Xenon360
کاربر سایت
داداش برا گیم من همیشه میذارم روی گیم اصلا غیر گیم مد تا الان گیم نزدمبهترین تنظیمات رو که باید ادم با توجه به شرایط نوری اتاق و سلیقش انجام بده،ولی شما بذار movie یا گیممد.تنظیمات داینامیک و این پردازش های ارتقای تصویر همگی خاموش. رنگ هم روی warm 2.بعد باید white balance رو تنظیمکرد تا تصویر رو به قرمزی یا ابی نباشه و سفید خالص بده.
حالا بسته به مدل تیوی میشه دقیق راهنمایی کرد.
شاید اول یه ذره تصویر واشد اوت به نظر برسه،ولی وقتی عادت کنه چشمت اصلا نمیشهدیگه رنگ مصنوعی رو تحمل کرد.
من که به شخص رنگ ها تنظیمنباشه همچشمم خسته میشه هم اصلا اذیت میشه درد میگیره،زرق و برق الکی جز اسیب به چشم انسان چیز دیگه ای نداره
اینکه من گفتم استاندارد برا فیلم دیدنم هست نه گیم زدنم
من همه ی آپشن های نرم افزاریم کلا خاموش هست ب جز کنتراست ادونس ک گذاشتم روی Medium . اینم با صحنه های با تم تاریک تست کردم و ب این نتیجه رسیدم ... روی Low تفاوتش با خاموش خیلی کمه ... روی High هم جزئیات توی بعضی تاریکی ها محو میشه
برا رنگ هم من Live colour رو کلا خاموش میکنم چه برا فیلم دیدن رو استاندارد و چه برا بازی رو گیم مد. ملاکم هم رنگ پوست هست ...
فقط چرا Warm 2 ؟ من گذاشتم روی خنثی یا Neutral . روی وارم ک میذارم احساس میکنم یه هاله ی زرد و قرمز ضعیف تصویر رو میپوشونه
راجع ب وایت بالانس تا حالا دست نزدم بهش . روس استاندارد تصویر واشد اوت میشه با این تنظیمات من ... اما دقیقا با نظر شما موافقم . وقتی بهش عادت کنی ب هیچ وجه رنگهای تند و اغراق آمیز رو نمیشه تحمل کرد
سر نور بک لایت هم با اجازتون من چشمم ضعیف شده رفته ... سر درد های پیاپی بعد از یکی دو ساعت بازی با نور بک لایت ماکزیموم میاد سراغم ... از اون به بعد گفتم گور بابای نیت بالا ... چشمام ضعیف شد مفت مفت ... تازه تی وی من ۴۰۰ نیت میده ... دوستان مواظب چشماتون باشید حتما ...
ضمنا مدل تی ویم هم Sony X850D