیر شه چند سالی طول میکشه...
اطلاعات بیشتر:
PlayStation 5: when can Sony truly deliver a generational leap in power?

من منظورم كنسولهاي نسل بعد نيست منظورم كنسولهاي بين نسلي بعده اون زمان كه ps4 ميخواست بياد 4k مثه 8k الان بود؟منظورم جا افتادنشه
امكان داره مثلا 2023 يه كنسول بين نسلي بياد كه 8k رو support كنه ؟ قطعا تا 2020 ps5 مياد منظورمن در مورد ps5 pro هست نه ps5 اون كه قطعا نميتونه اجرا كنه

دوستان سلام یه مانیتور می‌خوام که هم به ps4 بخوره هم به pc کیفیت خوبی هم داشته باشه قیمت هم در حد یک و نیم میلیون ممنون

MX259H | نمایشگر | ASUS

شما اگه مانیتور برای ps4 معمولی نیاز داری یه مانیتور 1080p 60 hz برات کفایت میکنه این مدل هم قیمتش مناسبه هم input lag مناسبی داره پنلش هم ips هست
مدل MX259H سايز 25 اينچ حدودا 1700 هست قیمتش با این وضع بازار تا لحظه خرید ممکنه تغییر کنه این مدل سایز 23 و 27 هم داره اما چون مدل 25 جدیدتر هست Blue Light و flicker free داره این توصیه میشه.(این مدل اسپیکر هم داره که البته اسپیکر مانیتور ها رو کلا انتظاری نمیشه ازشون داشت فقط به درد راه انداختن کار میخوره)

27" Curved LED Monitor Monitors - LC27F591FDNXZA | Samsung US

گزینه دوم :
Samsung Full HD C27F591 VA Curved
این مانیتور حدود 1650 هست ولی باز هم موقع خرید باید ببینی چه قیمتی فروش میره !
منتها این مانیتور چون 27 اینچ هست کمی ممکن هست به چشم اومدن پیکسل ها ناخوشایند باشه البته موقع بازی به چشم نمیاد بیشتر به حساسیت فرد بستگی داره ضمن این که پنل این مانیتور va هست و کنتراست خوبی داره و رنگ مشکی رو بسیار بهتر از پنل های ips نمایش میده ولی زاویه دیدش محدودتر هست البته این مدل مانیتور از نوع خمیده هست همین مورد به بهبود زاویه دید کمک کرده ولی همچنان زاویه دید نسبت به پنل های ips محدودتر هست.(این مدل هم اسپیکر داره.)

LG 27MP59G-P: 27 Inch Class IPS LED Gaming Monitor | LG USA

گزینه سوم و اخر کسایی دنبال کیفیت و قیمت مناسب هستن :قیمت 1500
LG Full HD 27MP59GP IPS
این مانیتور 27 اینچ گیمینگ lg پنل ips هست و جمع و جور و تمام امکانات لازم برای یه مانیتور گیمینگ رو داره(این مدل اسپیکر نداره)

البته اگه سایز کوچکتر بخوای همین مدل 24 اینچش با قیمت حدودی 1 میلیون هم موجوده در بازار
24MP59G

کلا به دوستان توصیه میکنم منتظر بهتر شدن قیمت نباشن هر چی میخوان بخرن ! بدتر نشه بهتر نمیشه تا موجود هست تهیه کنید حالا چه کنسول چه تیوی چه مانیتور تا چند وقت دیگه مانیتور که هیچ شاید افتابه پلاستیکی هم گیر نیاد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jack cooper
سلام من هنوزم بین خرید مانیتور یا tv برا ps4 گیر کردم ولی در آخر به توصیه دوستان که گفتن tv برا ps4 بهتره این تلوزیون را انتخاب کردم samsung m5860 ولی هنوز نخریدم به نظرتون خوبه یا برم با همین قیمت مانیتور بگیرم ؟؟؟ قیمتش هم 1700 هست فکر کنم. یکم از رفرش ریت تلوزیون میترسم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or