خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام به اساتید عزیز..
همکارم داره یه tv میخره oled ..رفتیم مال سونی A1 رو دیدیم ، C7 الجی و سونی X930 رو دیدیم..در اخر سایر 65 اینچ مدل C7 الجی رو پسند کرده با جدیدترین ساندباری الجی که دالبی اتمس رو پشتیبانی میکنه مدل SJ9 ...
------------------------
فقط از بانه قیمت خواستیم بگیریم گفتن ازاصلا سایز 65 اینچ C7 نیست و فقط در سایز 55 موجود است . برای همین باید از نمایندگی تهران بگیریم ..فقط سوالی که داشتم این هست که خیلی تفاوت بین بانه و اینجا داره از نطر کیفیت دستگاه ؟ یعنی درون oled هم دستکاری میکنن و قطعات درجه پایین کار میکنند ؟ ( دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید )
ایا این مشکلی که عزیزان گفتن سوختگی به راحتی اتفاق می افتد یا نه ؟
---------------------
عزیزان نظرتون راجب این ساندبار چی است ؟ من خودم صداش رو شنیدم خیلی خوشم اومد حالت 360 درجه داشت ..
-------------------
یه سوال دیگه زیاد شد ..^^
بلوری پلیر ایا نیازه برای خرید یا نه ؟ اگر بله مدلی بگید که همه فرمت ها ، از روی سی دی یا فلش یا هارد با زیرنویس بخونه و قابلیت 4k و hdr داشته باشد .. اگر خریدش نیازه ایا از مدل های خود الجی مناسب است یا نه ؟
ممنون از همه

سلام به اساتید عزیز..
همکارم داره یه tv میخره oled ..رفتیم مال سونی A1 رو دیدیم ، C7 الجی و سونی X930 رو دیدیم..در اخر سایر 65 اینچ مدل C7 الجی رو پسند کرده با جدیدترین ساندباری الجی که دالبی اتمس رو پشتیبانی میکنه مدل SJ9 ...
------------------------
فقط از بانه قیمت خواستیم بگیریم گفتن ازاصلا سایز 65 اینچ C7 نیست و فقط در سایز 55 موجود است . برای همین باید از نمایندگی تهران بگیریم ..فقط سوالی که داشتم این هست که خیلی تفاوت بین بانه و اینجا داره از نطر کیفیت دستگاه ؟ یعنی درون oled هم دستکاری میکنن و قطعات درجه پایین کار میکنند ؟ ( دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید )
ایا این مشکلی که عزیزان گفتن سوختگی به راحتی اتفاق می افتد یا نه ؟
---------------------
عزیزان نظرتون راجب این ساندبار چی است ؟ من خودم صداش رو شنیدم خیلی خوشم اومد حالت 360 درجه داشت ..
-------------------
یه سوال دیگه زیاد شد ..^^
بلوری پلیر ایا نیازه برای خرید یا نه ؟ اگر بله مدلی بگید که همه فرمت ها ، از روی سی دی یا فلش یا هارد با زیرنویس بخونه و قابلیت 4k و hdr داشته باشد .. اگر خریدش نیازه ایا از مدل های خود الجی مناسب است یا نه ؟
ممنون از همه
فکر نکنم تقاوتی باشه.
اون ساند بار هم کلک تبلیغاتیه.دالبی اتموس اونم با ساند بار!!!!!

• Like
Reactions: Jack cooper
من مدل 43x800e رو قبل اینکه بخرم رفتم نمایندگی سونی
اگه تو نت آنباکسینگشو ببینی طرف انگشتشو فشار میده به پشت پنل و فرو میره . در واقع پلاستیکش نرمه
اما تو نمایندگی من دست زدم سفت بود

مدل 43 هم نداشتن اصن

بعد از بانه که سفارش دادم و تلوزیونا اومد دوباره یه چک کردم دیدم نرمه

به جنس بانه بیشتر اعتماد دارم تا نمایندگی

• Like
Reactions: AMIN-1399F
ممنون از همه

ببین داداش در یه صورت بلوری پلیر بگیر که اول حوصله دانلود نداشته باشی ... دوم اگرم حوصله داشته باشی هارد اکسترنال پشت دستت نباشه
در غیر این صورت بگیر ... چون این روزا تی وی ها اکثر فرمت های استاندارد رو بدون هیچ مشکلی و با کیفیت بالا اجرا میکنن

ساندبار خب نظرتون روی چیه ؟ واقعا با این تلویزیون چی میشه ست کرد ؟ الان این ساندبار قیمتش 3.500 درمیاد

ساند بار به درد نمی خوره الکی گرونم هست با این پول می شه 1 سینمای خانگی حسابی خرید خواستید بهم پیام بدید بگم.

سلام دوستان.
یکی از بچه ها قصد راه اندازی گیم نت داره و میخواد یه تعداد کم تی وی بخره که براش مقرون به صرفه باشه و بیشتر چون سرکارش با کنسول بیس و معمولی بازاره نمیخواد هزینه ای برای 4K و HDR کنه و برند هم براش فرقی نداره و چون تعداد میخواد فقط یه چیزی میخواد در خور گیم نت باشه. از من خواست یه پرس و جویی کنم ببینم چطوریاس. حالا میخواستم ببینم دوستان تو بازار تی وی بین 32 تا 42 اینچ تا قیمت 1000-1200 موردی هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or