قيمت q8fn اقا محسن؟تلویزیونهای oled بیشتر برای اتاق های کاملا تاریک خوبه.من مدل های سونی x900e یا x900f یا x930e یا سامسونگ q8fn پیشنهاد میکنم
قيمت q8fn اقا محسن؟تلویزیونهای oled بیشتر برای اتاق های کاملا تاریک خوبه.من مدل های سونی x900e یا x900f یا x930e یا سامسونگ q8fn پیشنهاد میکنم
ممنون از پاسختون ولی قبل از این من یه hd tv داشتم دوباره نمیخوام برگردم به اون وضع . یادمه خیلی قبل بهم پیشهناد w670 شد تو همین تاپیک ولی دارم سایت ها رو چک میکنم اصلا واسه خرید پیدا نکردم . البته تا یادم نرفته بگم من فاصله با صفحه حدود ۵۰ سانته با این اوصاف مانیتور بگیرم یا همون tv?
البته باید tv مورد نظرم ورودی هدفون داشته باشه
فاصله از تلویزیون فاکتور مهمی نیست.
الان فاصله من از تیوی 70 سانته
سایز تی وی هم 55 اینچه
خیلی هم راحت هستم
اینجا فاصله پیشنهادی رو با توجه به رزولوشن نمایشگر زده همچنین تو لینکی که قراردادم محاسبه گر داره فاصله رو میدید سایز تلویزیون رو پیشنهاد میکنهداش علی شما که از بزرگان بازیسنتری چرا؟!
فاصله صحیح از TV مهمترین مسئله ای هستش که در حال حاضر شرکتها در حال بررسیش هستن و واقعا هم تاثیر گذاره.
اگر آدم واسه وبگردی و تدوین موسیقی و فیلم و کار با اکسل بخواد نه خیلی مهم نیست و اتفاقا هرچی بزرگتر بهتر هستش ولی توی بازی و دیدن فیلم که باید رو کل تصویر تسلط داشته باشی خیلی هم مهم هستش علاوه بر اون اگر از سطح استاندارد تعیین شده جلوتر باشی چشم قادر به درک کیفیت اصلی صفحه تصویر نیست و کیفیت افت پیدا میکنه.
استاندارد FHD رو دارم ولی برای UHD و HD و SD اینها فرق میکنه با عوض شدن نسبت تصویر هم این فاصله فرق میکنه اینها برای FHD 16:9 هستش.
هنوز وارد شده اما فکر کنم 2000 هزار دلار باشه دقیق یادم نیست.قيمت q8fn اقا محسن؟
il برام خيلي مهمههنوز وارد شده اما فکر کنم 2000 هزار دلار باشه دقیق یادم نیست.
اما x900f با قیمت کمتر با کیفیت تصویر یک مقدار بهتر میتونه جایگزین سامسونگ کنی
مرسی از راهنمایی بین این دوتا کدوم سرتره؟ku7970
داداش اصلا فکر نداره.سامسونگمرسی از راهنمایی بین این دوتا کدوم سرتره؟
Lg 43UJ651V
Samsung 43ku7970
دوميدوستان از بین این دوتا کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
Lg 43UJ752V
Samsung 43mu7970
البته فقط واسه گیم نیست و دیدن فیلم های 4k هم واسم مهمه...
input lag عاليممنون
لطف میکنی دلیلشم بگی?