خوب فیلم mad max fury road نسخه remux 4k hdr رو یک تحلیلو بررسی کردم روی lg b7.
در یک کلام باور نکردنی بود کیفیت تصویر!!!!!!
پر زرق وبرق.انعکاس نور روی اتومبیل ها. جرق هایی که تو در گیری ها ایجاد میشه کاملا با جززیات نمایش داده میشه تو تصاویر hdr
من چون روی کیفیت تصویر خیلی دقت میکنم دقیقا جزییاتی روی oled دیدم که روی x900e اصلا این جزییات دیده نمیشد اونم به خاطر تکنولوژی oled ها هستش که هر پیکسل میتونه جداگانه خاموش و روشنه میشه در نهایت تضاد بین تاریکی و روشنایی فوق العاده ای رو رقم میزنه.واقعا زبان قاصره از کیفیت hdr این تلویزیون.باید خودتون تجریه کنید.جا داره به رنگهای غنی و عمیق این مدل اشاره کنم که بازم نسبت به x900e رنگهای بیشتری رو میتونید مشاهده کنید.
بریم سمت sdr
در یک کلام فوق العاده.رنگها بسیار دقیق و کنتراست فوق العاده و روشنایی قابل قبول حتی برای اتاق های روشن.البته اکثر کسانی که oled میگیرن در اتاق تاریک فیلم میبینن.لذت زیادی داره تو اتاق تاریک
زاویه دید هم که فوقزالعادست تو oled ها ونیازی به تعریف نیست.البته چون من تو اتاق تلویزیون رو گذاشتم برام فرقی نداره.
برای تست اپسکلینگ بین x900e و b7 من بازی read dead رو تست کرردم که البته روی ps3 رزولوشن این بازی کمتر 720 هستش
.من تفاوتی مشاهده نکردم ولی سونی تنظیماتی داخل منو داره که اکثر منتقدها از اون تنظیمات صرفه نظر میکنن.
یک مورد دیگه ای که برام جالب بود تو تصویر sdr
بازی read dead وقتی مثلا از دور دارید به یک دهکده نزدیک میشید قشنگ نور چراغ ها از دور دست کاملا مشخصه
اونم به خاطر کنتراست فوق العاده oled ها هستش(نقاط تاریک رو کاملا تاریک و نقاطرروشن رو کاملا روشن میکنه)
یک نکته منفی هم بگم
تو رنگهای خاکستری و تاریک یک مقدار باند مخربی دیده میشه که زیاد چیز مهمی نیست ولی خوب اونهایی که چشم تیزی دارن متوجه میشن.این مورد تو رزولوشن های پایینتر بیشتر تو چشم هست.
سونی تو این مورد یک کم بهتره.
در کل به دوستان پیشنهاد میکنم غیر از oled به چیز دیگه ای فکر نکنن.اینو دارم بدون تعصب میگم.