snoko
کاربر سایت
فکر نکنم تقاوتی باشه.سلام به اساتید عزیز..
همکارم داره یه tv میخره oled ..رفتیم مال سونی A1 رو دیدیم ، C7 الجی و سونی X930 رو دیدیم..در اخر سایر 65 اینچ مدل C7 الجی رو پسند کرده با جدیدترین ساندباری الجی که دالبی اتمس رو پشتیبانی میکنه مدل SJ9 ...
------------------------
فقط از بانه قیمت خواستیم بگیریم گفتن ازاصلا سایز 65 اینچ C7 نیست و فقط در سایز 55 موجود است . برای همین باید از نمایندگی تهران بگیریم ..فقط سوالی که داشتم این هست که خیلی تفاوت بین بانه و اینجا داره از نطر کیفیت دستگاه ؟ یعنی درون oled هم دستکاری میکنن و قطعات درجه پایین کار میکنند ؟ ( دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید )
ایا این مشکلی که عزیزان گفتن سوختگی به راحتی اتفاق می افتد یا نه ؟
---------------------
عزیزان نظرتون راجب این ساندبار چی است ؟ من خودم صداش رو شنیدم خیلی خوشم اومد حالت 360 درجه داشت ..
-------------------
یه سوال دیگه زیاد شد ..^^
بلوری پلیر ایا نیازه برای خرید یا نه ؟ اگر بله مدلی بگید که همه فرمت ها ، از روی سی دی یا فلش یا هارد با زیرنویس بخونه و قابلیت 4k و hdr داشته باشد .. اگر خریدش نیازه ایا از مدل های خود الجی مناسب است یا نه ؟
ممنون از همه
من مدل 43x800e رو قبل اینکه بخرم رفتم نمایندگی سونیفقط از بانه قیمت خواستیم بگیریم گفتن ازاصلا سایز 65 اینچ C7 نیست و فقط در سایز 55 موجود است . برای همین باید از نمایندگی تهران بگیریم ..فقط سوالی که داشتم این هست که خیلی تفاوت بین بانه و اینجا داره از نطر کیفیت دستگاه ؟ یعنی درون oled هم دستکاری میکنن و قطعات درجه پایین کار میکنند ؟ ( دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید )
بلوری پلیر ایا نیازه برای خرید یا نه ؟ اگر بله مدلی بگید که همه فرمت ها ، از روی سی دی یا فلش یا هارد با زیرنویس بخونه و قابلیت 4k و hdr داشته باشد .. اگر خریدش نیازه ایا از مدل های خود الجی مناسب است یا نه ؟
ممنون از همه
ساندبار خب نظرتون روی چیه ؟ واقعا با این تلویزیون چی میشه ست کرد ؟ الان این ساندبار قیمتش 3.500 درمیاد
اگر لطف کنید مشخصات بگید ممنون میشم ...فقط ترجیحا اگر باندها به صورت بیسیم باشد که چه بهترساند بار به درد نمی خوره الکی گرونم هست با این پول می شه 1 سینمای خانگی حسابی خرید خواستید بهم پیام بدید بگم.
همون حالت گیم کمترین تاخیر رو داره ...سلام
بهترین حالت تصویر واسه کم کردن تاخیر همیشه رو حالت game ؟یا اینکه مثلا حالت استاندارد شاید از گیم بهتر باشه
ممنون