خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ممنون از پاسختون ولی قبل از این من یه hd tv داشتم دوباره نمیخوام برگردم به اون وضع . یادمه خیلی قبل بهم پیشهناد w670 شد تو همین تاپیک ولی دارم سایت ها رو چک میکنم اصلا واسه خرید پیدا نکردم . البته تا یادم نرفته بگم من فاصله با صفحه حدود ۵۰ سانته با این اوصاف مانیتور بگیرم یا همون tv?
البته باید tv مورد نظرم ورودی هدفون داشته باشه

فاصله از تلویزیون فاکتور مهمی نیست.
الان فاصله من از تیوی 70 سانته
سایز تی وی هم 55 اینچه
خیلی هم راحت هستم

فاصله از تلویزیون فاکتور مهمی نیست.
الان فاصله من از تیوی 70 سانته
سایز تی وی هم 55 اینچه
خیلی هم راحت هستم

داش علی شما که از بزرگان بازیسنتری چرا؟!
فاصله صحیح از TV مهمترین مسئله ای هستش که در حال حاضر شرکتها در حال بررسیش هستن و واقعا هم تاثیر گذاره.
اگر آدم واسه وبگردی و تدوین موسیقی و فیلم و کار با اکسل بخواد نه خیلی مهم نیست و اتفاقا هرچی بزرگتر بهتر هستش ولی توی بازی و دیدن فیلم که باید رو کل تصویر تسلط داشته باشی خیلی هم مهم هستش علاوه بر اون اگر از سطح استاندارد تعیین شده جلوتر باشی چشم قادر به درک کیفیت اصلی صفحه تصویر نیست و کیفیت افت پیدا میکنه.
استاندارد FHD رو دارم ولی برای UHD و HD و SD اینها فرق میکنه با عوض شدن نسبت تصویر هم این فاصله فرق میکنه اینها برای FHD 16:9 هستش.
ge92_استاندارد-فاصله-تا-تلویزیون-2.jpg

• Like
Reactions: sinart7
داش علی شما که از بزرگان بازیسنتری چرا؟!
فاصله صحیح از TV مهمترین مسئله ای هستش که در حال حاضر شرکتها در حال بررسیش هستن و واقعا هم تاثیر گذاره.
اگر آدم واسه وبگردی و تدوین موسیقی و فیلم و کار با اکسل بخواد نه خیلی مهم نیست و اتفاقا هرچی بزرگتر بهتر هستش ولی توی بازی و دیدن فیلم که باید رو کل تصویر تسلط داشته باشی خیلی هم مهم هستش علاوه بر اون اگر از سطح استاندارد تعیین شده جلوتر باشی چشم قادر به درک کیفیت اصلی صفحه تصویر نیست و کیفیت افت پیدا میکنه.
استاندارد FHD رو دارم ولی برای UHD و HD و SD اینها فرق میکنه با عوض شدن نسبت تصویر هم این فاصله فرق میکنه اینها برای FHD 16:9 هستش.
ge92_استاندارد-فاصله-تا-تلویزیون-2.jpg
اینجا فاصله پیشنهادی رو با توجه به رزولوشن نمایشگر زده همچنین تو لینکی که قراردادم محاسبه گر داره فاصله رو میدید سایز تلویزیون رو پیشنهاد میکنه

لینک منبع : TV Size to Distance Calculator and Science

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rezahajizadegan
دوستان از بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد میدین؟

Lg 43UJ752V

Samsung 43ku7970

البته فقط واسه گیم نیست و دیدن فیلم های 4k هم واسم مهمه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or